Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Hned při prvním vzetí do ruky je poznat, že tohle jsou plnotučný Géčka. Řemínek, přesto, že vypadá stejně jako u 5610, je opravdu poddajnější a to zašroubovaný dýnko je prostě lahůdka. Funkčně se oboje hodinky shodují. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po dlouhé době na fóru a po dlouhé době G na ruce. Dnes poprvé, zde koupené Gravitymastery GA1000-1A. Moje Seiko Stargate jsou už pár týdnů u hodináře tak jsem nevydržel a pořídil si Gshocky po kterých se mi už dlouho stýskalo. GA1000 mě na živo moc příjemně překvapily, vypadají mnohem lépe než na fotkách. Potěšil mě vnitřní antireflex a super Neon podsvícení. Skvěle sedí na ruce a mají špičkovou čitelnost za všech okolností. Jsem nadšený!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Moc hezké géčka. Hodinky v tomhle pouzdře Casio umí. Ty Stargejty máš odemě, že jo?

Jasně že od tebe a nedám na ně dopustit mám je 6 rokem denně na ruce a jsou pořád jako nové. Dokonce ani Apple Watch je nevystrnadily a stěhovali se na pravou ruku. Tak už nosím roky oboje a vyhovuje mi to . Teď tedy budu Stargate střídat s těmito Gravitymastery.

Odkaz ke komentáři

Vidím, Tome, že hodinky k tobě dorazily skutečně v pořádku. Jistě jsi rád, že sis je mohl po delší době zase nandat :) Jsou to vážně super Géčka a spolu s těmi mými jim to vedle sebe slušelo. 

Dneska už můžu nabídnout fotku jen těch svých:

Odkaz ke komentáři

Asi to bude trošku ot, ale zeptám se. Kolega v práci chce pustit do světa tyto géčka. Má je tuším od března. Komplet balení, nošené, takže oleštěné hrany, ale jinak stav dobrý. Nechal by je za 1200,- Původně cca 3,5k. Inzerát zakládat nebudu, pač hodinky nemám u sebe. Kdyby je ale někdo chtěl, tak by obchod smozřejmě šel za mnou a hodinky bych si vzal k sobě a poslal je. Díky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...