Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám podobnou smutnou zkušenost, i když méně důkladnou, ale hodinky si odnesli tenkrát všechny. Jednalo se  o snadno identifikovatelné hodinky (číslovaná limitka Prim, zlatý Robert Lighton, číslované vintage Longines) - nic se bohužel nikde neobjevilo, snad budeš mít víc štěstí. Je to hnus, ten nasranej pocit si pořád pamatuju.

• Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno

zdá se, že přituhuje = můj včerejší návrat z víkendu a ukázka práce policie x už žádný hodinky nemám :smile_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Tohle jsem naposledy viděl na svém  autě,taky to nebylo nic platný.Opravdu se to nějak množí.

je prostě trochu podělaná doba nebo co - v zásadě z těch dražších věcí se ztratila TV, notebook, ňáký cetky, potom je kompletně prázdná lednice :-), cca 40 lahví různýho chlastu, dvě špinavý utěrky, ňáký moje hadry a přítelkyně to odnesla téměř kompletním šatníkem, včetně dekorací co k nim nosila = takže dostaneme h...o a dneska nám montujou nový dveře za 30t........ takže asi tak x svět je krásnej :clap:

Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník YPO
Odesláno

jo jo - zrovna vyrážím do ZOO prodejny - koupím toho nejhnusnejšího hada a namotám ho zvenku na kouli u dveří

Odesláno

jo jo - zrovna vyrážím do ZOO prodejny - koupím toho nejhnusnejšího hada a namotám ho zvenku na kouli u dveří

1371747665_snake_opens_door.gif

jinak vám chlapi samozřejmě přeju, aby se toho co nejvíc našlo! Sem přemýšlel, že si na dovolenou svůj nejdražší kus brát nebudu, ale změnil jsem názor...

Odesláno (upraveno)

Kluci, hodinky Mido nejsou mezi postrádanými, našel jsem je jinde v trezoru. a dobrá zpráva, jedny hodinky z mnou poptávaných jsou již na světě.....Úplně náhodně....teda, ne až zas tak náhodně...

Upraveno uživatelem mischa
Odesláno

Ty vle,ja se tesil,ze si zase prectu jeden z Mischovejch nekonecnejch,ale vtipnejch prispevku,tak v pulce mi doslo,ze vtipnej konec to asi mit nebude...no,ale taky by me zajimala ta "nahodicka"...

Odesláno

uff. ako dobre sa to citalo az kym som nezistil ze je to realita. tento ohavny skutok ma primel este raz porozmyslat nad skrytym trezorom v byte.

dufam ze sa toho najde co najviac a ze ti hajzli pojdu sediet.

Odesláno (upraveno)

asi necham ma jedovata zvirata behat volne po byte.. no jeden pavouk je nekde skryty :)

Druhy tady na foru  ve 2 dnech?  :raygun:

No, mne osobně by to odradilo, ani by ten pavouk nemusel být až tak jedovatý (vím, že jsou vlastně všichni)  :)

Upraveno uživatelem Andrew

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...