Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Jen předpokládám, že si dobrodruh a chceš si užít trochu srandy v místních horách, takže zvol adekvátní auto...

attachicon.gifFCEF7CF3-EB04-48A1-B770-6A4A90144252.jpeg

attachicon.gif0F34972E-788C-492F-88D3-74E3CDE95369.jpeg

attachicon.gif117E43FE-317F-4B52-91EC-18084854F62E.jpeg

attachicon.gif4AE15691-6454-4555-B59E-809529687886.jpeg

Fešák, já mám zamluvené Hjundé 4x4, ale prý stejně vyfasuju asi něco jiného, takže to spíše vidím na Dustera :lol2:  Nabízí mi i GPS navigaci, jak tam kluci šlape? Vyplatí se, nebo jezdíte podle map?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fešák, já mám zamluvené Hjundé 4x4, ale prý stejně vyfasuju asi něco jiného, takže to spíše vidím na Dustera :lol2:  Nabízí mi i GPS navigaci, jak tam kluci šlape? Vyplatí se, nebo jezdíte podle map?

Mě to tam moc nešlapalo. Jezdil jsem podle map ( ty se tam daj naštěstí koupit docela kvalitní, sice v azbuce, ale byla tam skoro každá kozí cestička ).

Odkaz ke komentáři

Mě jde hlavně o Tbilisi, kde musím objet asi osm adres kvůli budoucímu možnému výstupu, takový malý nejistý projekt. Pak už mě to je jedno a můžu jezdit podle map, ale po městě je ta navigace prostě super.

Ve městě mi to fungovalo OK ( já myslel v horách ).

Jen dotaz, na jakej kopeček se předběžně chystáte?

Odkaz ke komentáři

Ve městě mi to fungovalo OK ( já myslel v horách ).

Jen dotaz, na jakej kopeček se předběžně chystáte?

Zajímám se o Šcharu, ale je mi to jedno, zatím probíhá průzkum a možnosti :-) Teď tam jedu na čumendu a příští rok pokud bude reálná mým schopnostem, tak bych ji asi zkusil...

Odkaz ke komentáři

Zajímám se o Šcharu, ale je mi to jedno, zatím probíhá průzkum a možnosti :-) Teď tam jedu na čumendu a příští rok pokud bude reálná mým schopnostem, tak bych ji asi zkusil...

Až se dostanu domu, pošlu ti odkaz na knížku, co inspirovala mě (jsou tam nejznámější lezecky i chodecky trasy s hodnocením) od české expedice. Za mě nejlepší, co jsem prostudovat a chodil podle toho (kdybych pozapomnel, prosím, připomeň se).

Odkaz ke komentáři

Až se dostanu domu, pošlu ti odkaz na knížku, co inspirovala mě (jsou tam nejznámější lezecky i chodecky trasy s hodnocením) od české expedice. Za mě nejlepší, co jsem prostudovat a chodil podle toho (kdybych pozapomnel, prosím, připomeň se).

Super, to budu moc rád, děkuji :-)

Odkaz ke komentáři

Já tam jel s new beetlem cabrio...blbej nápad sundat střechu při příjezdu ke coffete, ale jinak super...cesta šla a i s Beetlem dobrý. Richtrova vila parádní a Coffete uplně skvělá. Cesta byla dobrá..jedeš pořád rovně dolů a na konci zahneš na pláž..

Neutrhneš..když nepojedeš jako prase..

Super, zatáhnu střechu, okýnka a tradá z kopce. To místo musím navštívit. Villa Richter mě ani moc neláká. Sice genius loci asi jo, ale jinak polorozpadlej barák podle fotek. Ta pláž je jiná káva...

Odkaz ke komentáři

Afri až budeš plánovat příští rok, napis si mě někam a dej mi vědět :) měl bych velký upřímný zájem. Tak kdybs náhodou sháněl pak tým :)

Odkaz ke komentáři

Afri až budeš plánovat příští rok, napis si mě někam a dej mi vědět :) měl bych velký upřímný zájem. Tak kdybs náhodou sháněl pak tým :)

Jasný, budu rád :-) Plánuji horského vůdce jeden na jeden, klasika, udělal by jsi to stejně a bylo by to určitě reálné. Budu tě průběžně informoval....

Odkaz ke komentáři

Ty jo Sibiři, ty mě ale štveš, já tady nakládám třiceti kilový bedny plný železa, mrznu, leje do toho a ještě tady strašně smrdí pohnojený pole. Život je prostě nefér, to říkám furt :-) Užijte si to :-)

Ty mas kopecky, ja mam valecky :) I kdyz neska sme docela chodili, musim rict, ze bay garden a ty skleniky sou fakt narez..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...