Přejít na obsah

Shark - sportovní hodinky

Doporučené příspěvky

Za ty peníze jsi mohl koupit rozhodně lépe, např u Casia.

Mimochodem, tohle jsou asi první hodinky s průhledem na quartz. No, líbí se to někomu? Mně to připadá jaku superslátanina.

A pokud bys chtěl mechaniky, na eBayi se povalují kvanta slušných hodinek (např. Orient) v cenové hladině kolem 100 USD. Výhoda: cena (asi tak polovina proti našim kamenným obchodům), nevýhoda: přijdou pravděpodobně bez krabičky zabalené do bublinek a uplatňování záruky bude nejspíš problematické.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Wolfi, tu nejde o Tvoj rozpočet, ten je v poriadku, dávaš koľko môžeš, ale o ten výber. Design je sice v kúpe rozhodujúci, a predpokladám zaujal ťa veľmi, ale nie je to všetko. Utopiť aj tých potrebných 1000Kč spolu so Žralokom, ktorý napriek honosnému menu zvláda hrnček vo vode....proste ide o to, že komu si tým vlastne prispel. Sharkom? Každá hodinka z iného "kraja" a tie kecy na webe? Tento priehľad na quartz tomu dáva korunu. Škoda, že si nepočkal a neporozhliadol sa. Casio skutočne nemal nejaké vyhovujúce modely? Zmienil sa tu Orient. Lorus, tiež vcelku dobrá voľba. Pulsar tiež nemá niečo v tejto cenovej hladine?

Odkaz ke komentáři

Wolfe, na toto se fakt vy... Koukal jsem na jejich web. Tolik honosnej kecu kolem hodinek za 2000 je absolutne megapodezrelych. A nemylil jsem se. Je to podelana Cina. Staci se podivat na mezinarodni web, ktery jim delala firma Nachuan a kontaktni centra pro servis jsou 4 se skype adresami jako napr: milliontop-uk nebo m2coutlet. To je uplne o nicem. DOstanes na ruku hodinky, ktere si poridis na trzisti za zlomek ceny.

Kup si z preodejni sekce nejaky jety Casia. Fakt. A to neni snobstvi, ale rozumna rada, jak dostat za svoje penize neco rozumneho.

Upraveno uživatelem Peter78
Odkaz ke komentáři

Tak tohle je nejhorší koupě týdne. Já chápu, že každého nezkušeného ihned očaruje množství subciferníčku, tlačítek, mačkátek a já nevím kolik různých píčovinek na hovno, ale že si po několika varování a jedné lehce sarkastické poznámce ty hodinky fakt koupí a tím spláchne prachy do záchodu jenom asi aby všem ukázal, že se umí rozhodnou sám a nepotřebuje žádný rady, tak to nechápu.

Odkaz ke komentáři

Co jsi čekal? Zeptal ses, my jsme Ti podle svého nejlepšího vědomí a svědomí odpověděli... Omluvu asi nikdo nečekal, ale dalo se očekávat, že když sem píšeš, asi chceš poradit. Ovšem podle toho, cos koupil, jsi o radu až tak moc nestál, tak se nediv, že si z Tebe chlapci dělají trošku p***l - to totiž fakt nemá s hodinkami nic společného... Za ty peníze jsi mohl mít třeba slušná Seika...

Upraveno uživatelem Kex
Odkaz ke komentáři

Chlapi maji pravdu - mel's radsi koupit nejake starsi japonce, co by ti slouzily jeste dlouho namisto toho posetileho nutkani si koupit neco noveho.

Zamerne pouzivam 'neco' a ne hodinky, protoze to, co's poridil, rozhodne nejsou hodinky...

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

Všechny Vás zase zdravím,

dnes mi výše zmíněné hodinky konečně dorazily. Důkladně jsem si je prohlédl a vypadají opravdu velice sympaticky :)

Co se týče kvality, tak to nejspíš ukáže čas, ale žádné viditelné defekty jsem neobjevil.

Nicméně děkuji všem zúčastněným za názory.

S pozdravem,

Wolf

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • Po letech...

No tak musím konstatovat, že jsem se stal majitelem těchto hodinek,samozřejmě na vánoce.Sestra celé naší rodině dosmýkala dárky až z daleké Anglie,

něco tušila,že se trošku zajímám o hodinky,tak mě chtěla potěšit.(podotýkám,že ona hodinkám nerozumí) Chtěla udělat radost a to se cení....Samozřejmě jsem dal

najevo   "obrovskou radost " i já.Mimo hodinky toho dotáhla i pro dceru a manželku spousty pěkných dárků.Kdyby mi to nebylo vůči sestře trapné a nevhodné,

tak bych hodinky ještě ten den dal do jiných rukou,napadl mě mladý syn od manželky.....

K hodinkám: byly celkem pěkně zabaleny,v hnědé krabičce ,v průlisu hodinky zabaleny v sáčku, kovový tah zvlášť omotaný slídou.Po otevření dojem

pěkný, jakýsi odznáček se žralokem,kartička SHARK,instruktážní list a naprosto ůžasné dvě malé samolepky shark sport watches,červená a bílá(ta není na fotce vidět).Hodinky na pohled pěkné a bytelné,tah kovový s plechovým zvukem (srovnatelný kvalitou s Vostokama)ale možná i lepší a s černým sympatickým středem.

I na sponě tahu s pojistkou je znak shark sport watches.Korunka byla plombovaná plastem k prvotmímu spuštění chodu.

Hodinky jdou i po vánocích.Po nasvícení dokonce trochu svítí, ale tence,protože i ručičky a body indexů jsou tenké.ALE FAKT svítí.Knoflíky jsem mačkal,

něco se tam hýbalo,ale nic jsem nenastavoval.ty stopky a další věci nemám rád.

Je ale fakt zarážející,že ačkoliv se jmenují SHARK tak vodotěsnost velkou nenabízí.

Přikládám několik fotek.

post-37083-0-12510500-1482840558_thumb.jpg

post-37083-0-36498600-1482840601_thumb.jpg

post-37083-0-74209200-1482840610_thumb.jpg

post-37083-0-45124400-1482840618_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Honza.manta
Korekce
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...