Pepino777 Odesláno 25. května 2025 Nahlásit Odesláno 25. května 2025 No hlavne na displeji nesviti RCVD, takze synchronizace neprobehla.
Postal80 Odesláno 25. května 2025 Nahlásit Odesláno 25. května 2025 (upraveno) A jinak nejsem úplný ko**ot. Dýmky mám tady u komínu na baráku. Ten tel mi pořád připisuje slova. Tak sorry hoši. Mám tady hroznej signál. Vyjedu do města a všechno bude ok Upraveno 25. května 2025 uživatelem Postal80
lub Odesláno 26. května 2025 Nahlásit Odesláno 26. května 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Ondraj Odesláno 26. května 2025 Nahlásit Odesláno 26. května 2025 Fotogenická žába Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Čajíček Odesláno 27. května 2025 Nahlásit Odesláno 27. května 2025 Dneska pracant GXW-56 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
t2 Odesláno 27. května 2025 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2025 Jde jim to blbě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Ondraj Odesláno 28. května 2025 Nahlásit Odesláno 28. května 2025 Frogman bf1000rg Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
MartinJel Odesláno 28. května 2025 Nahlásit Odesláno 28. května 2025 před 38 minutami, Ondraj napsal: Frogman bf1000rg Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak ty jsou parádní. Kde jsi sehnal? Hodně mě lákají. Bych prodal nějaké MT-G co mám. Díky
MartinJel Odesláno 28. května 2025 Nahlásit Odesláno 28. května 2025 Dnes Mudmaster Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
t2 Odesláno 29. května 2025 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
spineshank Odesláno 31. května 2025 Nahlásit Odesláno 31. května 2025 Dnes na tenis Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
MartyH Odesláno 31. května 2025 Nahlásit Odesláno 31. května 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
kolky87 Odesláno 2. června 2025 Nahlásit Odesláno 2. června 2025 S minimodlivkou Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku 2
MartinJel Odesláno 2. června 2025 Nahlásit Odesláno 2. června 2025 Opět kancelářská fotka. Nikdy bych nevěřil, že si někdy pořídím MR-G. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Čajíček Odesláno 2. června 2025 Nahlásit Odesláno 2. června 2025 GW-3000M Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Ford Odesláno 2. června 2025 Nahlásit Odesláno 2. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Ford Odesláno 2. června 2025 Nahlásit Odesláno 2. června 2025 Byl to před devíti lety dárek a pamatuju si, že jsem tenkrát pokukoval i po těch stříbrných, líbí se mi taky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se