Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zlatá polynesie ... rusa jsem nepotkal ani jednoho :)

Ja bych to Tichomori nepodcenoval. Na Guamu i na Saipanu maji ruske restaurace a potapecske zakladny...

Odesláno

Hehe :-) Tak to jsem zvědavej :-)

Jako aeroflot se dost zhoršil proti minulým letům, ale furt to jde... Nic děsivého .. V Moskvě par obchodu pozavírali a chování nic moc, ale v ČR pořad horší..

• po 3 týdnech...
Odesláno

Nevim v jakym vlákně se zeptat, tak třeba tady - kdybyste měli vzít na víkend na Šumavě někoho kdo tam v životě nebyl, co nevynecháte? Mám na mysli nějakou stezku, procházku do deseti kiláčků, tak něco.. mě napadaj akorát tak ty jezera nad Rudou, procházka kolem Vydry a dál nevim. Jo a aby se tam dalo normálně ťapkat, bez běžek, i teďka. Poraďte Šumaváci..

• po 3 týdnech...
Odesláno

Já bych na Maledivy, je to blíž než Mauritius a bylo tam líp. Jestli chceš potápění, nebo šnorchl, určitě Male. Těch ostrovů je tam spousta.

Odesláno

Tak Seychely. Nebo jestli jsi pro změnu, zkus Jamajku. Nikdy nejezdím na stejná místa, ale sem bych se určitě rád rád vrátil.

Odesláno (upraveno)

Seychely jsou na válení zn.ideál/ +krajinka,++čisto,+jídlo,+klid/ Potápění ujde,udělat výlet cca na den/Mahé/ pro zpestření*****)

Let Emirates z Vídně cca 13 hod,zkrátka samá pozitiva))

Upraveno uživatelem vadim6
Odesláno

Nevim v jakym vlákně se zeptat, tak třeba tady - kdybyste měli vzít na víkend na Šumavě někoho kdo tam v životě nebyl, co nevynecháte? Mám na mysli nějakou stezku, procházku do deseti kiláčků, tak něco.. mě napadaj akorát tak ty jezera nad Rudou, procházka kolem Vydry a dál nevim. Jo a aby se tam dalo normálně ťapkat, bez běžek, i teďka. Poraďte Šumaváci..

- antýgl. procházka kolem vydry k turnerově chatě.

- plešné jezero.

- třístoličník.

- já osobně miluju cestičku kolem schwarzenberskýho kanálu. je jedno, jestli pěšo, nebo na kole..

Odesláno

potrebuju radu - kam letet unor/brezen, na tyden, Mauritius, nebo Seychely? Chci se hlavne valet, jedna se o sest, max sedum noci..

reunion

(obrazek neni muj. z netu)

Odesláno

churanov starej skokanskej můstek..prameny Vltavy..poledník..Kvilda..horská Kvilda
Odesláno

potrebuju radu - kam letet unor/brezen, na tyden, Mauritius, nebo Seychely? Chci se hlavne valet, jedna se o sest, max sedum noci..

Mauritius ne, tam je aj kopa zaujimavosti co sa da obzerat, to by ta zbytocne rozptylovalo pri valani.

Odesláno

Máte někdo zkušenosti se Zanzibarem na vlastní pěst? Bezpečnost (pro pár), případně zkušenost s nějakým konkrétním hotelem?

Díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...