Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

vrubkovanie na lunete je prave u oboch, je to rozdielom rokov, miesta a okolnosti vyroby, to sa da normalne vygooglit za tri sek..dy http://forums.watchuseek.com/f21/strange-bezel-skx007j-792912-post5780002.html. vzhladom k cene to budu nefejky na 99,9%, fejk Seiko by som v znamom shope necakal, ani cena nebola nejaka podozriva, takze asi tolko. moja otazka na cenu smerovala skor tak, ze ak stali 49,90 tak patraj, ale pri normalnej cene v normalnom obchode by som to asi neriesil. proste seiko bender mal rano zly den tak sekal ine lunety.

zo zvysku fotiek sa da dedukovat iba to, ze si pravdepodobne mladsi rocnik a pouzivas Nokiu na to na co nebola nikdy urcena :)

pokial ide o bublinkovu foliu, tieto hodinky sa prepravuju k vacsine zakaznikov takmer vylucne zapatlane v relaxacnej folii - free shipping z azie pyta svoju dan, plus vacsina z nas ma hodinovych krabiciek za tri supliky :)

edit: este par detailnych obrazkov: http://www.thewatchsite.com/index.php?topic=8934.0

Upraveno uživatelem instant
  • Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nemám teď z práce čas zkoumat, zda jsou ty druhé hodinky bastl nebo ne, jen bych dodal, že u těchto modelů, které jsou v produkci dlouhá léta, dochází občas k různým drobným a samozřejmě neohlášeným změnám. Proto pak můžou být mezi hodinkami drobné rozdíly (čímž neříkám, že to je právě tento případ). Právě u SKX007 se myslím měnila luneta a podobný případ teď podle všeho nastal i u Suma, jak dokumentuje vlákno na WUS.

Nahoře na fotce jsou suma z 2009, dole z 2012

Aha, tak díky za info a uklidnění. Tenhle rozdíl by mě asi dost vyděsil, u Sumo dvojnásob!

Odesláno

Tak to já chápu velice dobře, protože nejistota jestli mám nový originál nebo bastl se starým strojkem a aftermarket dialem a ručkama by mi taky dokázal kazit radost z hodinek.

Děkuju za podporu. Asi možná řeším víc, než by řešila většina lidí, ale tady aspoň najdu pochopení :-)

Odesláno

vrubkovanie na lunete je prave u oboch, je to rozdielom rokov, miesta a okolnosti vyroby, to sa da normalne vygooglit za tri sek..dy http://forums.watchuseek.com/f21/strange-bezel-skx007j-792912-post5780002.html. vzhladom k cene to budu nefejky na 99,9%, fejk Seiko by som v znamom shope necakal, ani cena nebola nejaka podozriva, takze asi tolko. moja otazka na cenu smerovala skor tak, ze ak stali 49,90 tak patraj, ale pri normalnej cene v normalnom obchode by som to asi neriesil. proste seiko bender mal rano zly den tak sekal ine lunety.

zo zvysku fotiek sa da dedukovat iba to, ze si pravdepodobne mladsi rocnik a pouzivas Nokiu na to na co nebola nikdy urcena :)

pokial ide o bublinkovu foliu, tieto hodinky sa prepravuju k vacsine zakaznikov takmer vylucne zapatlane v relaxacnej folii - free shipping z azie pyta svoju dan, plus vacsina z nas ma hodinovych krabiciek za tri supliky :)

edit: este par detailnych obrazkov: http://www.thewatchsite.com/index.php?topic=8934.0

Díky za super příspěvek, docela jsi mě pobavil. Asi máš ve všem pravdu. Luneta je stejná jako na detailních fotkách pod tím druhým odkazem. I visačka je stejná. 

A fotil jsem 12,2 MP Samsung kompaktem  :-) Spokojenej jsem s nim nikdy nebyl, ale na jeho obranu není focení moje silná stránka :-) 

Odesláno

já mám taky SKX007 - kupovaný letos a jsou jako ty tvoje.... kupoval jsem je v českém e-shopu prověřeném zdejšími členy ....jsem max spokojenej.

Užij si je ... co si vždy vychutnávám je přechod do prostor s menším osvětlením - lumi je super - vždycky se musím kouknout kolik je ... ,-)

• po měsících...
Odesláno

Panove trochu OT, ale nechtelo se mi zakladat nove vlakno. Stalo se nekomu, ze by se po chvili noseni skx007 na tahu uvolnil prvni plechovy dil tahu u pouzdra a nedrzel pevne a mel vuli nastezejce nahoru smerem k lunete? Dela.mi to uz druhy tah a jsem z toho rozmrzely nebot ty spicky clanku zasahuji temer az na lunetu. Nevim, jestli jsem se vyadril dost presne :-D

Návštěvník tonytrubka
Odesláno

ohnutá stěžejka - Seiko(tlustá) to nebude :)

Shoď tah polož ho na tvrdou podložku a ty plechové koncovky,jednu po druhé trochu,trošinku stlač.Tím že je plechová koncovka rozevřenější,tím víc odstává od pouzdra a je jakoby volnější. ;)

Odesláno

Přesně tak, stačí ten plechový článek trochu víc sevřít. To samé mi kdysi dělal tah u orientek. Tam byly zespodu jen úzké packy, které se časem ohýbaly a ten plechový článek pak takhle lítal.

Odesláno

Dekuju panove. Taky.mi to mohlo dojit, ale smutnim. Jak se mi uvolnil ten clanek, tak zaroven stezejka a dneska v praci mi spadly as z metru na zem na betonove schody. Malem me to slozilo, kdyz jsem videl, ze spadly a stoji na hrane s korunkou. Ale krome drobne oderky na lestene plose ochrana korunky splnila svou funkci :-(

Odesláno

Jdou pořád stejně, nic se nezměnilo, ale ty pochybnosti jestli je opravdu vše v pořádku, no jsem z toho smutný :frusty:  No jo, to bylo jak za trest. Furt jsem je leštil, kontroloval... :frusty:

Odesláno (upraveno)

Tak to je ok...mi je takhle pustila dcera na koberec. Při tom pádu se zacuchal vlásek a šly pak o dvě hodinky napřed během jednoho dne...takže, hello lucky boy ;)

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

Zas to až tak neřeš,koupíš novou káru třeba za mega a první šikula Ti jí zmlaskne,pak už to taky tak nebolí.Nech je na ruce a uvidíš,problém by se určitě projevil rychle.

Přesně tak, už si je zase užívám...  :clap: 

• po měsíci...
Odesláno

Dnes som si zaobstaral nove SKX007J su to moje prve hodinky so srobovacou korunkou a nie som si isty ci je korunka v poriadku, pretoze ked ju odsrobujem tak ma urcitu volu hegla sa zo strany na stranu. Funguje ako ma, datum aj cas ide pretocit len je tam ta vola ktora ma znepokojuje preto by som chcel vediet ci je to normalne alebo dovod na servis.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...