gmic@1986 Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 "ty jsou na dlouhou dobu poslední" Vsude stejny :-DPotom uz jenom zminit jak vyhodna to byla koupe:-D
pedro17 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Ja zatiaľ priateľku nemám a mňa nikto neobmedzuje
Micey Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 (upraveno) To je prima. A ted uz muzes jit treba do pr.dele. Upraveno 6. února 2013 uživatelem Micey
Toci Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Tak já neříkám vůbec nic a pokud jde o výši investice, tak každý by měl snad vědět sám, co si dovolit může a co už ne. Vůbec si nedokážu představit, že bych si koupil hodinky za nějakou cenovku a doma bych ji nějakým způsobem deklaroval sníženou z důvodu, aby to tak nějak prošlo. Nejde o svědomí, ale tímto způsobem bych nechtěl žít ani jednu minutu.
bandicoot Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Tohle je asi rekordne vyhrabany vlakno.Gravedigger Nr.1.
Remio Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 To je prima. A ted uz muzes jit treba do pr.dele. To jsou ale zajímavě volená slova pro drahou polovičku. Používáš je často?
Remio Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 V tom případě by už měla být řádně vycvičená a zbytečně nedráždit, natož plísnit kvůli malichernostem jako je nákup dalších hodinek. To musí být ale príma život...
HDS1200 Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 (upraveno) To je prima. A ted uz muzes jit treba do pr.dele. OK, vyhrabal staré vlákno,to je pravda, ale měl zřejmě pocit , že k němu má co říct, tak přispěl. Kdyby chtěl nasbírat padesátku, napíše 10x super do chlubírny a hotovo. Myslím, Micey, že jsi zbytečně vulgární. Upraveno 7. února 2013 uživatelem HDS1200
Frantik Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Já myslím, ze pan Pedro vyhrabal asi dvacáté stare vlákno, takže trocha vulgarity je na míste. Nedelejme tady z toho debilni Fejsbuk.
HDS1200 Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Já myslím, ze pan Pedro vyhrabal asi dvacáté stare vlákno, takže trocha vulgarity je na míste. Nedelejme tady z toho debilni Fejsbuk. To je jiná, beru zpět.
Micey Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 HDS: Jak píše Frantík, šlo o to, že na první stránce bylo těhlech pět let starejch vláken vyhrabanejch asi dvacet. A do nějakejch nenapsal ani to "super"
hejdik Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Těch "definitivních" už jsem měl asi 20.Pokaždé to bylo komentováno slovy:"ty už máš zase nové hodinky?"Nyní už se radši ani neptá....
xmickey Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Těch "definitivních" už jsem měl asi 20.Pokaždé to bylo komentováno slovy:"ty už máš zase nové hodinky?"Nyní už se radši ani neptá.... kdyz uz to nekdo vyhrabal... myslis definitivni zenu nebo definitivni hodinky? :-P
deewy Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Zdravím Vás pánové, před nedávnem jsem pořídil nové Archimede Pilot Chronograph, viz. chlubící vlákno a hned v zápětí se začal poohlížet po svých DREAM Watch. Kterýžto výběr jsem zúžil pouze na dva kousky a to sice Omega Planet Ocean s oranž. indexy a strojovnou 8500 a nebo Rolex Milgaus GV. Minulý víkend jsem vzal rodinku na výlet do Prahy a stavil se podívat do Omega butiku a do Carollina. Původně jsem si chtěl DreamWatche nadělit až k ukončení studia programu MBA, ale tak mi to pořád leží v hlavě. Zejména od toho víkendu, kdy jsem si POčka osobně vyzkoušel, že plánuji nákup na říjen-listopad a nechám je zabalené (možná nechám...) až pod stromeček. Ve zkratce k výběru: více PRO bylo na straně PO a že jich nebylo málo.... Sedí mi pouze velikost 42mm, 45mm už je na mě moc. Je to zvláštní poněvadž když jsem krátce nosil TAWATEC, tak ty byly bez korunky 47mm a sedly celkem obstojně. A nyní k meritu věci...Věřím, že se tu najde spousta těch, jejichž manželkám/drahým polovičkám není jasné, co na těch hodinkách vidíme a jak vůbec si můžem dovolit dát za "hodinky" takový kotel peněz a proč si pořád čtem na foru postřehy a zkušenosti jiných atd... Pánové ruku na srdce, někteří to v tomto ohledu nemáme lehké a na silácké řeči moc nevěřím. Ale podělte se se mnou a ostatním o Váš recept na to jak zpracovat dipolomaticky a kultovavoně svojí ženu tak, že Vám nákup schválí a nebo ještě lépe sama pomůže vybrat ten pravý kousek??? Osobně sem zatím ve fázi, kdy ženu se svým snem "tedy DreamWatch" poměrně často seznamuji a prezentuji jí to jako, věc která by mě nesmírně potěšila. Argumentuji termínem - definitivní hodinky - a předáním hodinek z otce na syna ( toto prosím není výmysl, rád bych opravdu tomuto dostál, chronobundus je ovšem choroba nevyspitatelná...). Má žená říká, že jsem v tomhle prostě magor a že si stejně nakonec udělám co chci, ale že už si zvykla a přesto ji vždy překvapí, když domu přinesu něco nového Uvítám jakoukoliv zkušenost, metodiku či prostě všední názor. Děkuji a těším se na bujarou diskuzi.
tmoris Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Ja mam uzasnou zenu ve vsech ohledech V tom hodinkovem obycejne kdyz doma nahlas zvazuju, ze neco prodam, tak se me pta, jestli to neni skoda a kdyz neco kupuju, tak se akorat s usmevem zepta jestli jsou za vic nez za stovku, nacez ja ji zacnu vysvetlovat cim jsou skvely a ona se na me diva tak nejak shovivave Asi dobre vi, ze bych nikdy za hodinky nedal penize, ktere by nam v domacnosti chybely. A takhle bajecna je ve vsem
Micey Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Je tady o tom docela dlouhý téma. A souhlasím s názorem, že když to chci a nějak na to mám, tak si to koupim. Nejsem debil, aby kvůli tomu manželka/děti byly pak o hladu a ona to ví. Ale možná budu za deset let mluvit jinak, hehe.
Frantik Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Podobný vlákno tady uz je. Obecně se to dělí na podpantoflaky, kteří se musí ptat, polopodpantoflaky, kteří mlží s cenou, ale mohou si něco koupit a svobodne, kterym manželky nebo přítelkyně do koníčku nekecaj :-)
Zdeneli Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Nic neříkat, těžko to chápou.Když už řekneš tak hustit, hustit, ona rezignuje a pak ti možná i poradí.No kup ji auto a máš argument.
Ondoni Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 jj, to je věčné téma...moje žena ví, že mám nějakou finanční rezervu a hodinky, které kupuju, si jaktakž drží hodnotu...taky ví, že kdyby to situace žádala, tak je prodám a pokud by si to situace nežádala, tak je třeba jednou podědí naše holky nebo třeba vnoučata...navíc naštěstí pro nás se ve spoustě medií, které ženy čtou, objevují články o tom, že kvalitní hodinky jsou investice... ...jo a v neposlední řadě je snad i docela ráda, že mám nějakého koníčka...aspoň to říkala kámoškám
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se