tenge Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 (upraveno) Čo sa týka očkovania, tak vraj sa doporučuje hepatitída A + B, brušný týfus a žltá zimnica, ktorá je povinná v tom prípade, ak prilietaš z krajiny kde sa vyskytuje... Pre pokoj v duši mám v pláne kontaktovať Inštitút očkovania a cestovnej medicíny, aby som si tieto informácie overila a prípadne sa dala i zaočkovať. Cestujeme až 11.12., čiže i v prípade nutnosti očkovania, sa to dá všetko pekne stihnúť :-) Ďakujem ;-)Monika: já bych vzal jen žloutenku (jeste ji nemáš?).. To beru jako základ. Jinak pokud budes v turistických destinacích tak bych choleru a tyfus neřešil ..ale je to na tobě .. Není to žádná drsná divočina.https://www.ockovacicentrum.cz/cz/zanzibar Upraveno 14. října 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 (upraveno) Navštívili jste někdo ostrov Roatan? Upraveno 14. října 2015 uživatelem wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 O tom som v zivote doteraz nepocul. Vypada zaujimavo http://www.tripadvisor.sk/Tourism-g292019-Roatan_Bay_Islands-Vacations.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Navštívili jste někdo ostrov Roatan?Nebyl tam Jarett? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Navštívili jste někdo ostrov Roatan?Vím že tam nějaký čech vystavěl bungalovy a založil českou vesnici :-) http://www.roatan.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Monika: já bych vzal jen žloutenku (jeste ji nemáš?).. To beru jako základ. Jinak pokud budes v turistických destinacích tak bych choleru a tyfus neřešil ..ale je to na tobě .. Není to žádná drsná divočina.https://www.ockovacicentrum.cz/cz/zanzibar Včera sme telefonovali do toho inštitútu a doporučili nám očkovanie - zimnica + žltačka a týfus. Priznám sa, že sa mi do toho moc nechce, hlavne čo sa tej žltej zimnice týka, lebo predsa len ide o živú vakcínu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 (upraveno) Malé selfpromo, dnes mi vyšel článek o výletu do KLDR http://www.mesec.cz/clanky/cestovani-do-severni-koreje-z-financniho-pohledu/ Upraveno 15. října 2015 uživatelem Patrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Malé selfpromo, dnes mi vyšel článek o výletu do KLDR http://www.mesec.cz/clanky/cestovani-do-severni-koreje-z-financniho-pohledu/Hezkej výlet. Jsou někde k vidění fotky? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Viz:Todle je príma tip. Na Havaji už byl každej, žejo. http://www.akcniletenky.com/diskuze/viewtopic.php?f=29&t=5206&sid=b8b5aa3102b10b99ad967b4a2d4e3907 A Patrik by k tomu očividně mohl ledacos dodat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Nějaké fotky jsou i v článku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Hilton potrebuju dva pokoje, nemaj suite ani apartman volny, victoria plno, shandrani uz je o dost drazsi, zkusim kanonyra, ale diky tak potom napis dojmi a prijemny oddych prajem a ja tu mam otazku kto z clenov absolvoval cestu do Francuzskej Polynezie? priznam sa bez mucenia ze na takeho pana aby som zaplatil 4tis+ ? za jednu biznis spiatocnu som este nedorastol a trochu sa desim cestovania na tejto trase v economy...predsalen 30+ hodin s dvoma prestupmi ( London a Los Angeles ) je uz docela hrana...niekto nejake skusenosti s Air New Zealand? Ze ci o tom uvazovat alebo hladat nieco blizsie...ono uz vsetko je blizsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 je to uz dost vybrany, beachcomber ma plno, tak du do lemeridienu, ten je navrchu u trou aux biches, tak tam snad foukat nebude. polynesie me taky laka, fiji a borabora, ale to zas nekdy priste. na fiji je gut, ze z prahy pres ICN s Koreanama, ale 2x10h v letadle, to musi bejt mazec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 (upraveno) tak potom napis dojmi a prijemny oddych prajem a ja tu mam otazku kto z clenov absolvoval cestu do Francuzskej Polynezie? priznam sa bez mucenia ze na takeho pana aby som zaplatil 4tis+ ? za jednu biznis spiatocnu som este nedorastol a trochu sa desim cestovania na tejto trase v economy...predsalen 30+ hodin s dvoma prestupmi ( London a Los Angeles ) je uz docela hrana...niekto nejake skusenosti s Air New Zealand? Ze ci o tom uvazovat alebo hladat nieco blizsie...ono uz vsetko je blizsie Ahoj, já procestoval skoro celou Polynesii ... Tahiti, BoraBora, Cook Islands, NewCaledonia atd ... jeli jsme na NewZealand a přidali si to k tomu. Na některých místech jsem byl už víckráte a považuji je za nejlepší místa co znám. Se stopoverem je to v pohodě, rozložíš cestu na dvě přijatelné části a co ušetříš za business letenku utratíš za zážitky na místě. Letěli jsme buď přes Dubai a Singapore nebo Soul, což je lepší. Přes USA je to zbytečný. Jasné také je, že to není dovolená na týden Polynesie obecně je perfektní, turistů tak akorát, spíš míň než by člověk čekal. BoraBora je fajn, dobrý koupání, perfektní klima. Tahiti je spíš o tripech do džungle, na koupání je moc drsný příboj a málo míst. Nejlepší místo, kde jsem byl, byly Cookovy ostrovy, Rarotonga a Aitutaki ... lítá tam jen AirNewZealand a to jednou denně 6x týdně. Vždy plné letadlo tam a zpět. Takže na ostrovech je minimum lidí, žádná nebezpečná havěť a božský klid. Pro evropany je to daleko, ale právě proto to rozhodně to stojí za to Upraveno 25. října 2015 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Kolegové, vybíráme destinaci pro dovolenou v lednu/únoru. Přemýšlíme o Malajsii, Indonésii, Bangladéši nebo třeba Barmě. Máme zájem spíš o výlety, poznávání lidí a toho, jak se tam žije, než o válení na pláži. Byli jste někdo v těchto destinacích ? Případně co byste doporučili ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 (upraveno) Pánové, prosím o radu - za týden odlítáme se ženou do Thajska/Kambodži/Vietnamu. Thajsko máme projeté, tam problém nebude, ale máme naplánováno na 5 nocí Phu Quoc a jsem z recenzí na tripadvisoru a bookingu trochu nalomený. Jedni, že strašně supr, jako Thajsko před x-lety, druzí zase, že všude se staví, randál, rusáci. Stojí to za to? Nebo raději letenky na Phu Quoc stornovat a jet se vypláznout někam jinam? Upraveno 3. ledna 2016 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Z mojí letošní (vlastně už loňské) zkušenosti je Vietnam na válení špatnej. Rusáci kam se podíváš - prostě všude. Ze 3 týdnů jsem byli na pláži asi 2 dny a už jsem se těšíl, až vypadneme. Po krizi v arabských zemích se Ivani začali hojně stahovat do Vietnamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 5 noci na phu quoc je strasne moc. Je to pidi ostrov. Se se skutrem ho procestujes, ale 5 noci je zbytecnejch. Zalezi, co tam chces delat. Ja bydlel na severu a tam byl klid. Cestovali jsme na vlastni pest. Uz bych tam ale nemusel. Vietnam na pevnine me prijde zajimavejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Z mojí letošní (vlastně už loňské) zkušenosti je Vietnam na válení špatnej. Rusáci kam se podíváš - prostě všude. Ze 3 týdnů jsem byli na pláži asi 2 dny a už jsem se těšíl, až vypadneme. Po krizi v arabských zemích se Ivani začali hojně stahovat do Vietnamu.Asi jsi cestoval podle pruvodcu. Ja byl na plazich, kde jsme byli sami. Chce to ale skutr a vyrazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Já strávil předloni na Phu Quoc cca 14 dní. Sovětů jsem tam moc nepotkal, vyžadují totiž jiný standart. Většina jich jezdí na sever Vietnamu. 5 dní na ostrově je tak akorát (pokud se nerad válíš na pláži), a na skůtru to bude super. Vodopád, prales, ryb. vesnička, bílé pláže na vých. ostrova a hlavně rybí restaurace v Duong Dongu. Klidně se ptej přes SZ na cokoliv, známí tam vyráží za dva měsíce, takže oživuji vzpomínky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 (upraveno) je to uz dost vybrany, beachcomber ma plno, tak du do lemeridienu, ten je navrchu u trou aux biches, tak tam snad foukat nebude. polynesie me taky laka, fiji a borabora, ale to zas nekdy priste. na fiji je gut, ze z prahy pres ICN s Koreanama, ale 2x10h v letadle, to musi bejt mazec..Byli jsme pred tremi lety prg-soul-fiji s kratkou prestavkou v soulu cestou tam 7 hodin. Cili 11+7+10 hodin v kuse. Na fiji je krasne ale vic se mi ted libila loni SriLanka. Zpatky z fiji jsme dali 3 dny v Soulu a pro velke nadseni jsme se tam za rok vratili znova na tyden. Nadherny mesto. Jen tech hodin v Letadle je des Edit: na Fiji me stvalo kvanta komaru. Prijel jsem domu jak po nestovicich. Mozna zpusobeno chvili po povodnich. Jinde jsem tohle nezazil Upraveno 3. ledna 2016 uživatelem shotik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se