Toblin Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Zdravím všechny chronofandy! Z Japonska, po čtrnácti dnech čekání, ke mně dorazily tyto světlé krásky Jsou osazeny bílým, lehce perleťovým ciferníkem, který má jemné plastické vertikální pruhy. Indexy jsou na první pohled tmavé a lesklé, ale dokáží měnit odstín dle nasvícení až po světle stříbrnou. Stejně tak ručky, které mají střed vyplněný luminiscenční barvou. Celková kompozice je velmi zdařilá, téměř magická, a neustále mě nutí vracet se pohledem k hodinkám, pod různým úhlem nasvícení a jejich natočením. Celé to podtrhuje oboustranný antireflex na safírovém skle. Mám z toho Vánoce... Korunka je signovaná symbolem Orient Star. Dýnko má průhled, pod kterým je ukryt pohledný in-house stroj.Natahování je automatické i ruční, zastavení vteřinovky je samozřejmostí. Hodinky jsou dodávány na poctivém a pohodlném tahu šířky 22 mm. Průměr hodinek je 40 mm, tloušťka 11,6 mm.Odolnost proti vodě 50 m.Rezerva nátahu více než 40 hodin. Připojuji pár rychlofotek, ale upozorňuji, že naživo je to úplně jiný hřiště Pro zájemce doporučuji shlédnout také video na youtube: P.S.: Znáte někoho, kdo má tyto hodinky?
t.p Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Ahoj gratuluju k přírůstku!!! Musím Ti pochválit ty fotky jsou super a ty hodinky samosebou taky.Možná bych poprosil ještě o nějaké lepší foto strojku (obávám se že to asi bude chtít rozpojit tah)Ať Ti slouží!!!
Frostie Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 výborná a cenná akvizice, kolego! Vítej v japonské sekci, víc foto při vhodné příležitosti jistě nebude na škodu!
PRS516 Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Zdravím všechny chronofandy! Z Japonska, po čtrnácti dnech čekání, ke mně dorazily tyto světlé krásky Jsou osazeny bílým, lehce perleťovým ciferníkem, který má jemné plastické vertikální pruhy. Indexy jsou na první pohled tmavé a lesklé, ale dokáží měnit odstín dle nasvícení až po světle stříbrnou. Stejně tak ručky, které mají střed vyplněný luminiscenční barvou. Celková kompozice je velmi zdařilá, téměř magická, a neustále mě nutí vracet se pohledem k hodinkám, pod různým úhlem nasvícení a jejich natočením. Celé to podtrhuje oboustranný antireflex na safírovém skle. Mám z toho Vánoce... Korunka je signovaná symbolem Orient Star. Dýnko má průhled, pod kterým je ukryt pohledný in-house stroj.Natahování je automatické i ruční, zastavení vteřinovky je samozřejmostí. Hodinky jsou dodávány na poctivém a pohodlném tahu šířky 22 mm. Průměr hodinek je 40 mm, tloušťka 11,6 mm.Odolnost proti vodě 50 m.Rezerva nátahu více než 40 hodin. Připojuji pár rychlofotek, ale upozorňuji, že naživo je to úplně jiný hřiště Pro zájemce doporučuji shlédnout také video na youtube: P.S.: Znáte někoho, kdo má tyto hodinky?Parádní hodinky, letošní novinka se jim povedla. Jak se jim zadařil ten antireflex (Orient SAR)? Velká gratulace. U koho jsi je kupoval?
Toblin Odesláno 9. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Jsou to mé první hodinky s AR. Pokud mohu srovnat s ostatními pouze dle fotek, jeví se AR jako neutrální, tj. nemá výrazné zabarvení např. do modra. Jináč se zdá, že funguje, jak má. Výborná čitelnost a někdy i efekt hodinek bez skla. Děkuji za názory. Moje první setkání s japonci jsou pětky. Seiko SNX115 :-)
Návštěvník kupec Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Prezentácia na youtube je suprová, hodinky vyzerajú perfektne,gratulujem.
kuncák7 Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Hodinky vypadaj hodne dobre,skoda male vodotesnosti. Gratuluju
Toblin Odesláno 9. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Kupoval jsem přes GLOBAL RAKUTEN. Koncová cena včetně poštovného a proclení (DPH) 11,5 tis. Platba kartou. Žádný problém. Cesta z Japonska 3 dny, v ČR včetně celnice 5 dnů.
Daemonultimate Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 voněj dálkama,tak to je paráda a ode mne velká gratulace.
Toblin Odesláno 9. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Kuncák7: S bežnu vodou si poradí. Na plavání mám potápky 200 m :-)
Toblin Odesláno 9. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Daemonultimate: Díky za pochvalu :-)
tico1 Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Odesláno 10. července 2013 Gratulujem ku krásnym hodinkám! Tento "triviálny" tvar puzdra považujem za esteticky neprekonaný. Trochu škoda priehladu na strojček, ktorý je vcelku málo zdobený. Plné "dýnko" s nejakým gravírovaním by tam možno sedelo viac. Bolo by super, keby si sa niekedy v budúcnosti vyjadril k presnosti.
Toblin Odesláno 10. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2013 V jednoduchosti je krása. Pokud se nejedná o sportovní nebo outdoorový model, je pro mě průhled na strojek vždy plus.Nakonec mají ho i legendární SARBy. Přesnost rád změřím po pár týdnech. Zkusím také pár fotek někde venku.
t.p Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Odesláno 10. července 2013 Gratulujem ku krásnym hodinkám! Tento "triviálny" tvar puzdra považujem za esteticky neprekonaný. Trochu škoda priehladu na strojček, ktorý je vcelku málo zdobený. Plné "dýnko" s nejakým gravírovaním by tam možno sedelo viac. Bolo by super, keby si sa niekedy v budúcnosti vyjadril k presnosti. Srojek je zdoben perlováním jen to na těch fotografiích není vidět.
misoo Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Odesláno 10. července 2013 super, jedine co mi na nich vadi, su lumi gulicky prilis blizko indexom, neviem, nejako ma to rusi... tiez by mohol mat tah elegantnejsiu motylkovu sponu... to je vsak vsetko, su paradne! chceme viac fotiek, hlavne na ruke a tak...
Toblin Odesláno 11. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Srojek je zdoben perlováním jen to na těch fotografiích není vidět.+ na rotoru jsou poměrně nevýrazné G-pruhy Za lumi jsem rád, ale bohatě by stačila jen na ručkách :-)
Liqid Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Moc pěkné hodinky, gratulace k výběru. Bylo by foto lumi v akci?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se