t2 Odesláno 27. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 K těm šroubkům co drží bezel: s nima opravdu opatrně. Jsou jak z bláta. Mě se povedlo jeden zničit při prvním sundavání bezelu. Naštěstí se v roce 2014 daly normálně objednat ve Fastu a stály pakatel.K tomu chytání signálu: teď je mám v jiným pokoji a je opravdu klid a seřizují se každý den, ale vždy vedle nich byly WV M400 a ty chodí pořád spolehlivě tady i tam. Jinak mimochodem dneska je zrovna vyjímka a 5000 nejsou sesynchronizovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 No vida, už je nás tu celé stádo Právě jdu montovat skříňku do koupelny, tak jsem se nachystal: DSC_5330.jpgFotka jak z katalogu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 SS 2 Biskupice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Fotka jak z katalogu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 kde kupujete 5610, a mate na nich aj ten kovovy ochranny ram? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 pár z víkendu v kopcích s kocourama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Dneska DW 6500. Tak jsem si hrál s výškoměrem, až mi začaly docházet baterky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Nebyl teď nějaký zdejší majitel 5610 na obědě na celnici? Měl jsem nutkání ho požádat o vyzkoušení, ale udržel jsem se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 ...skeletony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Dneska DW 6500. Tak jsem si hrál s výškoměrem, až mi začaly docházet baterky. x20170829_141101.jpgHusté, nechceš ich pustit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 DW 5600 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Husté, nechceš ich pustit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Jsou fajne! Mam je v kosiku dvakrat denne, ale vzdycky vymeknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Jsou fajne! Mam je v kosiku dvakrat denne, ale vzdycky vymeknu pod do toho!! neolutujes:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Jsou fajne! Mam je v kosiku dvakrat denne, ale vzdycky vymeknu ...klidně ti je půjčím na pár dní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Jenom to ne! Takhle mám ještě šanci to rozchodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Jenom to ne! Takhle mám ještě šanci to rozchodit... Nemáš. Já odolával 3 roky a nakonec stejně neodolal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Musím! Stejně budou většinu času ležet na poličce! Z lítosti je občas ponosím doma/do knajpy. Nějaké velké nošení se čekat nedá...stejně nemám kam. Resp. nemám důvod kamkoliv nosit Géčka. Prakticky nedělám nic, co nezvládnou automaty. A když už, tak mám staré dodrbané Suunta, které mají hromady příběhů, prasklé pouzdro, dodřené sklo, stokrát skříplé těsnění a furt svítí, ukazujou, neutopí se...Tak mi někdo řekněte na co já bych měl nové Géčka?! A ještě echt model za trojnásobek standardu...když umí to samé...jinými slovy nic! Kdyby to aspoň mělo kompas, teploměr, výškoměr, barometr (to všechno mám v těch Suuntech, že jo). To bych si mohl říct, že mi to třeba někdy, někde může zachránit život. Kdybych náhodou někam šel. Ale totok? Géčka se šroubovacím dýnkem...kdo to kdy viděl?! S DLC, které se stejně bude loupat! Ani pořádný znak na dýnku nemají. Made in Japan...pche, kdo ví kde to ti zmutovaní roboti strouhají. Za osm litrů! To bych musel být blázen!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se