Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Jak se tam leti? DPS a pak doplaves? Je tam nejaka petihvezda?

Musíš letět do LBJ, ubytko je víc rustikalni než luxus proste remote island, dost se toho staví ale myslím že víc jak lepší 3* tam tedka nenajdes. Cekal bych že tam postaví poradnej resort na nějakým přilehlém ostrově. Já byl tady: https://www.theseraya.com/ ale vpodstatě kazdej den v 7 na loď, někdy v 5 zpátky večeři a chrněl jsem. Možná jsou tam nějaký pěkný yachty na liveaboard ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bol niekto na Mauricius,idem v januari na 17 dni,tak nejake tipy a odporucania co nevynechat....

Pokud nechceš strávit dovolenou jen v hotelu tak, jako spoustu lidí, ale i to místo trošku poznat, tak rozhodně doporučuju vylézt z komfortní zóny a okusit něco z místního života, takže se nebát vlézt do vesniček, najíst se u lídí, nakoupit u stánků ovoce apod., všechno je skvělé. Ono jen projetí se některými jejich busy je samo o sobě zážitek, když natrefíš na pořádnou křapku a k tomu kamikaze řidiče, tak na to budeš ještě hodně dlouho vzpomínat :) Prostě se nechovej jako klasický turista, ale zkus zapadnout a poznáš tu zemi z úplně jiného pohledu. Byl jsem na místech, kam bych se v ČR neodvážil, jedl, kde bych normálně nejedl, někdy jsem měl vážně i nahnáno, ale nikdy nebylo proč, všichni jsou přátelští, ochotní pomoct, pokecat, strašně mě to tam bavilo.

Co se týče míst, tak samozřejmě Chamarel a země sedmi barev, jak psal náčelník a já k ti k tomu přidám i další, něco je na pohodu, někde musíš vyvinou i aktivitu, ale o to větší je odměna. Když už pojedeš na dvě předešlá místa, tak během toho dej i více z Black River Gorges, celý park je super a místní ti poradí, kde jsou různé super neprofláklé výhledy, pak se podívej i na Tamarin Falls, Ganga Talao, do botanické zahrady, vylez si na Le Morne, Le Pounce, vyraž na okolní malé ostrůvky, na severní cíp ke kostelíku. Vykašli se na nějaké organizované poznávačky, při těch zažiješ leda prd, vše sám, místní ti vždy rádi poradí, odvezou po souši, po vodě atd., vážně pohoda.

Odkaz ke komentáři

V Pise v podstatě nic není, je malá a všechno se to koncentruje do centra se šikmou věží, ale je to dobrý výchozí místo, protože je letiště v pochozí vzdálenosti do centra, hned vedle něj je nádraží, můžeš vyrazit do Florencie, do Livorna,  a z něj trajektem třeba na Elbu, atd.

Odkaz ke komentáři

Máte prosím někdo hotel v Česku na horách, kde mně s přítelkyní a vestíkem můžete ubytovat na tři noci  26,27,28. 12. ??? Může to být i v Maďarsku v termálech. Hodinky s sebou na ukázku rád vezmu

Stačí nám skromné jídlo a whirlpool  a tři dny přes Novým rokem zase odjedeme

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pánové chystám se do Říma, byl jste někdo a můžete doporučit pěkný hotel pro dva? Par jsem jich našel, ale spis potrebuju nasměrovat kterou lokaci je nejlepší mít... bude to pátek až pondělí v květnu..chci samo Vatikán a takovou klasiku ..

Z letiště taxíkem nebo MHD? A doprava tam taxi nebo kolo? Na skútr ne, žena nechce..

Díky moc

Upraveno uživatelem tenge
Odkaz ke komentáři

Jako kazdej jsme jinej, ale treba tohle vsechno mame za sebou. A uz dvakrat...

https://www.radynacestu.cz/magazin/10-duvodu-proc-navstivit-lisabon/

https://www.google.com/search?q=10+tipu+lisabon&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=cs-cz&client=safari

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...