Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Když vyšly ty nové Gsteel B100 s tou vrtulkou a sekundovkou tak jsem si říkal, že to bez těch displejů má větší eleganci. Ale pak jsem se zamyslel, že pro mne jsou gshock odolné hodinky a sekundovka na nich nemá co dělat a za dipsleje jsem hrozně rád. Navíc řízené rádiem místo bluetooth, čímž se z hodinek stává něco, co není závislé a nemusím myslet na to, že to s tím mobilem sem tam spáruji. Prostě jsem se utvrdil v názoru, že starší moje modely GST jsou lepší a hezčí a svítí! Ovšem tu vrtulku na cifru, jako mají nové modely, bych chtěl. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Dafit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od dneška MTG - S1000BD - 1ACR a chvilku na ruce zůstanou jsou naprosto skvělé.

Teď ještě nastudovat manuál, je to změna oproti klasickým GShock s displeji.

BTW - nemáte někdo manuál na 5369 v češtině?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem tomsoyer
Odkaz ke komentáři

BTW - nemáte někdo manuál na 5369 v češtině?

Kromě toho, který jsi dostal k hodinkám (pokud byly oficiálně pořízeny přes Fast nebo AD), takový rozsáhlý návod neexistuje. Raději bych se spokojil s AJ nebo NJ verzí.

Odkaz ke komentáři

Jako vypadá to dobře, ale asi víc se mi líbí původní verze.

Na fotkách ta luneta bohužel není taková, jako v reálu, skutečnost je mnohem lepší. Každá z verzí má něco do sebe, takže sám počítám s tím, že lunety budu střídat, ale karbonka to u mě vyhrává :)

Když vyšly ty nové Gsteel B100 s tou vrtulkou a sekundovkou tak jsem si říkal, že to bez těch displejů má větší eleganci. Ale pak jsem se zamyslel, že pro mne jsou gshock odolné hodinky a sekundovka na nich nemá co dělat a za dipsleje jsem hrozně rád. Navíc řízené rádiem místo bluetooth, čímž se z hodinek stává něco, co není závislé a nemusím myslet na to, že to s tím mobilem sem tam spáruji. Prostě jsem se utvrdil v názoru, že starší moje modely GST jsou lepší a hezčí a svítí! Ovšem tu vrtulku na cifru, jako mají nové modely, bych chtěl. :)

Na tom je krásně vidět, jak jsme všichni rozdílní, komu co vyhovuje víc. Měl jsem Gsteel i s displejema, ale full analog mě bere víc, takže jsem strašně rád, že s těmi B100 přišli a já měl okamžitě jasno, že budou mé :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...