RedAce666 Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Co se stalo v tom Sweetu? Nikdy sem si tam nedával nic jinýho než burger a pití, ale jak s jídlem, tak s obsluhou sem vždycky maximálně spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Vyjmenoval jsi úplně všechno:- kudrnatej "chlup" v hamburgru- 3x špinavá sklenička- servírka hulící s kamarádkou s frekvencí návštěvy u stolu asi jednou za půl hodiny (blondýnka, brunetka je o 1000% lepší a je alespoň na co koukat) Kluci dodají svoje příběhy s plesnivým toustem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 jojo chlupík DO Sweetu se musí pokud je tam bruneta ta řekněme hnědá občanka je špatně Jinak Kašpar zítra je ouk něak na 16-17 sem tam ale já se vmáčknu všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 U Kašpárka jsem byl dnes odcházel jsem kolem 15 hod a bylo úplně prázdno, holt Praha má prázdniny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Počítám, že se zdržím tak do 19.30 max, musím si dojet pro manželku na letiště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 (upraveno) Aktualizace seznamu Dnes : Kašpárek od 16.00 1. Bob2. Kamil3. Tikal4. Bert Bratislava5. Andrew6. Ondrej807. RedAce6668. Honza Manta 9. Jagman10. MJ Upraveno 14. července 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 To misto Berta prijede neakej Bratislava? Znate ho? Je vpohode? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jane Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Čau kluci, po delsi dobe jsem se lognula a hned vidim sraz u Kasparka dneska - sice nestiham na čtvrtou, ale kolem sedmý doufám ještě budete Pa Jane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Hmm a já nejsem oholenej... skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 To misto Berta prijede neakej Bratislava? Znate ho? Je vpohode? Aktualizace seznamu Dnes : Kašpárek od 16.00 1. Bob2. Kamil3. Tikal4. Bert5. Andrew6. Ondrej807. RedAce6668. Honza Manta 9. Jagman10. MJ11. Jane Bratislava je sice v poho, ale originál Bert je holt originál :-) Dorazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Jestli je pěkná, tak vem Bratislavu s sebou ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jane Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Hmm a já nejsem oholenej... skvělý Nevadí, pusu na tvář stejně dostaneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 To je výzva,žena a nebojí se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Virtuální účast hlásí hanácká buňka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Teď jsem dorazil z práce, takže nic ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Jsem ted nejakej vytizenej :-(Jediny volny termin na sraz me napada tento patek, vim ze patky nejsou moc oblibeny, co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Já bych asi mohl, ideálně něco bez auta Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Ja sem free takze klidne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Po interní dohodě s Bobem a Jagmanem tímto vyhlašuji Nej- komorní sraz DSPBCH tohoto léta. Jeho Nej- spočívá v absenci jagmanova Harleye a i Bob by měl dorazit na lehko, aby byly možné případné krátké přesuny. Pokud počasí dovolí, sraz je zítra 22.7. v 17:30 v restauraci T-Anker (terasa nahoře na Kotvě). Pro ty, kteří by chtěli dorazit autem, můžu zajistit bezplatné hlídané parkování (neomezeně i do soboty) asi 50m od místa, jinak Kotva, Palladium... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 (upraveno) Mám pocit, že hrot špičky je spíše v Košířích Nicméně to zvážím... Upraveno 21. července 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se