Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Jo takhle. Jasně, my to střídáme. Letos jsme byli na Krétě, Sicílii, v Turecku a teď jsme na Kanárech, to je prostě taková naše srdcová záležitost a letáme sem klidně 2x ročně, ale pokaždé někam jinam.

Samozřejmě mě moc láká Afrika, Jižní Amerika, Nový Zéland a některé asijské destinace, ale to s rodinou nejde, to mě ještě čeká :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pěkně si to dáváte, super :-)

Tak když to jde a dokud to jde, tak se toho snažíme co nejvíc využít. :) To víš, taky jsme přemýšleli o nějakých Maledivách, ale to prostě tím letadlem nedáme i pro mě to je za trest.

Jinak ty ohrnuješ noc nad architekturou zdejšího hotelu a člověče dneska jsem měl pocit, že jsem tě potkal u večeře. :-DD (Teda jestli si tě z fotek zde uveřejněných fotek dobře pamatuji) :)

post-15353-0-74125900-1475099305_thumb.jpg

post-15353-0-69409200-1475099340_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...

Děkuji za zajímavou diskuzi. Co se týče dovolené, vždy si plánujeme dopředu, co podnikneme. Takže bych se s vámi ráda podělila o tyhle stránky: http://www.brazzers.com/. Mají tam informace o zemích, kam můžete vyrazit. Myslím si, že je dobré si pár článku (případně i diskuzí a různých tipů) přečíst právě před odjezdem. Člověk pak ví, co si připravit a hlavně také, kam vyrazit. Minule jsme takhle vycestovaly s kamarádkou a díky článkům jsme našly krásná místa, která jsme si předem naplánovaly. Takže s chutí do toho. Už se těším na další dovolenou.

tak foto s kamarádkou v plavkách a s hodinkama na ruce a budem to brát jako seriozní příspěvek :clap:

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny cestovatele. Náš šéf naplánoval týdenní teambuilding v Thajsku ve The Westin Siray Bay Resort & Spa - poblíž města Phuket na stejnojmenném ostrově. Uvažuji o tom, že bych tam pak ještě pak pár dní zůstal. Znáte někdo tuto oblast? Uvažuji o Phi Phi Islands + Maya Bay - to jsou asi ty hlavní atrakce, ale je tam něco, co na webu nenajdu na prvních stránkách vyhledávače? Něco, kde nebudou davy turistů? Nechci nikam moc jezdit, ideálně tedy na ostrově Phuket nebo v nejbližším okolí. Pokud jste tam byli, budu rád za každou radu. 

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny cestovatele. Náš šéf naplánoval týdenní teambuilding v Thajsku ve The Westin Siray Bay Resort & Spa - poblíž města Phuket na stejnojmenném ostrově. Uvažuji o tom, že bych tam pak ještě pak pár dní zůstal. Znáte někdo tuto oblast? Uvažuji o Phi Phi Islands + Maya Bay - to jsou asi ty hlavní atrakce, ale je tam něco, co na webu nenajdu na prvních stránkách vyhledávače? Něco, kde nebudou davy turistů? Nechci nikam moc jezdit, ideálně tedy na ostrově Phuket nebo v nejbližším okolí. Pokud jste tam byli, budu rád za každou radu. 

Zašel bych na drink na Surin Beach

Odkaz ke komentáři

Maya je peklo. Ale chápu, že to všichni chtějí mít za sebou, taky jsem tam před deseti lety byl, už tehdy tam nebylo k hnutí a zklamání bylo veliké. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Akékoľvek priblíženie sa ku Phi Phi je zabíjanie času. Bol som tam dvakrát zavlečený a dvakrát nasratý zo zabitého dňa. Radšej si prenajať čln a vybrať sa hneď ráno na bližšie ostrovy (napr. Hong), chytiť si fleka pod stomom a tam vegetiť. Ďalej priamo na Phukete Nai Harn beach, tam bolo vždy fajn, dokonca aj keď človek býva na Patongu, je to pekný výlet na motorke.

Ale vliezol som sem kvôli vlastným záujmom. Oplatí sa v tomto období návšteva Bavorského lesa?

Odkaz ke komentáři

Pánové, vím, že je to na poslední chvíli, ale potřeboval bych radu kam za sněhem na ten týden před Vánocema - slušný hotel, zázemí pro děti, dobré jídlo - v normální vzdálenosti...nepotáhnu se 1300km do Francie se řvoucí ratolestí..

Odkaz ke komentáři

2enGin - doporučuji dolů na nejjižnější cíp - k vile, kterou postavil Hitlerův architekt, perfektní maják a pláž Playa de las muertos a primárně pláž Cofete...tu doporučuji...super na celodenní výlet k té pláži a majáku.

Odkaz ke komentáři

enGiN: pokud jste trochu dobrodruzi, půjčte si v půjčovne Pandu a jeďte se pokochat nádhernou plazi poblíž osady Cofete..barvy jako v Karibiku, poblíž se nachází Villa Winter zajímavá svou historii..prasna cesta vede přes sedlo pohoří a jsou tu moc hezké výhledy, jen trochu fouká :-) cestou zpět zastávka treba v Morro Jable, hezké turistické město s příjemnou plazi..pekny jednodenní výlet..

Edit: tukal jsem to na mobilu dlouho, tenge byl rychlejší

Upraveno uživatelem jonas1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...