Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

K těm šroubkům co drží bezel: s nima opravdu opatrně. Jsou jak z bláta. Mě se povedlo jeden zničit při prvním sundavání bezelu. Naštěstí se v roce 2014 daly normálně objednat ve Fastu a stály pakatel.

K tomu chytání signálu: teď je mám v jiným pokoji a je opravdu klid a seřizují se každý den, ale vždy vedle nich byly WV M400 a ty chodí pořád spolehlivě tady i tam. Jinak mimochodem dneska je zrovna vyjímka a 5000 nejsou sesynchronizovaný. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím! Stejně budou většinu času ležet na poličce! Z lítosti je občas ponosím doma/do knajpy. Nějaké velké nošení se čekat nedá...stejně nemám kam. Resp. nemám důvod kamkoliv nosit Géčka. Prakticky nedělám nic, co nezvládnou automaty. A když už, tak mám staré dodrbané Suunta, které mají hromady příběhů, prasklé pouzdro, dodřené sklo, stokrát skříplé těsnění a furt svítí, ukazujou, neutopí se...

Tak mi někdo řekněte na co já bych měl nové Géčka?! A ještě echt model za trojnásobek standardu...když umí to samé...jinými slovy nic! Kdyby to aspoň mělo kompas, teploměr, výškoměr, barometr (to všechno mám v těch Suuntech, že jo). To bych si mohl říct, že mi to třeba někdy, někde může zachránit život. Kdybych náhodou někam šel. Ale totok? Géčka se šroubovacím dýnkem...kdo to kdy viděl?! S DLC, které se stejně bude loupat! Ani pořádný znak na dýnku nemají. Made in Japan...pche, kdo ví kde to ti zmutovaní roboti strouhají. Za osm litrů! To bych musel být blázen!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...