simon Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Můsím se pochlubit se svou radostí...dnes se nám narodil syn Vojta budu trochu pařit,a proto se omlouvám za případné zpomalení výroby Vašich řemínků.....díky Simon - juuuupíííí
VS Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Můsím se pochlubit se svou radostí...dnes se nám narodil syn Vojta budu trochu pařit,a proto se omlouvám za případné zpomalení výroby Vašich řemínků.....díky Simon - juuuupíííí Gratuluji. Nezapomeň fotku do Pochlubte se novými přírůstky
roon Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 připojuji se ke gratulacím, hlavně ať je zdravej
simon Posted April 11, 2007 Author Report Posted April 11, 2007 Všem vám přátelé děkuji....ten pocit je nádherný...na zdraví vám i Vojtovi
ctenar Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Gratuluji taktéž !!!!!! Už víš, jaké budou první hodinky pro syna ?? :-D
simon Posted April 11, 2007 Author Report Posted April 11, 2007 mám pro něj exkluzivní Primky do začátku...
mnovace Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 gratuluji , ale ještě je potřeba nějaké na sport, nějaké na návštěvy, nějaké na koupání atd.
Honza49 Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 čím víc ho zapiješ, tím dýl bude zdravější Gratuluji, ať Vám dělá jenom radost
Luk Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 gratuluji , ale ještě je potřeba nějaké na sport, nějaké na návštěvy, nějaké na koupání atd. Přidávám se ke gratulaci, je to jeden z nejkrásnějších okamžiků v životě, zvlášť když je člověk u porodu. Přimlouval bych se v prvé řadě za nějaká vodotěsné, přeci jen koupat se teď bude velmi často.
basic Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Gratuluji, takze dneska se stavovat nebudu, Je to prvni dite? Ja kdyz oslavoval narozeni prvniho syna tak ani nevim jak jsem se dostal domu a netusil jsem co jsou zac ti lidi kteri byli rano u mne doma
simon Posted April 11, 2007 Author Report Posted April 11, 2007 Je to můj první přírustek zážitek pánové nádherný,u porodu jsem byl a doporučuji všem tatínkům....opravdu nepopsatelné něco v sobě najdete.....popíjím už teď,at jsem připraven na tah pro Vojtu
Recommended Posts