chuckie2 Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 30 minutes ago, Micey said: My byli před pár lety na podobný téma tady a vůbec to nebylo blbý, plus cca dva kiláky odcamcaď sympatickej pivovar. Venku bylo spíš koupací jezírko než bazén, ale to sem bral jako plus.. https://www.penzionjurasek.cz/ V Jurásku měli kamarádi svatbu a supr. Jinak v Beskydech mají kamarádi chatu, vlastně chat vícero. Občas tam jezdíme na silvestra atd, jednu pronajímají a patří jim celé údolí okolo. Cena je až směšná, tohle je fakt dobrý tip. Snad mi nebudou nadávat, že jim přibylo lidí. Stavěli to pro sebe a zahučelo tam odhaduji opravdu dost. Vše je tam v totálně skvělé kvalitě. Bohužel saunu, výřivku atd mají asi pouze pro osobní potřebu, ale i tak je to pecka...a je to nad Horalem atd.. tedy tam si člověk může dojet a dá se to i v klidu dojít na spa.... https://www.adamiky.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Ďakujem za tipy, som náročný, hľadám ešte niečo trochu iné Proste nieco na spôsob butik SPA - resp nech to neni masovka, pohodlné ležanie vonku pri bazéne, procedúry, dobra kuchyňa, letné drinky. Úplne leháro. Nechcem nič riešiť, o nič sa starať, nikam chodiť. Aj augustian.cz vypadá dobre, ale vypadá to ako beznádejne vybookovane . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Tak jsem si chtel jit zabehat, ale Forest uz byl pryc 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Jen kdyz to vidim, tak si vzpomenu, co psal vedle @Xenomorfus o fotkach z Iphonu a fotaku a rikam si, jestli to ty Iphony uz trochu neprehani Ale kouka se na to pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Tak to je parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června (upraveno) Paráda, per to sem, jdu si koupit BigMac a Colu, ať si to líp vychutnám Upraveno 20. června uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Wow, famózní krajina BigMac a Cola je fajn nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června před 6 hodinami, DavidLC napsal: Paráda, per to sem, jdu si koupit BigMac a Colu, ať si to líp vychutnám Ja mel strach, abych tady s tim neprudil. Zatim to mame dost nadupany, ale stoji to za to. Joshua tree x Grand canyon x Antelope canyon x Monument valley x Archies (dnes). Fotky se blbe vybiraji, jako co sem dat, nejak se to foti temer samo. Tak snad toho zas nebude moc. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Predevcirem po ranu obhlidka Glen canyon dam a takovej kratinkej trail kousek opodal. A navecer jeste Horseshoe bend. Takze Colorado kam se jen podivas. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června No a mezitim Antelope canyon. To je teda s pruvodcem, resp. indianskou pruvodkyni jen na cca hodinu, ale je to neskutecny. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Pecka, jak z Daliho obrazov ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června U toho me mrzi jaka je to masovka... byli jsme pred peti lety, jedna skupinka za druhou, indianka ti dole vysvetli ze si mas dat filtr "živý teplý", stoupni si sem, vyfot si to tady a pokracujeme, protoze uz se na nas tlaci dalsich 10 lidi. Ale krasny to tam je a co si budeme povidat, ty fotky s filtrem jsou opravdu hezci tak uzivejte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června @Jery jj souhlas. Filtry nekde jsou, nekde ne. Ale v tom Antelope je to, jak rikas. Lidi mrak, masovka jak blazen a jeste docela pekelna cena. Ale chytli jsme fajn sympatickou pruvodkyni a bylo to moc pekny. V Archies nas dneska chytl chcanec, coz je vtipny, protoze zrovna tady jsme zmokli i pred lety na moto. A jeste k tomu jsem blbec nedotankoval, takze nahore blikla rezerva, coz zena uplne nesnasi . Kazdopadne i pres to mnozstvi lidi je to vsechno tak rozlehly, ze se nikdo nikde nemacka a netlaci na sebe. No zitra pokracujeme, osobne mam spis obavy z mest, kam se pro zmenu tesi deti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Máro, to je paráda, fotky sem per ve velkým, aspoň se podívam na něco, kde jsem zatím nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Také bych tam někdy velmi rád Okolo mě už defakto všichni tam byli včetně babky s dědkem a já furt nic, to není prostě fér Luxusní to máte, užívejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června @warann hezké fotogenické místo @ivan_989 mě to připomíná tapety z xiaomi, ale to nic nemění na tom, že v reálu to musí být super zážitek a skvělý tip na dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června Tak dneska Canyonlands. Pekny, sice opet prisel dest, ale nastesti az pri presunu. Btw ty presuny nejsou zrovna maly, od soboty mame cca 2 tis km. Ale silnice tu maji ok, ridici jsou ohleduplny, proste pohoda. Zejtra Bryce canyon, to byl minule muj zcela prvni park a uplne me ohromil. Jsem zvedav, jak na me bude pusobit ted. Jo dneska deti chtely jeste videt Blue John canyon kde si Aron Ralston ufik ruku, ale uz nam to nejak nevychazelo. Takze priste, anebo si zas pusti 127 hodin a bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června @warann to je velká pecka a krásná dovolená. Fotky jsou úplně parádní, hoď sem pak i nějakou trasu, odkud kam jedete atd. Národní parky v USA (a Kanadě) bych tak někdy moc rád viděl. A zrovna se tady zeptám. Máte někdo zkušenost jestli je lepší si půjčení auta vyřešit dopředu přes internet, nebo až na místě. Frčíme na Rhodos, posledně jsme přes delegáta měli hroznou šunku auto (což vlastně i pak na Kosu), ale přijde mi, že ty online půjčovny jsou celkem drahý. Za malou potvoru typu Up! chtějí cca 70€ na den a já si říkal, že když už jedem, tak že si to chceme trochu užít, tak bych vzal zrovna brouka nebo A3 kabrio (máme 2 děcka), protože vychází jen o cca 30€ dráž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se