warann Odesláno čtvrtek v 14:34 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 14:34 @brownwld Kluci byli naštěstí rychlejší, já už bych musel dost lovit v paměti. Co ale psali, tak podepisuju. My tam byli tehdá na 2 týdny, projeli to autem křížem krážem a líbilo se mi všude, snad jen Taorminu bych příště vypustil. Na tyhle exponovaný místa už moc nejsem (můj problém, takže nepaušalizuju). Jo a nepodcenit pojištění auta. Nám auto slušně vorvali na parkovišti.
MG75 Odesláno čtvrtek v 19:09 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:09 V 8. 8. 2025 v 8:30, African napsal: Pokud chceš přes cestovku, tak si myslím že na pohodu... akorát co já od všech slyšel, Tunis až na posledním místě pokud jsi už něco projel. Žádná hitparáda a každý ti řekne že třeba Egypt Marsa službami, mořem a jídlem úplně jiný level. Takže mě osobně to tam ani trochu neláká, to si dám radši právě ten Egypt který nás nikdy nezklamal. Jinak první týden v září bude všude teplo, můžeš klidně Evropské destinace, akorát ta cena bude samozřejmě vyšší. Slunci zdar
MG75 Odesláno čtvrtek v 19:12 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:12 Tunis je naprostá nuda. Středozemní, takřka mrtvé moře a nic víc. Byli jsme tam asi 2005 a už nikdy víc. Pokud nemáš s sebou malé děti tak Egypt, hotel někde mimo civilizaci a z moře budete nadšeni.
bluman Odesláno čtvrtek v 20:18 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:18 11 hours ago, African said: To nic, nějáká zábava pro mě se tam také najde Ano, Dubaj to musí být...protože už tam byli všichni, jenom my né Ja mam aktualne silne nutkanie zaletiet si tam po jedny hodinky . Vedia tam byt zaujimave kusky za super ceny, a ked si to dovezies na ruke.. . Checkni nejake Dubajske chronoshopy a o zabavu mas postarane
African Odesláno čtvrtek v 21:04 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 21:04 43 minutes ago, bluman said: Ja mam aktualne silne nutkanie zaletiet si tam po jedny hodinky . Vedia tam byt zaujimave kusky za super ceny, a ked si to dovezies na ruke.. . Checkni nejake Dubajske chronoshopy a o zabavu mas postarane Jako fakt? Olalá, Deepsea Cameron by mohl být cíl, hned se mi tam chce o trochu víc Jdu gůglit, neplatí se nějaké clo když tam po něčem skočím?
brownwld Odesláno pátek v 08:16 Nahlásit Odesláno pátek v 08:16 před 17 hodinami, warann napsal: @brownwld Kluci byli naštěstí rychlejší, já už bych musel dost lovit v paměti. Co ale psali, tak podepisuju. My tam byli tehdá na 2 týdny, projeli to autem křížem krážem a líbilo se mi všude, snad jen Taorminu bych příště vypustil. Na tyhle exponovaný místa už moc nejsem (můj problém, takže nepaušalizuju). Jo a nepodcenit pojištění auta. Nám auto slušně vorvali na parkovišti. Mockrat diky za tipy!
bluman Odesláno pátek v 08:51 Nahlásit Odesláno pátek v 08:51 (upraveno) 11 hours ago, African said: Jako fakt? Olalá, Deepsea Cameron by mohl být cíl, hned se mi tam chce o trochu víc Jdu gůglit, neplatí se nějaké clo když tam po něčem skočím? Jedny nove unworn Camerony maju na chrone tito: https://jjandsons.ae/. I ked tu ta cena asi nie je najlepsia, priamo v obchode to bude minimalne o proviziu chrona lacnejsie a mozno osobne este nieco zjednas. Skusil by som im napisat. Oficialne by si to mal pri dovoze pri vstupe do EU deklarovat a potom sa plati DPH-cka, clo by malo byt zanedbatelne. Presny postup ale neviem, nikdy som to nerobil Edit: clo a dph na diskusiu tu: Jak je to s placením cla a dph při dovozu hodinek? Upraveno pátek v 08:57 uživatelem bluman
African Odesláno pátek v 09:20 Nahlásit Odesláno pátek v 09:20 25 minutes ago, bluman said: Jedny nove unworn Camerony maju na chrone tito: https://jjandsons.ae/. I ked tu ta cena asi nie je najlepsia, priamo v obchode to bude minimalne o proviziu chrona lacnejsie a mozno osobne este nieco zjednas. Skusil by som im napisat. Oficialne by si to mal pri dovoze pri vstupe do EU deklarovat a potom sa plati DPH-cka, clo by malo byt zanedbatelne. Presny postup ale neviem, nikdy som to nerobil Edit: clo a dph na diskusiu tu: Jak je to s placením cla a dph při dovozu hodinek? Ty jsi ale kouzelník kamaradáde Velmi dobrá cena za funglovky, nemáte v Dubaji někdo odkazy ještě na nějáké prodejce hodinek kam zavítat v centru mrknout? Jinak už mám letenky, ubytování, taxi...jak rodina zavelí, tak se s tím nepářu...akorát že tímhle způsobem na ty Camerony nikdy neušetřím
zacik Odesláno pátek v 09:30 Nahlásit Odesláno pátek v 09:30 @African ak to neni tajne, za kolko, odkial (z Prahy??) a ktora letecka spolocnost mas letenky? Ohladom dopravy v dubaji....taxiky su tam relativne lacne, ja som fical na UBER. Plus tam je celkom pouzitelna siet MHD, pricom tyzdenny turisticky listok stoji cca 25Euro a metro ide aj priamo na letisko (https://www.rta.ae/wps/portal/rta/ae/public-transport/Nol-Fares )
African Odesláno pátek v 10:41 Nahlásit Odesláno pátek v 10:41 1 hour ago, zacik said: @African ak to neni tajne, za kolko, odkial (z Prahy??) a ktora letecka spolocnost mas letenky? Ohladom dopravy v dubaji....taxiky su tam relativne lacne, ja som fical na UBER. Plus tam je celkom pouzitelna siet MHD, pricom tyzdenny turisticky listok stoji cca 25Euro a metro ide aj priamo na letisko (https://www.rta.ae/wps/portal/rta/ae/public-transport/Nol-Fares ) Smartwings, přímý let z Prahy v příjemných hodinách za 10.200,- Lite verze pouze kabinová zavazadla. Odbavené zavazadlo 23 kg si lze přikoupit za 650,-Kč. Šlo i by i levněji, ale ve tři ráno už s nikým neletím, navíc s dětmi, letos to bohatě stačilo....
zacik Odesláno pátek v 11:19 Nahlásit Odesláno pátek v 11:19 priamy let a normalne hodiny je s detmi viacmenej povinna jazda. Ked som lietal sam so zenou, tak sme koli 20E kludne kupili letenku s dvoma prestupmi
sorondo Odesláno pátek v 11:22 Nahlásit Odesláno pátek v 11:22 V 10. 9. 2025 v 12:19, ivan_989 napsal: Prosím vas, tuto https://www.chateauheralec.cz/ môžem večerať/ raňajkovať normálne v slušných rifliach / tričku, alebo budú krcit nosom a mam si brat košeľu / sako? Vypadá to v pohode, ale neviem ake su tam moresy. Píšu ze smart casual, ale to si všade vykladaju inak. Také by mě to zajímalo, budeme v okolí na houbách, moje drahá tam chce jít na oběd.
bluman Odesláno pátek v 11:32 Nahlásit Odesláno pátek v 11:32 (upraveno) @African nudit sa asi nebudes Upraveno pátek v 11:33 uživatelem bluman
African Odesláno pátek v 11:56 Nahlásit Odesláno pátek v 11:56 22 minutes ago, bluman said: @African nudit sa asi nebudes Začínám se těšit....a jdu si zrovna vsadit Eurojackpot Děkuji 1
ivan_989 Odesláno pátek v 14:33 Nahlásit Odesláno pátek v 14:33 před 3 hodinami, sorondo napsal: Také by mě to zajímalo, budeme v okolí na houbách, moje drahá tam chce jít na oběd Keď nie ste ubytovani, tak cez sezónu/ víkendy treba v reštaurácii rezerváciu, mávajú full kvôli hosťom. Ale dá sa sedieť aj na nádvorí, takže nebude to také zošnurované....vypadá to na pohodu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se