sibirnaya Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 dyt psal, ze letel pres Dohu, takze qatar airways.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 S Qatar Airways se ceny pohybujou kolem 25k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Njn je to tak, Qatar airways. Cena cca 10tis v akci, kupovano asi prosinec 15. Ten chybny tarif za ctyri tis byl Etihad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Tyjo na langkawi jsem byl pred par dny v ramci visa runu z thajska a moc me nenadchlo...je to pomerne velkej ostrov, na kterym ale nic neni! za navstevu urcite stoji cable car a nahore visuty most...co jsem pochopil, tak plaze jsou prazdny kvuli osklivymu mori...no vyhoda jsou urcite ceny, pomerne rozlehla dzungle ( o nicem v suchym obdobi) s pritomnosti opicek :-) vodopad byl vyschlej...pro pohyb na ostrove nutne pucit auto, nam to stacilo na jeden den, protoze pro Evropana tam neni nic zajimaveho. Kdyz uz se nekdo octne na Langkawi tak doporucuju vylet trajektem na thajske koh lipe, ktery je super na koupani i snorchlovani - kristalove cista voda. Plus je to prestupni stanice na dalsi thajsky ostruvky. Ale samotne Langkawi rozhodne nebrat ! Tot muj nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Diky za vysvetleni, az ted jsem si uvedomil, ze jsem tu stravil 5 dni uplne na ho*no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Neber to prosim spatne, bylo to mysleno spis pro ostatni, kteri uz se ptaji po letenkach, aby meli dalsi nazor. Bral jsem to spis z cestovatelskeho hlediska, pro tvuj ucel - dovolena na valecku na plazi je to v pohode, obzvlast za tyhle penize. Kazdopadne si udelejte vylet na cable car - super vyhled. Pokud decka lakaj krokodyli, tak je vem na farmu :-) Je jedine dobre, ze jsi spokojen. Psal jsem jen svuj nazor pro ostatni, nenech si zneprijemnit dovcu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Tak ted jsi me teprve dozral. A ja měl zrovna takovou chut se pekne pohadat :-)))). V pohode. Hele myslim ze to je individualni a my jsme vedeli do ceho jdeme a co od toho cekame. Chteli jsme par dni klidu, coz tady asi nejdes lip nez v Thajsku. Taky jsme bez deti a ubytovany v "komplexu" kam deti nesmi (viz moje fotka). Je to pojednany jako takova klidova zona, kterou ted narusovaly pouze dvě rusky slepice vedle. Na lanovce jsme byli (super), na skutru objeli plaze, ktery jsou dosti ruznorody. Jinak se valime, cteme at uz v baraku ci na plazi, večer courame po meste a snazime se o co nejvis kulinarskejch zazizku. Me zatim nadchla Laksa, ktera vzdalene pripomina rybi polivku z Normandie, jen v ponekud palivejsi verzi. Samozrejme tu mají skvely Tom yum v ruznych verzich. Jo a v neposledni rade uzasny manga, ted se mi na stolku vali pripraveny ke konzumaci medovy. Takze tak. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Takhle jak to popisujes, tak mam chut se i vratit :-) pokud je to prvni navsteva Malajzie tak je nadseni naprosto na miste. Jidlo je super a levny, lidi jsou prijemni a umi anglicky. Jen me to proste po thajskych ostrovech a Penangu zklamalo, mozna to bylo taky tim ze jsme nemeli ubytko v nejlepsi lokalite. Uzivej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Od ženy jsem dostal k narozeninám lístky na fotbal Barcelona-Valencia (jede holka se mnou), což mimo jiné obnáší prodloužený víkend (so-st) v Barceloně. Měl byste někdo tipy, co v Barceloně navštívit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 V Barceloně stojí namátkou za vidění- Park Güell- lanovka z přístavu (http://www.barcelona-tourist-guide.com/en/attractions/cable-car-barcelona.html)- Olympijský park- Sagrada Família- Casa Batlló- Casa Mil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lack71 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 (upraveno) Čuky vzduchu, máš hodnou ženu, ale zpět k tématu......když Barcelona, tak na fotbal, když fotbal, tak fandit a potom ty ukřičené hlasivky ochladit pivem. Když pivem, tak dobrým a jelikož jsme češi, tak hurá na Plzeň..... což takhle La Birreria. Žena si bude usrkávat nějaký ten "long drink" z karibského rumu a ty ji ohromíš čistou španělštinou : "dos cervezas por favor, se?or" "dos" znamená dvě, protože to mají v malým 0,4 skle a tak ať se se?or neuběhá k smrti..... A co se památek týče, internet tě přímo zavalí, ale Gaudího chrám "La Sagrada Família je jistě číslo jedna.............a ty jeřáby vůbecneruší, naopak patří k tomu. Staví se to už třetí století a ještě dlouho to stavět budou. Enjoy your stay in Barcelona.... Upraveno 29. března 2016 uživatelem lack71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Hoší to je prostě v hajzlu.Vůbec nevim kam letos na dovču...Egypt,Tunisko nebo Turecko? Tam poleti jenom magor,tam je cesta uzavřená. Chorvatsko mě nebaví,zustává z těch cenově dostupnějších jen Řecko,Bulharsko(které je moc fajn) a asi Kanáry i když je Atlantik docela studený i v září.Kapverdi prý nic moc,byl tam kamarád a prý už nikdy (dost fouká a celkově tam nebyli spokojeni). Napadá Vás ještě něco? Jinak co jsem četl tak i to Řecko bude asi dost problém protože v létě už jsou prý vyprodané letenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Malta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lack71 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Maroko....poslední bezpečná severoafrická země..... otázka jak dlouho ještě ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner200 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Skus Ibizu a Formenteru - bol som trikrat a vzdy sa tam rad vratim - raj na Zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Thaisko třeba. Letos chci dát Tour de Mont Blanc. Šel jste to někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Letos Maledivy - mohu skutečně doporučit. Skvělá kombinace relaxu, podmořskýho života a fajn jídla. S otherwayholiday to ani nestojí takový ranec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 kerej resort? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 kerej resort?Plumeria na ostrově Thinadhoo. Je to majel obydlenej ostrov asi 75 km pod Male, v podstatě všichni kdo tam bydlí, tak dělají v hotelu nebo 2 penzionech co tam jsou. Nese to sebou nějaká omezení (není alkohol, muslimské zvyky mimo bikiny beach), ale cena je zásadně příznivější než rezorty a vyhovuje nám vždycky i trochu poznat místní styl života. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Ale bez chlastu co tam :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se