Jimmy-Jimmy Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 V roce 2017 jsme byly tady https://www.invia.cz/hotel/turecko/turecka-riviera/q-premium-resort/. Hotel a služby na 1 ale všude samej rusak. Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 před 14 minutami, Jimmy-Jimmy napsal: V roce 2017 jsme byly tady https://www.invia.cz/hotel/turecko/turecka-riviera/q-premium-resort/. Hotel a služby na 1 ale všude samej rusak. Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Mrknu na to, díky. Rusáci tam budou, to je pravda, ale jako před rokem v Egyptě byli taky a na pohodu. Dementi to jako jsou, ale chovali se s překvapením slušně, mám pocit že jim po invazi trochu sklaplo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 před 31 minutami, African napsal: Mrknu na to, díky. Rusáci tam budou, to je pravda, ale jako před rokem v Egyptě byli taky a na pohodu. Dementi to jako jsou, ale chovali se s překvapením slušně, mám pocit že jim po invazi trochu sklaplo.... Ja loni v Egypte jednotky kusu, letos nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 před 7 minutami, Prochy68 napsal: Ja loni v Egypte jednotky kusu, letos nic. To je dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 před 39 minutami, African napsal: To je dobře o tom zadna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Pánové, syn se snachou a dvouletým synkem letí ve středu do Francie někam do Pyrenejí. Nemáte někdo aktuální informace skrze současné dění ve Francii. Předpokládám, že ten "bordel" se týká jen velkých měst, ale taky se to může nějak zvrtnout (vyjímečný stav, zákaz vycházení, omezení dopravy,...). Díky za případné info. Mladí si nedají tu cestu rozmluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Vzhladom na to, ze TdF sa v pondelok presuva do FR, tak verim tomu, ze to daju do poriadku, resp. budu to kontrolovat este viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Co se to u nás děje s těma letenkama, to je krach Chceme v září dokončit druhou půlku Kréty na motorkách, a od nás letenky Heraklion v daný termín za 8.400,- , z Vídně za 2800,- , neskutečný. Kodrcat do Vídně se nám moc nechce a z Polska jsem taky nic neobjevil. Nějaký tip, klidně s kratším mezipřistáním? Ale když nebude na výběr, klidně to z té Vídně vezmeme....au Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 před 1 minutou, African napsal: Co se to u nás děje s těma letenkama, to je krach Chceme v září dokončit druhou půlku Kréty na motorkách, a od nás letenky Heraklion v daný termín za 8.400,- , z Vídně za 2800,- , neskutečný. Kodrcat do Vídně se nám moc nechce a z Polska jsem taky nic neobjevil. Nějaký tip, klidně s kratším mezipřistáním? Ale když nebude na výběr, klidně to z té Vídně vezmeme....au Za mě je teda Vídeň supr, pokud tam nemusíš řešit parkování. Každopádně podle Pelikánu, vychází nejlevněji, byť netuším termín, kdyžtak mrkni: https://www.pelikan.cz/cs/akcni-letenky/AT:HER,S:PRI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 před 17 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Za mě je teda Vídeň supr, pokud tam nemusíš řešit parkování. Každopádně podle Pelikánu, vychází nejlevněji, byť netuším termín, kdyžtak mrkni: https://www.pelikan.cz/cs/akcni-letenky/AT:HER,S:PRI Paráda, dík, teď mě na tom Pelikanu zrovna nakopnul i Krakow z Polska který je pro nás o dost blíž a to za 4.460,- Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 před 1 hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: Za mě je teda Vídeň supr, pokud tam nemusíš řešit parkování. Každopádně podle Pelikánu, vychází nejlevněji, byť netuším termín, kdyžtak mrkni: https://www.pelikan.cz/cs/akcni-letenky/AT:HER,S:PRI Tak nakonec opravdu ta Vídeň, protože se tam dá z Pardubic dostat pěkně vlakem a letenka za 2800,- bez problémů z parkováním jak píšeš Do toho Krakowa je od nás blbá cesta, kde strávíš mládí na mýtných bránách.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Pánové já jsem jako obvykle doma. Jezdíme už několik let přímo do Burgasu,pronajmu si celý byt a jsem v klidu. Ceny lidové, pláž má několik kilometrů, takže pokud chceš být sám, není problém. Otestoval jsem nový dron a paráda. Neví někdo co je to za strom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 (upraveno) Před hodinou, Berbatow napsal: Pánové já jsem jako obvykle doma. Jezdíme už několik let přímo do Burgasu,pronajmu si celý byt a jsem v klidu. Ceny lidové, pláž má několik kilometrů, takže pokud chceš být sám, není problém. Otestoval jsem nový dron a paráda. Neví někdo co je to za strom? https://cs.wikipedia.org/wiki/Albízie_růžová https://www.bambuscentrum.cz/albizia-julibrissin-ombrella/ Upraveno 14. července 2023 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 borci prosím nemáte tip na nějaký hotel, nebo penzion pro jednu dvě noci s wellneskem? Chci vytáhnou manželku a dvě dcery někam kde je to pěkný.. Do čech se mi nechce, jinak je mi to asi fuk. Celkem to spěchá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Krátká předpověď počasí a to +- 40 stupňů na furt Yes, jsem konečně zase doma, wow, i to rameno už přestalo vrzat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Krátká předpověď počasí a to +- 40 stupňů na furt Yes, jsem konečně zase doma, wow, i to rameno už přestalo vrzat...Tak užívej, já za týden, ale ještě ani nevím kam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 před 10 minutami, Prochy68 napsal: Tak užívej, já za týden, ale ještě ani nevím kam Děkuji a nápodobně, jak nevíš kam? To jsi takový flegmatik že ti to je jedno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Děkuji a nápodobně, jak nevíš kam? To jsi takový flegmatik že ti to je jedno? No pořád nějak nevím kam, ale v pondělí už zacnu hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 před 5 hodinami, Prochy68 napsal: No pořád nějak nevím kam, ale v pondělí už zacnu hledat Hezky pěkně, takhle je to stejně nejhezčí My ti letos našli v Marse ne moc známý resort, vzali základní rodinný pokoj, protože nadstandard docela rány a tady mě dostali. Přiletěli jsme v devět a borec, že pokoj bude ve dvě. Říkám tak jaké jsou možnosti, líná huba, holý neštěstí......no a prý že VIP pokoj velký jako kráva ihned k nastěhování, super pozice, internet, vstupy zdarma, 24 hodin all inclusive, hotelové taxi zdarma, koně, masáž, sauna, no mrdel věcí zdarma, a prý že za 200 éček doplatek za jedenáct dní. No masakr, cenově dnes Egypt levnější jak kdejaká evropská lokalita a cítíš se tady sakra dobře jako člověk. Už se ohlásil i asistent Mohamed , který ti je k dispozici po celou dovolenou a splní ti jakékoliv přání. Spokojenost jako vždy, pokud budeš chtít pošlu odkaz.... akorát že VIP programy jsou omezené a né vždy nabízené, takže trochu risk že to ne vždy klapne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Ty proste umis zainvestovat . A ten Mohamed je nafurt nebo ho musis vratit na konci dovoleny? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se