filo-boxer Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 A moje ne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Nic si z toho nedělejte, moje taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Tak sice pozdeji, ale prece jen, vcera uz jsem to nedal Jako vypadá to dobře, ale asi víc se mi líbí původní verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Obojek pro kocoura Rangeman_s.jpgKde se to da koupit, prosimte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 (upraveno) Když vyšly ty nové Gsteel B100 s tou vrtulkou a sekundovkou tak jsem si říkal, že to bez těch displejů má větší eleganci. Ale pak jsem se zamyslel, že pro mne jsou gshock odolné hodinky a sekundovka na nich nemá co dělat a za dipsleje jsem hrozně rád. Navíc řízené rádiem místo bluetooth, čímž se z hodinek stává něco, co není závislé a nemusím myslet na to, že to s tím mobilem sem tam spáruji. Prostě jsem se utvrdil v názoru, že starší moje modely GST jsou lepší a hezčí a svítí! Ovšem tu vrtulku na cifru, jako mají nové modely, bych chtěl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. prosince 2017 uživatelem Dafit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 (upraveno) Od dneška MTG - S1000BD - 1ACR a chvilku na ruce zůstanou jsou naprosto skvělé.Teď ještě nastudovat manuál, je to změna oproti klasickým GShock s displeji.BTW - nemáte někdo manuál na 5369 v češtině? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. prosince 2017 uživatelem tomsoyer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 BTW - nemáte někdo manuál na 5369 v češtině?Kromě toho, který jsi dostal k hodinkám (pokud byly oficiálně pořízeny přes Fast nebo AD), takový rozsáhlý návod neexistuje. Raději bych se spokojil s AJ nebo NJ verzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Jako vypadá to dobře, ale asi víc se mi líbí původní verze. Na fotkách ta luneta bohužel není taková, jako v reálu, skutečnost je mnohem lepší. Každá z verzí má něco do sebe, takže sám počítám s tím, že lunety budu střídat, ale karbonka to u mě vyhrává Když vyšly ty nové Gsteel B100 s tou vrtulkou a sekundovkou tak jsem si říkal, že to bez těch displejů má větší eleganci. Ale pak jsem se zamyslel, že pro mne jsou gshock odolné hodinky a sekundovka na nich nemá co dělat a za dipsleje jsem hrozně rád. Navíc řízené rádiem místo bluetooth, čímž se z hodinek stává něco, co není závislé a nemusím myslet na to, že to s tím mobilem sem tam spáruji. Prostě jsem se utvrdil v názoru, že starší moje modely GST jsou lepší a hezčí a svítí! Ovšem tu vrtulku na cifru, jako mají nové modely, bych chtěl. Na tom je krásně vidět, jak jsme všichni rozdílní, komu co vyhovuje víc. Měl jsem Gsteel i s displejema, ale full analog mě bere víc, takže jsem strašně rád, že s těmi B100 přišli a já měl okamžitě jasno, že budou mé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Taky G-Shocky dnes.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 (upraveno) Mise "druhe bezudrzbove hodinky na outdoor&sea" vyresena. Upraveno 22. prosince 2017 uživatelem Ondra 2.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 a je to. Tak mnoho šťastných synchronizací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Dekuji, pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Další do party Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Další do party JJ, už je nás tu asi padesát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Nemohu se jich nabažit. Opravdový pocit nezničitelnosti na ruce, skvěle čitelný a plastický ciferník. Za mě jedny z nejhezčích GShock. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 A ještě jedna noční Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 JJ, už je nás tu asi padesát... Tak treba to nebude dlouho trvat a bude nas tu tolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Tak treba to nebude dlouho trvat a bude nas tu tolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 A jedna z dnesniho ranniho venceni... to posmourno projasnovala jen cervena linka Gecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Po prodeji kocourů se mi zastesklo po G, tak odkliknuto a teď se jen těšit ... až z daleka, ale moc jich tu nebude ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se