Jump to content

Recommended Posts

Posted

Můsím se pochlubit se svou radostí...dnes se nám narodil syn Vojta smile.gif budu trochu pařit,a proto se omlouvám za případné zpomalení výroby Vašich řemínků.....díky Simon - juuuupíííí smile.gif

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Můsím se pochlubit se svou radostí...dnes se nám narodil syn Vojta smile.gif budu trochu pařit,a proto se omlouvám za případné zpomalení výroby Vašich řemínků.....díky  Simon - juuuupíííí smile.gif

Gratuluji. Nezapomeň fotku do Pochlubte se novými přírůstky biggrin.gif

Posted

gratuluji , ale ještě je potřeba nějaké na sport, nějaké na návštěvy, nějaké na koupání atd.laugh.gif

Přidávám se ke gratulaci, je to jeden z nejkrásnějších okamžiků v životě, zvlášť když je člověk u porodu.

Přimlouval bych se v prvé řadě za nějaká vodotěsné, přeci jen koupat se teď bude velmi často. smile.gif

Posted

Gratuluji, takze dneska se stavovat nebudu, Je to prvni dite?

Ja kdyz oslavoval narozeni prvniho syna tak ani nevim jak jsem se dostal domu a netusil jsem co jsou zac ti lidi kteri byli rano u mne doma

Posted

Je to můj první přírustek smile.gif zážitek pánové nádherný,u porodu jsem byl a doporučuji všem tatínkům....opravdu nepopsatelné smile.gif něco v sobě najdete.....popíjím už teď,at jsem připraven na tah pro Vojtu smile.gif