Honza.manta Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 Tak jsem teď dorazil z práce - fuj na to, těšil jsem se na vás a relax. Bobe taky gratuluji!
nickolas Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 Ja jsem se nakonec odebral do nedaleke prijemne restaurace s necim melancholickym ku cteni
Majk1 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 I já děkuji za fajn večer, rád jsem poznal nové lidi a moc jsem si to užil. Díky i za předváděčku Porsche design a Bobovi za výběr kvalitního kuřiva - NUB byl moc fajn a uzený jsem si užil i bez chleba. Rád se opět zúčastním.
prischera Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 Tož dobré to bylo... Děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Ale ze nam to slusi :-) poniektorym.... hehe!ale inak super fotky, dakujem!
Bullet Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Skvelej vecer, dobrej pokec jak o hodinkach, tak doutnicich....diky kluci!
Tikal Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 To je nespravedlivý, Bob zatahoval břícho Nicméně také něco přidám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a nazávěr jedna Werichovská od juniora Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 ta posledna fotka je super!
Návštěvník Kamil Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 To je nespravedlivý, Bob zatahoval břícho To si pis! Aspoň že to přizná. V reálu mu začíná růst pupek jako Gabovi a Tikalovi. Ještě že já osobně už jsem mimo kategorie.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Aspoň že to přizná. V reálu mu začíná růst pupek jako Gabovi a Tikalovi. Ještě že já osobně už jsem mimo kategorie.to jsou pomluvy, ze co je toto za portal....
Bert Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Stát se plnoprávným členem, nebo třeba členkou DSPBCh bude čím dál tím těžší. Malá začala s treninkem docela brzo :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Bert - super dietatko!
zrno Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Pánové bylo to výborné a milé překvapení s porsche design. Dokonce i One Café mile překvapilo jan prostorem tak i burgrem. A už se těším na plnotučnou plzeň a utopence nebo koleno na zahrádce :-)
Bob Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Bert - pecka! Za chvilku uz udrzi i fajfku :-)Zrno: taky uz se tesim na zahradku a musim znovu konstatovat ze posledni akce se mimoradne podarila :-)
Návštěvník Jagman Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Diky za fajn sraz . Hlavne diky Zrnovi a Radkovi!!!! Domu se jelo o mnoho lepe!!! Diky
bohus76 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Pupek nevím o čem mluvíš Zkrátka jsi prostorově výraznější :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se