sharz Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 Top 10 Technically Important Mechanical Wrist Watches zdroj: ablogtowatch.com
emef Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 Díky moc, spoustu zajímavejch informací, jsem ani netušil. Hlavně ale teda ten závěr o silikonu mě docela rozsekal. Mazec.
Frostie Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 velmi přínosný článek, díky moc za něj
F.B. Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 ...ten koniec so silikonom - to ma normálne napadlo, že keď tu už máme to vlákno "čongloch" dostávajúcich sa do hodináriny, či by to nebolo i na samostatné vlákno o tom, či je ten silikon podľa Vás problém, alebo nie :-) Dosť ma prekvapili trebárs PP, že to už dávajú všade F.
PepeS Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 Dobrý článek, pokud jde o tu povrchovou úpravu křemíku diamantem, tak to pro mě byla taky novinka. Nejsem si jist jestli Co-Axial opravdu patří mezi 10 nejdůležitějších, ale Omega tam do té doby byla vždy druhá, tak asi bylo potřeba něco najít
gougy Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 V 29. 6. 2013 v 20:53, F.B. napsal: ...ten koniec so silikonom - to ma normálne napadlo, že keď tu už máme to vlákno "čongloch" dostávajúcich sa do hodináriny, či by to nebolo i na samostatné vlákno o tom, či je ten silikon podľa Vás problém, alebo nie :-) Dosť ma prekvapili trebárs PP, že to už dávajú všade F.Proč by měl být křemík problém?
sashator Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Díky za zajímavý odkaz- člověk všechny "vychytávky" typu datumovka, WR, apod. už bere jako samozřejmost a většinou jsem ani netušil kdy se vlastně v hodinařině objevily
Peter78 Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 zajimavy clanek docela me potesilo, ze Longines byl hostoricky u nekterych vychytavek a tedy vim, ze i kdyz jsou tady na foru trochu podcenovane, maji svoji historii
F.B. Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 V 30. 6. 2013 v 7:21, gougy napsal: Proč by měl být křemík problém? Ten koniec o silikone si predsa čítal, nie? Sú tam naznačené, nejaké jemné obavy....toť všetko. Nikto ich tu doteraz nevypichol, tak som to urobil F.
emef Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 V 30. 6. 2013 v 8:20, Peter78 napsal: zajimavy clanek docela me potesilo, ze Longines byl hostoricky u nekterych vychytavek a tedy vim, ze i kdyz jsou tady na foru trochu podcenovane, maji svoji historiiPodceňované? Neříkej mi, že třeba LLDčka, český pilotky nebo Lindbergy může někdo podceňovat.
F.B. Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 V 30. 6. 2013 v 8:20, Peter78 napsal: zajimavy clanek docela me potesilo, ze Longines byl hostoricky u nekterych vychytavek a tedy vim, ze i kdyz jsou tady na foru trochu podcenovane, maji svoji historii V 30. 6. 2013 v 9:16, emef napsal: Podceňované? Neříkej mi, že třeba LLDčka, český pilotky nebo Lindbergy může někdo podceňovat. Tiež si nemyslím, že by tu Longines-y boli podceňované. Len padlo páe povzdychov na margo poslednej kolekcie z BaselWorldu 2013, ktorá veľa ľudí (vrátane mňa) nenadchla...ale i tak mala svojich priaznivcov. Takže pohoda, si myslím... F.
Peter78 Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 V 30. 6. 2013 v 9:16, emef napsal: Podceňované? Neříkej mi, že třeba LLDčka, český pilotky nebo Lindbergy může někdo podceňovat. nemluvim o konkretnim typu, je to muj obecny dojem ze znacky tady na foru.. to je ale samozrejme subjektivni pocit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se