Viktor Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 Mám podobnou smutnou zkušenost, i když méně důkladnou, ale hodinky si odnesli tenkrát všechny. Jednalo se o snadno identifikovatelné hodinky (číslovaná limitka Prim, zlatý Robert Lighton, číslované vintage Longines) - nic se bohužel nikde neobjevilo, snad budeš mít víc štěstí. Je to hnus, ten nasranej pocit si pořád pamatuju.
sashator Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 Klobouk dolů předtím s jakým nadhledem jsi to napsal, já bych to nezvládl....držím palce ať se alespoň něco dostane zpět
Návštěvník YPO Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 zdá se, že přituhuje = můj včerejší návrat z víkendu a ukázka práce policie x už žádný hodinky nemám
Daemonultimate Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 Kéž by byli lidi jako zvířata.Radši si ani nepředstavuju,jaký to je.Rychle se z toho dostante.
Daemonultimate Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 zdá se, že přituhuje = můj včerejší návrat z víkendu a ukázka práce policie x už žádný hodinky nemám Tohle jsem naposledy viděl na svém autě,taky to nebylo nic platný.Opravdu se to nějak množí.
Návštěvník YPO Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 (upraveno) Tohle jsem naposledy viděl na svém autě,taky to nebylo nic platný.Opravdu se to nějak množí.je prostě trochu podělaná doba nebo co - v zásadě z těch dražších věcí se ztratila TV, notebook, ňáký cetky, potom je kompletně prázdná lednice :-), cca 40 lahví různýho chlastu, dvě špinavý utěrky, ňáký moje hadry a přítelkyně to odnesla téměř kompletním šatníkem, včetně dekorací co k nim nosila = takže dostaneme h...o a dneska nám montujou nový dveře za 30t........ takže asi tak x svět je krásnej Upraveno 22. července 2013 uživatelem YPO
organic Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 Když to tady čtu, bojím se, co najdu, až večer přijdu domů z hokny...ŘEZAT A SOLIT ty, co kradou...
Moty Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 a co zabezpečení bytu/domu? skoro už bych řekl, že to je standard
Návštěvník YPO Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 jo jo - zrovna vyrážím do ZOO prodejny - koupím toho nejhnusnejšího hada a namotám ho zvenku na kouli u dveří
Moty Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 teď se jen rozhodnout jestli škrtiče nebo stříkací kobru
Ondoni Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 jo jo - zrovna vyrážím do ZOO prodejny - koupím toho nejhnusnejšího hada a namotám ho zvenku na kouli u dveří jinak vám chlapi samozřejmě přeju, aby se toho co nejvíc našlo! Sem přemýšlel, že si na dovolenou svůj nejdražší kus brát nebudu, ale změnil jsem názor...
mischa Odesláno 22. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2013 (upraveno) Kluci, hodinky Mido nejsou mezi postrádanými, našel jsem je jinde v trezoru. a dobrá zpráva, jedny hodinky z mnou poptávaných jsou již na světě.....Úplně náhodně....teda, ne až zas tak náhodně... Upraveno 22. července 2013 uživatelem mischa
Karlos Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 Tak tohle je k zbláznění, tohle by se mnou asi seklo. Mischo, držím palce, ať to dopadne nějak dobře.
StanoBare Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 Ostatné ti zrejme budú vyplavovať postupne. Ak chceš, rozpíš sa o tej náhode, ako sa to stalo u prvého kusu. Dík a držím palce.
tombed Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 chlapi držím vám palce ať se vaším úsilím najdou, PČR najde kulové, mě nenašla nikdy nic, jsou k ...
nAscA Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 asi necham ma jedovata zvirata behat volne po byte.. no jeden pavouk je nekde skryty Druhy tady na foru ve 2 dnech?
villain83 Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Ty vle,ja se tesil,ze si zase prectu jeden z Mischovejch nekonecnejch,ale vtipnejch prispevku,tak v pulce mi doslo,ze vtipnej konec to asi mit nebude...no,ale taky by me zajimala ta "nahodicka"...
Jsilver Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Rezat a sekat ruce jako ve stredoveku, na takove h....y nic jineho neplati! Drzim palce
Alexion Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 uff. ako dobre sa to citalo az kym som nezistil ze je to realita. tento ohavny skutok ma primel este raz porozmyslat nad skrytym trezorom v byte.dufam ze sa toho najde co najviac a ze ti hajzli pojdu sediet.
Andrew Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 (upraveno) asi necham ma jedovata zvirata behat volne po byte.. no jeden pavouk je nekde skryty Druhy tady na foru ve 2 dnech? No, mne osobně by to odradilo, ani by ten pavouk nemusel být až tak jedovatý (vím, že jsou vlastně všichni) Upraveno 23. července 2013 uživatelem Andrew
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se