Rodkopf Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Odesláno 27. července 2023 V 27. 7. 2023 v 19:30, African napsal: Tak se mi povedlo ukecat famílii do Káhiri Tata mě ukázal černobílou fotku pyramid, když se vrátil za komára po dvou letech z Egypta z montáží a od té doby to ve mě hlodá jak sviňa, bylo mi šest a bude mi pade, takže sakra dlouho sním.... Teď už jenom přežít devět hodin jízdy tam a devět zpátky s Egyptským taxikářem, což je větší adrenalin než lézt třeba Mount Everest, tak držte palce. Expedice začíná o půl nocí Rozšířit Tak jsem zvědav, jaka bude vzpomínka z dětství v porovnání s realitou GL
Drda Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Odesláno 27. července 2023 V 27. 7. 2023 v 19:34, Rodkopf napsal: Tak jsem zvědav, jaka bude vzpomínka z dětství v porovnání s realitou GL Rozšířit Závidím, poprvé jsme tam seděl s otevřenou hubou asi pul hodiny než jsme začal mluvit... to už je ale hodně dlouho. Ted se tam chystám znovu a tajně doufám, že se moc nezměnilo. Užívejte!
Hasňa Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Odesláno 27. července 2023 Taxíkem devět hodin tam a devět zpátky? To bych nepřemýšlel ani minutu a hned věděl, že nikam nepojedu.
bobi Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Odesláno 27. července 2023 Já taky. Vždycky jsem šmajdal jenom po městě (Hurghadě), nějaký výlety k pyramidám mě nebraly. A 9 hodin tam,+9 zpět v tom vedru ,uff ...
Prochy68 Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Odesláno 28. července 2023 Afri je proste dobrodruh kazdym coulem Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
Harwey Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Odesláno 28. července 2023 Afri hod sem potom zazitkove fotky:)
Andrew Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Odesláno 28. července 2023 Přátelé, možná to tu už někde je, ale máte někdo zkušenost se zájezdem koupeným přes Invia a vypraveným německou CK (jedna z TOP 5 v Německu)? Je něco, na co si dát pozor nebo proč do toho nejít? Let z Prahy a cca 20% oproti Čedoku? Běžná destinace, lepší hotel. Diky moc
Prochy68 Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Odesláno 28. července 2023 No loni je v mediich pomerne dost natirali, jako ze ubytovani jinde nez bylo objednano atd. Vysvetlovali to tim, ze nemecka cestovka ma sice exclusivitu v destinaci, ale jen pro nemecke obcany nebo tak neco. Ja pres ne bral zajezd asi pred 15 lety a to bylo vsechno ok.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
African Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Odesláno 29. července 2023 V 28. 7. 2023 v 3:26, Prochy68 napsal: Afri je proste dobrodruh kazdym coulem Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Rozšířit Člověk musí v životě trpět, aby neco viděl Famózní to bylo a přežili jsme, chce to ale svůj plán a žádný organizovaný zájezd. Na pohodu v jedenáct z diskotéky, o půlnoci ustláno v dodávce a v devět se mě děti vzbudili před muzeum v Káhiře Pyramidy úlet neuvěřitelný, stále tak nějak nevěřím že v tom nemá prsty mimozemská síla, masakr to je, jednou za život každý musí vidět a cítit. Opravdu krásný výlet, hned jsem zazdil nápady na nějaké parfumérie a shopping veškerého stylu a místo toho s námi chlapci projeli temné uličky Káhiry, která je jedním slovem dechberoucí... plavba po Nilu a pohoda jazz. Takže kluci pokud jakýkoliv výlet, nikdy z cestovkou, ale udělat si to po svém, což nakonec vlastně vyjde i výrazně levněji. Cesta zpět už byla mega dlouhá, ale stálo to za to
Prochy68 Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Odesláno 29. července 2023 Pekny Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
nickie Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Odesláno 29. července 2023 jo, pyramidy v Gize dobrý až úžasný, ještě zajímavější jsou o kousek dál v Sakkaře. já měl ale naprosto nepřekonatelný zážitek z dopravy v Káhiře. přesně podle hesla... na první křižovatce jsem se posral, a pak už mi to bylo všechno jedno... je ale pravda, že po třech dnech jsem si uvědomil, že to má vše vnitřní řád a za ty 3 dny jsem tam neviděl jedinou dopravní nehodu
African Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Odesláno 30. července 2023 V 29. 7. 2023 v 12:35, nickie napsal: jo, pyramidy v Gize dobrý až úžasný, ještě zajímavější jsou o kousek dál v Sakkaře. já měl ale naprosto nepřekonatelný zážitek z dopravy v Káhiře. přesně podle hesla... na první křižovatce jsem se posral, a pak už mi to bylo všechno jedno... je ale pravda, že po třech dnech jsem si uvědomil, že to má vše vnitřní řád a za ty 3 dny jsem tam neviděl jedinou dopravní nehodu Rozšířit Přesně, jsou to divoši, ale všechno má svůj řád Manželka to ani na po čtvrté nedávala, já zůstal ledově chladný, no nebudu machrovat, řidiči se trochu zapomněli a při vjezdu do Káhiri jsme měli menší jump....a prej Welcome to Cairo Ale taky z toho byli asi trochu překvapeni, protože pak hned stavěli a deset minut kontrolovali auto.
MG75 Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Odesláno 30. července 2023 V 28. 7. 2023 v 14:21, Andrew napsal: Přátelé, možná to tu už někde je, ale máte někdo zkušenost se zájezdem koupeným přes Invia a vypraveným německou CK (jedna z TOP 5 v Německu)? Je něco, na co si dát pozor nebo proč do toho nejít? Let z Prahy a cca 20% oproti Čedoku? Běžná destinace, lepší hotel. Diky moc Rozšířit My kupujeme přes Student. Je to levnější a lepší protože o německé turisty je větší zájem a je u nich větší konkurence. Trochu to pocítíte na hotelu, náš jazyk je pro cizince podobný ruštině a ty nemá nikdo rád. Stačí mluvit anglicky a je to celkem v poho. Je na hotelu je to zpravidla "ein kessel buntes".
African Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Odesláno 31. července 2023 V 28. 7. 2023 v 14:21, Andrew napsal: Přátelé, možná to tu už někde je, ale máte někdo zkušenost se zájezdem koupeným přes Invia a vypraveným německou CK (jedna z TOP 5 v Německu)? Je něco, na co si dát pozor nebo proč do toho nejít? Let z Prahy a cca 20% oproti Čedoku? Běžná destinace, lepší hotel. Diky moc Rozšířit Bych se ale modlil za to, aby těch Němců na tom hotelu bylo co nejméně, protože to jsou v dnešní době největší pitomci z z celé Európy, fakt ale.... zlatý Poláci nebo Francouzi už dneska. Jinak na Invii jsem zkusil pár věcí a pokaždé mi dali jinou cenu nebo nebyli letenky, zkus i Airstop, ty jsou údajně důvěryhodnější.
Andrew Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Odesláno 31. července 2023 Díky všem, už jsem to koupil. Já ten hotel znám, sice z doby před pár lety, ale v principu bych tam letěl buďto přes Čedok (+20% k ceně), nebo právě takhle přes Invia. Risknul jsem to, tak snad to dobře dopadne. Jedeme s malým, tak leccos překousneme, zároveň si myslím, si jsme schopni některé věci vyřešit sami, takže delegát snad nebude nikdy k ničemu potřeba
African Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Odesláno 31. července 2023 V 31. 7. 2023 v 12:29, Andrew napsal: Díky všem, už jsem to koupil. Já ten hotel znám, sice z doby před pár lety, ale v principu bych tam letěl buďto přes Čedok (+20% k ceně), nebo právě takhle přes Invia. Risknul jsem to, tak snad to dobře dopadne. Jedeme s malým, tak leccos překousneme, zároveň si myslím, si jsme schopni některé věci vyřešit sami, takže delegát snad nebude nikdy k ničemu potřeba Rozšířit Tak paráda, pak dej vědět jak jsi byl s Němci spokojený. Dnes je všechno opravdu kdekoliv jinde levnější jak u nás, to je krach Destinace? Pokud tedy není tajná.....
Andrew Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2023 Hele nic zajímavého, klasicky Kypr, Protaras, byl jsem tam už 2x a hotel si pamatuju, teď je to takový "last minute", respektive nedokázali jsme nic rozumného najít, obzvláště s těmi požáry, tak jsme vzali tohle. Zatím si překládám německou dokumentaci
African Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2023 V 1. 8. 2023 v 7:24, Andrew napsal: Hele nic zajímavého, klasicky Kypr, Protaras, byl jsem tam už 2x a hotel si pamatuju, teď je to takový "last minute", respektive nedokázali jsme nic rozumného najít, obzvláště s těmi požáry, tak jsme vzali tohle. Zatím si překládám německou dokumentaci Rozšířit Jak nic zajímavého, kde je teplo a moře, tam je vždycky dobře ....tak ať Vám to krásně klapne Pokud někdo tady někdy Egypt s dětmi, všemi deseti doporučuji Casa Mare resort viz. odkaz. Jedna z nej nej nej našich dovolených a že jich bylo, samozřejmě hodně dělá zdraví celé expedice, dobře umístěný pokoj, klientela a letos opravdu vše fajnové. Animační týmy od rána na plné obrátky, děti i dospělí, každý večer diskotéky a různorodá představení na vysoké úrovni, no prostě ve zkratce, děti se Vám tam nudit nebudou. Naše brečeli při odjezdu jak želvy Po dlouhé době resort, kam by jsme příští rok rádi zase, kluk by rád začal potápět, tady super, člověk nemusí ani daleko a super podmínky pro kite surfing, což bych pro změnu rád já okusil. Jídlo také na jedničku, výletů přes hotelové taxi možností milión.... takže jak říkám, letos to byla dovolená snů a resort doporučuji a co si budeme povídat, dneska je ten Egypt levnější jak Chorvatsko nebo kdejaká jiná evropská destinace Bye, bye Edžypt, zase za rok..... https://www.blue-style.cz/egypt/marsa-alam/hotel-casa-mare-resort-aquapark-royal-tulip-resort-aquapark/?airline=SMARTWINGS&arrCity=12&date=2023-08-31&depCity=2&duration=9&room1=2%2C7%2C11|FR|AI
paolous Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2023 V 31. 7. 2023 v 12:20, African napsal: Bych se ale modlil za to, aby těch Němců na tom hotelu bylo co nejméně, protože to jsou v dnešní době největší pitomci z z celé Európy, fakt ale.... zlatý Poláci nebo Francouzi už dneska. Jinak na Invii jsem zkusil pár věcí a pokaždé mi dali jinou cenu nebo nebyli letenky, zkus i Airstop, ty jsou údajně důvěryhodnější. Rozšířit Tady bych nesouhlasil, byli jsme letos v Side Melas resort, s německou cestovkou z Lipska, parking na týden vedle terminálu za 15eur!, hotel 90% Němci i obsluha mluvila jen nemecky, jaký to rozdíl proti rusakum... Kultivovani, maximálně třeba mladí Němci nepozdravi ale furt lepší než koukat jak rusaci pijou dvojdecky vodky k večeři a z doneseneho plného stolu jídla uzdibnou a zbytek se musí vyhodit. Takže nemám se skopcakama v tomhle špatnou zkušenost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se