decebal Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 S cestovkou určitě, ale já vždy cestuju na vlastní pěst ... je to výrazně levnější, svobodnější a dobrodružnější A letenky na ostrovy jste měli už z Prahy nebo až z NZ? Safra, Polynésii jednou dát musím, teď mám brouka v hlavě. Letos asi ještě to Thajsko, ale moc mě to zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 (upraveno) skus pozriet hotel o ktorom som dnes pisal ( http://www.beachcomber-hotels.com/hotel/shandrani-resort-spa ). zda sa mi ze deti do 3r to maju zdarma ale mozno sa mylim. plaz v zatoke je prijemna pozvolna bez vln, teda aj idealna pre deti. ak zvladnete 11hod letu z Prahy s prestupom v Dubaji tak v idealnej konstalacii hviezd v akcii to zozeniete za cca 4000? ( 7noci a 8 celych dni ) Upraveno 25. září 2014 uživatelem matt81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Chce na min 2 tydny do kila, to v Shandrani neklapne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 skus pozriet hotel o ktorom som dnes pisal ( http://www.beachcomber-hotels.com/hotel/shandrani-resort-spa ). zda sa mi ze deti do 3r to maju zdarma ale mozno sa mylim. plaz v zatoke je prijemna pozvolna bez vln, teda aj idealna pre deti. ak zvladnete 11hod letu z Prahy s prestupom v Dubaji tak v idealnej konstalacii hviezd v akcii to zozeniete za cca 4000? ( 7noci a 8 celych dni )Byl jsem ubytovany v soukromi vedle toho hotelu a byl OK.Bohuzel sb´vatecni terminy jsou za cca 10 000 ?Ale pokud nebudu trvat na prosinci, ale dame prelom listopad prosinec - potom se za 14 dnu dostanu na 3500?To uz vypada lepe.V kazdem pripade diky za tip.Zkusim jeste zapatrat po pronajmu domu, coz je tale varianta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 (upraveno) A letenky na ostrovy jste měli už z Prahy nebo až z NZ? Safra, Polynésii jednou dát musím, teď mám brouka v hlavě. Letos asi ještě to Thajsko, ale moc mě to zajímá.Letěli jsem na NZ, kde jsme se měsíc flákali, no a pak jsme z Aucklandu letěli na Cook Islands, Tahiti, BoraBora, New Caledonii atd. ... vždy tam, pár dní na doplnění paliva v Aucklandu a zase dál ... celkem půl roku trip Typický obrázek z ostrova Rarotonga ... nikde nikdo Upraveno 25. září 2014 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 to je dobrej nápad ... prej tam nic není .... to by mě mohlo bavitKapverdy jsou supr tip pokud jses osamela duchodkyne. Stary baby z cely Evropy tam jezdi za cernejma kolikama, tam si uzijes spoustu prima sexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Jarett - tak tomu říkám výlet. No, půl roku asi nedáme, ale je fakt, že prachy si s sebou do hrobu nevezmem a čas nám nikdo nevrátí, kdysi jsem si myslel, že si volno nemůžu vzít vůbec a teď za pořádnou dovolenou považuju, když to je aspoň měsíc. A nikdo se, světe div se, nepodělá a všechno běží. No, mám nad čím přemýšlet, díky za inspiraci. Ostatním taky dík, Aeroflot to nebude:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Jarret, jsi super kapela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 díky všem za tipy, bylo to přesně dle mých představ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Doufám že ste bydleli v tom prvnim hotelu, ten druhej vypadá celkem divně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 kde to je? .. tipuju kolumbii, ale to asi nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Kolumbije ne .... to bych dal jedině s ortopedem v letadle .... jsou to kapverdy, konkrétně ostrov Sal ..... takový území ode zdi ke zdi (spíš ke zdi) ..... víceméně měsíční krajina a bída ..... nejbližší kvalitní lékařská péče 500km v Dakaru (kam se momentálně nelítá kvůli ebole) .... takže když tě chytne slepý střevo tak letíš do dvou dnů do evropy a do tý doby chcípni ......voda z kohoutku teče jako když neteče (mořská trochu odsolená).....tu samou ti dávají v pet lahvích pít (ale z kouhoutku pítná není heh)........... nebyl sem nespokojen, nicméně sem se těšil zpátky(hlavně kvůli stravě), ale jenom do tý doby než sem pustil televizi ..... teď už bych zas letěl zpátky, páč tam nikdo nic neřeší ..... národní slogan je nostress *aspoň si člověk uvědomí, že ty píčoviny co se řeší tady jsou naprosto vo ničem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 jo, myslel jsem si to .. mne kapverdy lakaj, je to za malo penez za rovnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Ypouši, nepřestupoval jsi v Africe? Já jen abys nenakazil celé fórum ebolou, vlastně ypolou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 (upraveno) je to za malo penez za rovnik ale musí se to hlídat .... teď je to docela mazec .... dát za to kilo (pro dva), tak se střelím do hlavy Ypouši, nepřestupoval jsi v Africe? Já jen abys nenakazil celé fórum ebolou, vlastně ypolou! nevim odkud to přiletělo ...... byl to čártr..... a v letadle bylo dost much ....... *jo a maj tam radar .... ten co měl stát v brdech ..... prej to čekuje celý západní pobřeží afriky a spol. ...... hlídá ho sjetej senegalec a vrata sou furt otevřený **a to je šecko Upraveno 8. října 2014 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 (upraveno) Hlavne ze sis to uzil. Upraveno 8. října 2014 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Co by za to dali děti támdle v africe nebo třeba Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Ja byl tenhle rok v Kutne Hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 (upraveno) Dane a líbilo se ti aspoň u nás? :-) Upraveno 8. října 2014 uživatelem Klabrdon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Jo bydlel jsem U varhanare a pekne jsem se prezral v ty stary hospode co tam mate.. Aj ten kostelik se mi libil. V kostnici jsem take byl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se