guzmic Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 to decko z toho v roce a pul nebude mit lautr nic, jakakoliv zdravotni komplikace bude bezva, kdyz budes vodkazanej na hydroplan do male a mistni kliniku, nebo spital na yucatanu, pripadne v havane apod. decko flakni k matce a zalet si solo s polovickou, udelas lip..Přesně tak, mám doma 2 letou holku a do letadla bych ju ještě nevzal a určitě ne, přes 1/2 světa.
Harwey Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 s takym malym deckom este nie, pockaj si par rokov
m.n. Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 (upraveno) A to já bych z toho zase nedělal vědu. Dítě s námi jezdí všude, v 6 týdnech poprvé jsme byli autem kouknout na moře v itošce, od té doby několikrát alpy, v březnu bude mít rok a to už chceme letět někam dál. Zatím zvažujeme právě ty Maledivy. Upraveno 26. října 2018 uživatelem m.n.
pumpic11 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Jasne, dakujem za odpovedi, kasleme na to teda asi..
vaba Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 jaky je more u hotelu? cisty, pruzracny? pisek bilej, nebo tmavej? ryby, koraly a tak?Na potápění jsem byl oblast Kubu - tam černé kameny, velké, oblé, naprosto průhledná voda.Potom Panang (má ty), tam špatná viditelnost) Teď Kuta, pisek mix černý světlý, stálé vlny, ale bez plastů, zvirene. Bude záležet na oblasti.
sibirnaya Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Ja bych chtel par dni Ubud a pak par dni valecka u more. 5* rezort s peknou plazi a morem. No a pak do Singapuru.
m.n. Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Ja bych chtel par dni Ubud a pak par dni valecka u more. 5* rezort s peknou plazi a morem. No a pak do Singapuru. Bali je taky varianta, Ubud byl docela fajn. Ale letěl bych asi přes BKK, emirates tam ten byz imho nějak dotují, páč to stojí půlku co jiné zvažované destinace, mi přijde.
vaba Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Bali je taky varianta, Ubud byl docela fajn. Ale letěl bych asi přes BKK, emirates tam ten byz imho nějak dotují, páč to stojí půlku co jiné zvažované destinace, mi přijde. IMG_0575.JPGPřišla mi nabídka, jak na cestě tam, tak i teď zpět, upgrade do business, na jeden segment, za 13 500, takže se dá těch 9 hodin zvládnout.
tikzot Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Přesně tak, mám doma 2 letou holku a do letadla bych ju ještě nevzal a určitě ne, přes 1/2 světa. My litame s prckem od pul roku, pravda ze ne do zamori bo asie a dal, ale po evrope me to prijde o dost lepsi nez se kodrcat pres 1000 kilaku v aute, za dve hodiny v miste urceni a je to super.
decebal Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 My litame s prckem od pul roku, pravda ze ne do zamori bo asie a dal, ale po evrope me to prijde o dost lepsi nez se kodrcat pres 1000 kilaku v aute, za dve hodiny v miste urceni a je to super.Přesně, v autě má malá tendence blít (párkrát to teda už nebyly tendence), poprvé letěla do Řecka v roce a půl, pd té doby má po Evropě nalítáno docela dost, do Asie jsme ji vzali poprvé v pěti, pak v sedmi a nebyl žádný problém. Je to individuální, když se podívám v Asii, s jakýma hromadama mimin a děcek cestujou Skandinávci nebo Holanďani, tak to si někdy říkám, že bych to nedal já, ne ty děti:-). A taky záleží na aerolinkách, Turkish byli pro děcka skvělí, Katařani takoví normální.
decebal Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 BTW, byl někdo z místních potápěčů na Sipadanu? Chystám se po novém roce, tak jestli někdo má nějaký tip, budu rád.
lucid Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Sry, pokud si někdo jede na dovolenou ve svým, tak ať mu dítě v autě blije a řve do zblbnutí, jeho věc, ale pokud to dělá v letadle, tak bych rodiče pěkně nakopal... Pochopil bych ještě, pokud někdo malá děcka bere např. kvůli práci, ale na dovolenou? Děti za to nemůžou, ale rodiče v tomto případě nejsou nic jiného než bezohledný dobytek, který kašle na ostatní. A to jsem býval dříve tolerantní demokrat
vaba Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 BTW, byl někdo z místních potápěčů na Sipadanu? Chystám se po novém roce, tak jestli někdo má nějaký tip, budu rád.Pokud se někdo ozve, rád se také poučím, případně se přidám ke skupině
pumpic11 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Sry, pokud si někdo jede na dovolenou ve svým, tak ať mu dítě v autě blije a řve do zblbnutí, jeho věc, ale pokud to dělá v letadle, tak bych rodiče pěkně nakopal... Pochopil bych ještě, pokud někdo malá děcka bere např. kvůli práci, ale na dovolenou? Děti za to nemůžou, ale rodiče v tomto případě nejsou nic jiného než bezohledný dobytek, který kašle na ostatní. A to jsem býval dříve tolerantní demokrat A do restaurace chodit muzu? Nebo to je taky bezohledne? Nebo do obchodu obcas.. Vis taky mit tam mala breci...
African Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 My litame s prckem od pul roku, pravda ze ne do zamori bo asie a dal, ale po evrope me to prijde o dost lepsi nez se kodrcat pres 1000 kilaku v aute, za dve hodiny v miste urceni a je to super.Samozřejmě že letecky to je lepší a hlavně bezpečnější než autem, i když časově mě to vychází podobně, čtyři hodiny na letiště, dvě na letišti, tři hodiny let, hodinu na hotel a suma sumárum za deset hodin jsem v Chorvatsku. Mám ten dar, že mi nevadí řídit v noci, takže v deset večer nasedáme ze spícími dětmi v náruči a ráno v osm je budím před hotelem, pohoda :-) Ale jo, samozřejmě pozitiva letadla převládají....a už se na to těším.
lucid Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 A do restaurace chodit muzu? Nebo to je taky bezohledne? Nebo do obchodu obcas.. Vis taky mit tam mala breci... Samozřejmě že je to bezohledné.
sibirnaya Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Me teda nasrala Lufthansa ve Frankfurtu, kdyz prvne boardovali rodiny s detma a pak az byz. A kdyz sem se ozval, co to ma znamenat, tak letuska na me, ze leti patnact deti. A to se mam jako posrat? Tohle nastesti u Emirates nehrozi
tikzot Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Sry, pokud si někdo jede na dovolenou ve svým, tak ať mu dítě v autě blije a řve do zblbnutí, jeho věc, ale pokud to dělá v letadle, tak bych rodiče pěkně nakopal... Pochopil bych ještě, pokud někdo malá děcka bere např. kvůli práci, ale na dovolenou? Děti za to nemůžou, ale rodiče v tomto případě nejsou nic jiného než bezohledný dobytek, který kašle na ostatní. A to jsem býval dříve tolerantní demokrat hodně slabý, hodně.., sorry.. ty asi nemáš deti, vid? ale me je to vlastne uplne jedno. ne ty jsi nikdy nebyl tolerantni demokrat, možna jsi si to myslel, ale nikdy si jím nebyl..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se