Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

@Harwey Diky. Jen nevim jak na tech parkovistich budou/muzou prudit kvuli nocovani v aute. Jeste jsem koukal, ze kousek opodal je nejaky vetsi rybnik, tam by se mi asi libilo nejvic se zasit. Ale to taky nevim jak je realny. Kazdopadne tam budu jen s klukem, tak se mi nechce moc experimentovat. Btw on to jeste nevi, ale je to jeho megasen (coz mi v dnesni dobe, resp. v jeho 12 letech  prijde ne uplne obvykly, ale jsem za to rad). No, tak ci onak to bude masakr. Cca 100tis lidi je teda narez. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Su tam zlate piesky, platene parkovanie, tam bude asi plno este vecer, je tam este vajnorske jazero, tam sa ale s dodavkou asi nedostanes, maju to tam chatari pre seba. Inak urcite budu niekde zachytne parkoviska ku koncertu. Je mozne ze aj na tych zlatych, alebo pri tescu. Planik alebo mapku koncertu som nevidel.

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, Harwey napsal:

Vlastne ked byva koncom augusta uprising festival na zlatych, tiez parkuju ludia kade tade a nikomu to nevadi.

Na to se budu asi muset spolehnout a ve finále asi nějak improvizovat. Ty parkoviště u těch nákupáků dle mýho můžou bejt taky plný, prostě lidí tam bude jak sr...ek. Holt si zaplatím parkování na akci, pojedu s předstihem, ať se tam nestresuju a po koncertě se budu modlit, abych vyjel.

Odkaz ke komentáři

Tip pro trošku dobrodružnější povahy: absolvoval jsem se známými na jachtě (pro 8 lidí) týdenní plavbu kolem chorvatských ostrovů.
Kapitánem, průvodcem (a jediným námořníkem, který se staral o nás i loď), byl zdejší člen Hufnor.

S účastníky všech věkových kategorií jsme akci zhodnotili: 1A.20240708_163121.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

V 17. 11. 2023 v 21:00, African napsal:

Kurňa, chtěl jsem do Turecka, ale stále to nedává oproti Egyptu moc smysl.... navíc když chce kluk začít potápět a zbytek smečky hotový ze šnorchlování 😎 Turecko vychází stejný termín, stejný rodinný pokoj, podobný resort o dvacet, třicet víc, to je dost 😔 Nebyl jste někdo v Brayka Bay Edžypt? Hodně se mi to zamlouvá...

Map-Brayka-Bay.jpg

Potápěni je tam top, jsou asi 3 místa a tohle je nejlevnější. Myslím tím Egypt

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Mareka01 napsal:

Tip pro trošku dobrodružnější povahy: absolvoval jsem se známými na jachtě (pro 8 lidí) týdenní plavbu kolem chorvatských ostrovů.
Kapitánem, průvodcem (a jediným námořníkem, který se staral o nás i loď), byl zdejší člen Hufnor.

S účastníky všech věkových kategorií jsme akci zhodnotili: 1A.20240708_163121.jpg

Nádhera, byl jsem párkrát a rád vzpomínám, obzvlášť takové počasí 👍

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, milomac napsal:

Hezky pěkně, ale na rovinu - nechceš tam náhodou zůstat, že ne? :D:angel:

Právě že asi zůstaneme na furt, je tady veget jak má být, stále pod vodou.... no a moc se jim tady líbí moje kozí bradka, cítí z ni Egypťané nějakou vyšší moc, takže bych tady mohl získat i nějakou lepší funkci 😆

• Haha 1
  • Dát hlas 4
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, African napsal:

Právě že asi zůstaneme na furt, je tady veget jak má být, stále pod vodou.... no a moc se jim tady líbí moje kozí bradka, cítí z ni Egypťané nějakou vyšší moc, takže bych tady mohl získat i nějakou lepší funkci 😆

A co tý žralocí, když jím tam tak blejskáš těma třpytkama... jdou? 😀

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, Zdenek1307 napsal:

A co tý žralocí, když jím tam tak blejskáš těma třpytkama... jdou? 😀

Bohužel zatím nic 🥹 Chlapík tady viděl jedno miminko asi půl metr, tak nadšený což chápu, dal bych cokoliv nějakého pořádného macka pod vodou vidět...

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Letos jsme my Čehůni upřímně ten Egypt úplně zabrali, na klid 8 z 10, docela koukám 😆 Co tak slyším, hodně se přeorientovali letos z Chorvatska a Turecka kde nedávají Rusáky. Zdá se že na to konečně lidi přichází, že opravdu za solidní peníz můžou mít haldu muziky 🤙 Taky mě dost překvapuje, když vidím tolik našinců pohromadě v plavkách, jak moc jsme obézní národa to beze srandy. Mladí se ještě drží, ale starší a hlavně důchodci jsou tedy kvalitně vypasený 🫣 No nic, nebudeme drbat, jde se plavat, teplo jak má být, čtyřicítky každý den, ve zkratce ideální počasí :punk:

DSC04810.JPG

DSC04816.JPG

DSC04814.JPG

DSC04806.JPG

Odkaz ke komentáři

Tip pre tých, čo v Thajsku hľadajú zaujímavé miesta. Bol som v NP Khao Sok s výletom na jazero Cheow Lan. Príjemné miesto, pekné výhľady, svieži vzduch atd. Relatívne dostupné z Phuketu, Krabi, aj Koh Samui, ale silno by som odporučil vybrať sa tam autom s min. jedným nocľahom na mieste. Nechcem tu písať referát, tak iba linky a pár fotiek, google maps je dosť fotiek aj recenzií. Ak by niekto chcel detaily, tak kľudne SZ.

Khao Sok NP

Cheow Lan Lake

Cheow Lan Lake pristav

IMG_20240521_125010.thumb.jpg.b65eed761da5f61bd3eb96e84d1f3855.jpg IMG_20240521_075056.thumb.jpg.776e2aa3f7ab93f9e0405f586d650f7d.jpg IMG_20240521_075053.thumb.jpg.843c757d1f7c5221135faf878632d8c8.jpg IMG_20240521_075050.thumb.jpg.b506962a74ecc18a6ef10bd281b6c382.jpg

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, McStinger napsal:

Tip pre tých, čo v Thajsku hľadajú zaujímavé miesta. Bol som v NP Khao Sok s výletom na jazero Cheow Lan. Príjemné miesto, pekné výhľady, svieži vzduch atd. Relatívne dostupné z Phuketu, Krabi, aj Koh Samui, ale silno by som odporučil vybrať sa tam autom s min. jedným nocľahom na mieste. Nechcem tu písať referát, tak iba linky a pár fotiek, google maps je dosť fotiek aj recenzií. Ak by niekto chcel detaily, tak kľudne SZ.

Khao Sok NP

Cheow Lan Lake

Cheow Lan Lake pristav

IMG_20240521_125010.thumb.jpg.b65eed761da5f61bd3eb96e84d1f3855.jpg IMG_20240521_075056.thumb.jpg.776e2aa3f7ab93f9e0405f586d650f7d.jpg IMG_20240521_075053.thumb.jpg.843c757d1f7c5221135faf878632d8c8.jpg IMG_20240521_075050.thumb.jpg.b506962a74ecc18a6ef10bd281b6c382.jpg

Díky moc za tip, už počítám měsíce do odletu😁!

Odkaz ke komentáři

No letos jsme to brali SV Bangkok-SriRacha-Pattaya a po ostrovech zpátky, příští rok to vidím právě JZ, kolem toho Phuketu zase nějakou trasu, bereme to s batohem, kombinace turistiky a dovolené, takže za každé tipy, budu určitě rád🙃!

Odkaz ke komentáři

V 19. 7. 2024 v 15:01, African napsal:

Letos jsme my Čehůni upřímně ten Egypt úplně zabrali, na klid 8 z 10, docela koukám 😆 Co tak slyším, hodně se přeorientovali letos z Chorvatska a Turecka kde nedávají Rusáky. Zdá se že na to konečně lidi přichází, že opravdu za solidní peníz můžou mít haldu muziky 🤙 Taky mě dost překvapuje, když vidím tolik našinců pohromadě v plavkách, jak moc jsme obézní národa to beze srandy. Mladí se ještě drží, ale starší a hlavně důchodci jsou tedy kvalitně vypasený 🫣 No nic, nebudeme drbat, jde se plavat, teplo jak má být, čtyřicítky každý den, ve zkratce ideální počasí :punk:

DSC04810.JPG

DSC04816.JPG

DSC04814.JPG

DSC04806.JPG

Promiň jestli jsi to někde v historii psal..který letovisko že to je? Suprová šnorchlovačka! ;) my letos Rhodos.

Odkaz ke komentáři

před 23 minutami, Spongebob napsal:

Promiň jestli jsi to někde v historii psal..který letovisko že to je? Suprová šnorchlovačka! ;) my letos Rhodos.

Royal Brayka Beach a ano, byli jsme po čtvrté, po každé jiný resort a tady šnorchlování absolutně nejlepší 👍

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 24. 7. 2024 v 14:11, nizkotucnytvaroh napsal:

No letos jsme to brali SV Bangkok-SriRacha-Pattaya a po ostrovech zpátky, příští rok to vidím právě JZ, kolem toho Phuketu zase nějakou trasu, bereme to s batohem, kombinace turistiky a dovolené, takže za každé tipy, budu určitě rád🙃!

Ako sa presúvate? Bus, auto, motorky lokálne... Som teraz trochu pobiede s časom, ale pomaly sem niečo popíšem.

Čo sa týka juhu, osobne ak mám dosť času, tak to potiahnem cca Krabi, Surat Thani resp. Chumphon, Prachuap Khiri Khan a celkom fajn sa dá do tejto trasy zaradiť aj Kanchanaburi. Závisí od typu dopravy a času k dispozícii, lebo presuny sú pomalé. Behám autom, naposledy som preletel BKK-Krabi a zobral auto tam, autom naspäť do BKK. Južnejšie od Krabi som bol asi dvakrát (Hat Yai, Songkhla), ale nejak ma to tam moc nezaujalo.

Ak by ste išli do Krabi (resp. Ao Nang), tak rozhodne odporúčam Wat Tham Suea. Fakt je, že je to dosť drsné, vydriapať sa hore, ale stojí to za to.

Inak je okolo Krabi dosť všelijakých drobných atrakcií, také fajn na motorkové výlety.

Čo sa týka Phuketu, ten je aký je, "zaujímavosti" sa nájdu ľahko.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...