Tom4 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Chronomag Dubai trip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tominius Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Naše lázně: Mariáské, Karlovy a Františkovy. Nevěřili by jste jaká je to nádhera, když z lázní zmizí turisti a v Mariánských lázních jste v 8:30 na kolonádě sami, krása a klid a pohooooda. Opravdu naše lázně bez turistů to je pecka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 (upraveno) @African dufam kukas CT2 teraz JAR Upraveno 15. října 2020 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 před 41 minutami, M3maniac napsal: Hoši kde je slivovica nesmím chybět zrovna si dávám dvě zdravotní. Je v tom domácí No uz ve me hrklo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 před 31 minutami, Harwey napsal: @African dufam kukas CT2 teraz JAR No ty vogo...hezký. Bohužel mě tady stále mordují děcka, ale hned jak je vezmu gumovou palicí přes kedlubnu se na to velmi rád podívám zpětně. Ten most mi něco říká Děkuji za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 No ty vole, ani omylom, fujha... Pozeram dobry biznis z toho maju, plno kamier, partia manikov okolo... Co si mal za hodinky?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 před 3 minutami, Harwey napsal: No ty vole, ani omylom, fujha... Pozeram dobry biznis z toho maju, plno kamier, partia manikov okolo... Co si mal za hodinky?:) TH Aquaracer, maník se mi je pokouší v 1:28 ukrást Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Ano vsimol som si, lubezne ti objimal ruku, a kukal sa ne:) Takto v priamom prenose, dobra drzost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Ale to si samozřejmě dělám srandu, makaj tam pohodový kluci. Jo a businness je to určitě fajn, už ani nevím co to stálo, ale díky počasí jedou celoročně a lidí každý den milión.... Kurňa, jak mě se stýská, nádherná země Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Tak cestopis velmi příjemný, dost zajímavých věcí tam zaznělo. Knysna fantastická, tam jsme se něco nablbli, konec konců celá Garden route je úžasná. Jel jsem ji několikrát, ale vždycky se někde zasekl, protože je po cestě strašně moc zajímavých míst, no a nakonec jsem do Capu nikdy nedojel. Upřímně čekám, až ještě dorostou trošku děcka a zaletíme tam...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Pěkné, za pár dní to bude rok, co jsem seděl v bílém baráku uprostřed na kafíčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 V 15. 10. 2020 v 21:22, African napsal: Ale to si samozřejmě dělám srandu, makaj tam pohodový kluci. Jo a businness je to určitě fajn, už ani nevím co to stálo, ale díky počasí jedou celoročně a lidí každý den milión.... Kurňa, jak mě se stýská, nádherná země Závist, já skákal akorát 60 m po pás do vody na Zvíkově ale i to bylo úžasný. Po návratu do Prahy jsem se nevešel ramenama do dveří v metru, jakej jsem byl King škoda, že už je to dávno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 @African opat nieco z domova Aktualne cislo NG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Hola, prosím , kdyby někdo vlastnil hotel nebo penzion v Krkonoších a nebo Jizerských horách a měl by volný pokoj komplet s jídlem a dobrou útratou na baru pro dva lidi a 7 kg psa, tedy fenečku od 26 do 29.12 tedy na tři noci byl bych vděčen. Když tak i Šumava Chci jen jakýsi standart a jidlo a chlast. ( dost chlastu) Samota a nebo město je mi jedno. Jen by bylo fajn dostat se tam s autem co vyrobili v Munchen. Děkuji za nabídky do S.Z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 6 hodinami, Harwey napsal: @African opat nieco z domova Aktualne cislo NG Díkas za tip, kvůli tobě furt běhám do tabáku Celý Drakensberg je srdce rvoucí záležitost, kdo byl v JAR a nenavštívil, tak tam prostě musí ještě jednou, mám i super tipy na ubytování. Jsem si krásně připomněl i zvon, který nám dal při dvou pokusech o zdolání pěkně zabrat...no a vždycky setřásl, brutálnější buřiny jsem nikde jinde nezažil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 JAR je ozaj pekna krajina, ten dokument bol super. Kedy planujes dalsiu cestu tym smerom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 6 minutami, Harwey napsal: JAR je ozaj pekna krajina, ten dokument bol super. Kedy planujes dalsiu cestu tym smerom? Už bylo pár nástřelů na rychlé dva týdny projet si pouze Garden Route, protože jsem ji nikdy nezvládl celou, nevím no. Teď budu vyprahlej jak Sahara, tak to budu asi honit.. Máš nějaký zájem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Zajem by bol, rodina by to asi nedala, samemu sa mi nechce:)ved mozno raz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 1 hodinou, Harwey napsal: Zajem by bol, rodina by to asi nedala, samemu sa mi nechce:)ved mozno raz... Kdybych se odhodlal, dám ti ze srandy vědět, mohl by jsi se připojit...akorát že když už pojedu, tak dva týdny max, protože mám před sebou celoměsíční projekty a už by se mi mohlo pak začít trochu stýskat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 2 tyzdne je ideal:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se