Josef01 Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Já bych dorazil klidně na 15 hod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Tak klasika Carosello ctvrtek 1. Bob 2. Ava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Tak klasika Carosello ctvrtek 1. Bob 2. Ava 3. Andrew (snad) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Tak klasika Carosello ctvrtek 1. Bob 2. Ava 3. Andrew (snad) 4. Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej80 Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Tak klasika Carosello ctvrtek 1. Bob 2. Ava 3. Andrew (snad) 4. Bert 5. Ondrej80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Tak klasika Carosello ctvrtek 1. Bob 2. Ava 3. Andrew (snad) 4. Bert 5. Ondrej80 6. FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Tak klasika Carosello ctvrtek 1. Bob 2. Ava 3. Andrew (snad) 4. Bert 5. Ondrej80 6. FraK 7. Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Klasika Carosello 10.9 1.Ava 2.Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Domlouvali jsme se s Bobem, že to budeme ob týden měnit, Jednou Carosello a jednou Trpaslík. Já bych šel do toho Trpaslíka. Je to pro mne mnohem jednodušeji a rychleji dostupné a mají tam lepší pivo i jídlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 (upraveno) No nevím, jestli lepší pivo , jídlo, ale rozhodně se v Trpaslíku špatně sedí a nedá parkovat, Navíc zítra bude chladněji a Carosello má topení. Jsme tam většinou od 14-15:00 a to by se tam nedalo sedět. Ale nechám na vás. Upraveno 9. září 2020 uživatelem ava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Zitra predbezne pocitam s Carosellem. Ale k poznamkam. Za sebe bych rekl: Maji lepsi pivo (o rad). Jidlo je asi lepsi v Carosellu. Parkuje se tam hur, ale zase je to vyrazne lepe dopravne dostupne pro ty, kdo autem nejezdi. Sedi se tam mozna hur, protoze se neda oprit, ale to mi jako takova tragedie neprijde. Mimule jsme tam byli od sesti do pulnoci s nikdo si nestezoval. Proto, mi prijde fajn to stridat. Alespon dokud je teplo. Zitra ma byt 21 stupnu, to fakt zadna zima neni. Nicmene, ja nejsem smeroplatnej, ukazu se stejne jen jednou za cas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Můžeme to vymyslet na příští sezonu, protože kolikrát ještě letos půjdeme. Ještě příští týden bude teplo a pak to bude paběrkování. Navíc bude od října zóna parkování i u Carosella. Ale jak říkám, letos už bych to neřešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Já Carosello nedávám. Mám to hodinu cesty s přestupama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 me je to jedno, mam to stejne daleko. Bavili jsme se s Kamilem ze by mu u trpaslika vyhovoval spise tento tyden, tj kdyz zitra dame Carosello tak priste taky a pak trpaslik Ten zitrek prosila Marketa od Jagmana o Carosello. Tak jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 (upraveno) Zítra určitě Carosello a Trpaslík mi je vlastně jedno, takže klidně týden příští. Ava Kamil Bob prischera Bert Jagman s Marketou Upraveno 9. září 2020 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Někdo zítra Trpaslík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Ja bych sel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Zitra ctvrtek 17.9. cerveny trpaslik 1. honza manta 2. frak 3. bob 4. kamil 5. ava 6. prisera (50/50) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Je tam rezervace na Fraka ten nejvetsi stul jako vzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Je to od 15. hod. Ja prijdu tak kolem 18. hod. Tak snad nekdo dorazi driv, aby nam tu rezervacku nezrusili. Dnes tam bylo uplne plno. Je to na me jmeno. Kdyby si nemohl nekdo vzpomenout, tak jsem jim rikal, ze to je pro doutnikare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se