PetrH Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 ahoj vsem, neni to zrovna poradte s koupi vyberem, ale spis vyberem / prodejem.. Nejak se mi pri vyberu potapek stalo, ze jsem si koupil troje a jeste jsou skoro na ceste monstra;-) Vsechno to neunosim, ale vsechny hodinky se mi libi a mam k nim vtah, takze resim ktere pujdou dal.. Je to o mem rozhodnuti a mych duvodech, ale budu rad i za jine subjektivni nazory;-) Aspon si tim psanim a pripadnymi komentari trochu utridim myslenky.. Na fotce jsou hodinky z leva do prava od tech co mam nejdele po posledni akvizici. Rad bych aspon jedny nebo dvoje poslal dal.. Kandidati pro me jsou nejvic asi Glycine Lagunare 4. z leva a Steinhart Nav B 1. z leva. Mozna i Kemmner uprostred. Co vy na to?;-) kratke moje komentare zase z leva:1. Steinhart Nav B - krasne hodinky, krasny pruhled na Unitas. Libi se mi jejich velikost, cistota designu a rucni natah. Proste super, jen je mam uz asi tri roky, takze je trochu zanedbavam v noseni..2. Citizen Promaster Sky - vyborne univerzalky na tahu, kaucuku i NATO. Maji safir, eco-drive, rizeni radiem, chronograph.3. Kemmner Seahorse, za ty penize neuveritelne hodinky, moc se mi libi jejich styl. ETA, safir, super antireflex, super Lumi, TItan.4.Glycine Lagunare - stylove masivni hodinky, ETA hezke na kuzi, gume i NATO. Jen sem si na ne tak nejak nezvykl.5. Orient Mako XL mod se safirem, antireflexem a modrou superluminovou. Vypadaji skvele, ikdyz trochu Omega Seamaster lehce strizeny Submarinery;-) Libi se mi i inhouse caliber. Mam k nim i tah, ktery jim moc slusi..
gougy Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 hlasuji pro 4hlavně z důvodu cituji "hezke na kuzi, gume i NATO. Jen sem si na ne tak nejak nezvykl."
Kristian.nov Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 No, v mých očích jsou tam navíc Glyciny a Orienty... Ale je to na tobě...
Honza.manta Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Já bych si nechal ty Kemmnery a ostatní poslal dál.
flivver Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 A ja by som si nechal Kemmner a Citizen.
PetrH Odesláno 8. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2013 diky za nahledy;-) asi to budou ty Glycine.. Stejne s potapkami nebudu spokojeny, dokud nebudu mit Omega Planet Ocean;-) Ale na to je jeste cas, tyhle "levne" hodinky maji vyhodu, ze si na nich clovek vyzkousi co se mu libi a vyhovuje..A samozrejme muzu mit patery aniz bych v tom mel pul mega:-D
Frostie Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 V 8. 7. 2013 v 21:46, PetrH napsal: diky za nahledy;-) asi to budou ty Glycine.. Stejne s potapkami nebudu spokojeny, dokud nebudu mit Omega Planet Ocean;-) Ale na to je jeste cas, tyhle "levne" hodinky maji vyhodu, ze si na nich clovek vyzkousi co se mu libi a vyhovuje..A samozrejme muzu mit patery aniz bych v tom mel pul mega:-Dza mne ponechat 3 a 5, ostatní do světa, co nejrychleji. A jedna kacířská: kdybys prodal všechny, byly by z toho možná i dobré nošené PO...
F.B. Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Kemmner, ostatnými urob radosť niekomu na fóre :-) F.
IzTaPa Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 kemmer a sikmoocka - zbytek posli dal
USER47 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Mně se jakž takž líběj ty štajny (ačkoli bych si uměl představit hezčí pilotky), všechno ostatní bych poslal bez milosti pryč.:-P
Roman-ZA Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Steiny a Kemmner nechat, ostatne von
PetrH Odesláno 9. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2013 To me prekvapujue, ze Kemmnery jsou tak popularni, ja mel pocit ze je tu skoro nikdo nezna:-)Frostie PO by za to asi nebyly, ale vim kam miris.. Predpokladam, ze tam casem dospeju.. Pro mne ani tak nejsou problem penize, jako to ze mi to za vec jako je hodinky prijde uz dost a vzhledem k tomu jak se o veci bojim mel bych asi strach neco tak draheho nosit na ruce.. Ikdyz moje vize je do dvou let to stahnout na Omega PO a Tag Heur Carrera;-) Plus nejake G-shocky na tahani.. V 8. 7. 2013 v 21:50, Frostie napsal: za mne ponechat 3 a 5, ostatní do světa, co nejrychleji. A jedna kacířská: kdybys prodal všechny, byly by z toho možná i dobré nošené PO...
kuncák7 Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Nechal bych si Glyciny a Steiny, ostatní bych poslal do světa.
flivver Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 V 9. 7. 2013 v 9:24, PetrH napsal: To me prekvapujue, ze Kemmnery jsou tak popularni, ja mel pocit ze je tu skoro nikdo nezna:-) Kemmner je zaujímavá značka, tiež by som si časom rád nejaké obstaral, aj keď zrejme skôr oblekovky. Veľa ľudí radí dať preč Citizeny. Ja by som ich nechal, je fajn mať niečo trvalo nastavené, keď potrebuješ vypadnúť a nie je čas na štelovanie zastavených mechaník.
Daemonultimate Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 (upraveno) Takže první z kola ven Glycíny,druhý z kola ven Steinhart nebo Orient,ale určitě bych si nechal Kemner a Citizeny,k nim určitě už jen a jen další mechaniku.Jsem to celý zeditoval do finální podoby :-) Upraveno 9. července 2013 uživatelem Daemonultimate
kaliw124 Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 ja bych nechal doma glycine, jakoze jedine "poctive" + o spravne velikosti. XL maka take nechat-nevyplati se je prodavat podle meho a jsou fajn. steiny nechat. zbytek nabidnout, ale nakonec ten vyber budes stejne provadet ty a pokud hned z kraje pises "nezvykli jsme si", tak je to nejspise jasne.
cooper2005 Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Každý ti bude radit něco jiného a v jiném pořadí..... Já když kouknu na tvoje hodinky, tak v pořadí od nejhezčích po nejméně hezké / bez toho,aniž bych hodnotil značku nebo kvalitu / se mi líbí1) Steinhart 2) Glycine 3) Orient 4) Kemmner 5) Citizen
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se