Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Panove, mohu pozadat o tipy na Istrii se dvema detma 7+5, co se vetsinou celej den nezastavi :D Radeji hotel, nez privat. Chci, aby manzelka nemusela nic delat.

Asi nejblíž autem jsem byli autem v apartmánech Soll Stela Premium a to dvakrát, což je u mě hodně co říct :-) Premium aby jsi byl v přízemí, možnost plné penze, a děti se ti tam určitě nudit nebudou, milion věcí co dělat. Byli jsem ta modrá budova nahoře kde je výhled na moře, to dělalo hodně....Hotel je pro mě nebo spíš pro děti peklo, ten apartmán byl na pohodu protože otevřeš dveře a děcka jsou v borovém háji.

Letos jsme po doporučení kamaráda vzali mobile home Veštar, prý super pro děcka ale osobní zkušenost nic.

A máš to za pět dvanáct, většina bude obsazena, tak dlouho neváhejte.

https://www.booking.com/hotel/hr/solstellamaris.cs.html

https://www.booking.com/hotel/hr/mobile-homes-vestar.cs.html?label=gen173nr-1FCAEoggJCAlhYSDNYBGg6iAEDmAEFuAEJyAER2AEB6AEB-AELkgIBeagCAw;sid=bec90a3215675e3a1ba0bd7d9c411879;age=5;age=7;all_sr_blocks=159062603_107319582_0_0_0;checkin=2018-08-04;checkout=2018-08-11;dest_id=-94604;dest_type=city;dist=0;group_adults=2;group_children=2;hapos=1;highlighted_blocks=159062603_107319582_0_0_0;no_rooms=1;room1=A%2CA%2C5%2C7;sb_price_type=total;srepoch=1525719399;srfid=43339fd39ecb3f7cdc439bd2d144f0c8a3b29a90X1;srpvid=92f68533066f0878;type=total;ucfs=1&

post-364-0-38367900-1525719183_thumb.jpg

post-364-0-59492300-1525719191_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na doporuceni Afriky jsem tam s prckama byl taky, pro me strasny, ale deti nadseny a servis dobrej. Obcas problem s teplou vodou. Po okoli se da i slusne vejletit. Pro Tve potreby fakt slusny misto.

Odkaz ke komentáři

Ještě jedna maličkost, s dětmi zásadně do těchto lokalit, tzv. továren na zábavu v červnu anebo v září, jinak to je peklo. V červenci, srpnu fronty, fronty, i čekání třeba půl hodiny ve frontě na stůl v restauraci. Mám to z doslechu zaměstnanců, my jezdíme mimo sezónu a je tam veget, pohoda, jazz a jak můj děda říkal, připadáš si jako král :-)

Odkaz ke komentáři

Laska:

Jasne, Gruzie je uzasna zeme a poridis to pekne za babku. Dokonce jsem tam stahnul taxikare o Poljoty s 3133 a uz bych je neprodal (hodinky s pribehem).

Jakou mas predstavu? Rozhodne bych se nevazal na jedno misto a snazil se toho co nejvic projet. Potvrzuju, ze hory stojej za to. My teda dali vetsinu cesty se stanem...

Odkaz ke komentáři

Láká me Gruzie. Prej to je paradni dovča cenove hodne prijatelna. Byl tam nekdo od Vas? Letenka zpatecni cca za 7 papiru a ubytovani na tyden cca 200 dolaru. Paradni priroda a relax. Podle me lepsi nez špinavý Egypt.

Ahoj, 3x Kavkaz- na cca 3 tydny, jezdime vlakem ( nejak to k tomu patri, vetsi dobrodruzo ) a pak taxik az do hor. Ubytko lze sehnat za hubicku ( kdybys potreboval, napis SZ ), priroda se da srovnat mozna s Albanii ci s Bosnou, hory srovnat nedokazu (v alpach jsem nikdy nebyl ), vyskou nedokazu posoudit ( prazdno na tury i lezeni ), lidi pratelsti ( nekolikrat jsem spal na salasi, ac jazykove ani rustina nezabirala- ruce/ nohy a zadarmo ).

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Včera odpoledne mě naštvali, když mi pro malý počet přihlášených zrušili zájezd do Irska (měl být od 29.6 do 15.7.), čímž jen prohloubili mou depresi z poslední doby (jedna ztracená zásilka s hodinkami z USA, jedna v ČR, jeden Francouz, který okamžitě přestal komunikovat když dostal prachy na účet, jeden vykuk na ebay, další zde v prodejní sekci atd...). Hledám proto v tomto termínu či jeho částí (klidně jen týden) nějakou alternativu: 2 osoby, raději než hotel pro sto lidí, tak spíše nějaký rodinný penzion, zapadlou chalupu apod., a asi v Čechách (ať mne taky máma na chvíli vyveze z Moravy), třeba v českém Švýcarsku nebo naopak v jižních Čechách. Nepotřebuji, aby mi vyvařoval Pohlreich, ale u sporáku se mi stát nechce, takže domácí bramboračkou nepohrdnu. Vím, že je to široký rozptyl, ale nebráním se ničemu, tedy pokud mi po hlavě nebudou dupat cizí děti a opilci vyřvávat do rána. U baráku anebo vody celý den ale ležet nevydržíme, takže předpokládám možnost se vyškrábat na nějaký ten kopec, navštívit zříceninu a večer klidně spadnout do nějaké dostupnější čistější vody... Třeba bude mít někdo tip na něco příjemného a cenově dostupného, nejlépe mimo standardní internetovské nabídky. Klidně i SZ. Díky moc!

Odkaz ke komentáři

Včera odpoledne mě naštvali, když mi pro malý počet přihlášených zrušili zájezd do Irska (měl být od 29.6 do 15.7.), čímž jen prohloubili mou depresi z poslední doby (jedna ztracená zásilka s hodinkami z USA, jedna v ČR, jeden Francouz, který okamžitě přestal komunikovat když dostal prachy na účet, jeden vykuk na ebay, další zde v prodejní sekci atd...). Hledám proto v tomto termínu či jeho částí (klidně jen týden) nějakou alternativu: 2 osoby, raději než hotel pro sto lidí, tak spíše nějaký rodinný penzion, zapadlou chalupu apod., a asi v Čechách (ať mne taky máma na chvíli vyveze z Moravy), třeba v českém Švýcarsku nebo naopak v jižních Čechách. Nepotřebuji, aby mi vyvařoval Pohlreich, ale u sporáku se mi stát nechce, takže domácí bramboračkou nepohrdnu. Vím, že je to široký rozptyl, ale nebráním se ničemu, tedy pokud mi po hlavě nebudou dupat cizí děti a opilci vyřvávat do rána. U baráku anebo vody celý den ale ležet nevydržíme, takže předpokládám možnost se vyškrábat na nějaký ten kopec, navštívit zříceninu a večer klidně spadnout do nějaké dostupnější čistější vody... Třeba bude mít někdo tip na něco příjemného a cenově dostupného, nejlépe mimo standardní internetovské nabídky. Klidně i SZ. Díky moc!

je to sice jina destinace, ale treba se bude libit (nedavno jsme meli stejnou potrebu vypadnout na par dni z mesta) a naprosta spokojenost tady: http://www.pensionlinda.com/cs-cz. Pan & pani domaci naprosto v pohode, snidane neni problem (prinesou rano v dreveny bedynce az za okno :), soucasti ubytovani placena sauna po ktery se da prijemne zchladit v horskym potoce kterej protejka jejich pozemkem. V okoli je malej pivovar se sklenarskou huti, pivni lazne, par restauraci s tradicni kuchyni, nakej ten mensi obchodacek, mumlavsky vodopady, bobova draha,  lesy, hory, boruvky, houby, pramen Labe a Labska bouda, vyletu po okoli bys asi naplanovat na 5 let ... mno nudit se tam pripadne nebudete :)

Odkaz ke komentáři

je to sice jina destinace, ale treba se bude libit (nedavno jsme meli stejnou potrebu vypadnout na par dni z mesta) a naprosta spokojenost tady: http://www.pensionlinda.com/cs-cz. Pan & pani domaci naprosto v pohode, snidane neni problem (prinesou rano v dreveny bedynce az za okno :), soucasti ubytovani placena sauna po ktery se da prijemne zchladit v horskym potoce kterej protejka jejich pozemkem. V okoli je malej pivovar se sklenarskou huti, pivni lazne, par restauraci s tradicni kuchyni, nakej ten mensi obchodacek, mumlavsky vodopady, bobova draha,  lesy, hory, boruvky, houby, pramen Labe a Labska bouda, vyletu po okoli bys asi naplanovat na 5 let ... mno nudit se tam pripadne nebudete :)

Díky za tip, penzion sice neznám a vypadá dobře, ale k naší smůle - Harrachov a okolí je místo, které už máme docela nachozený a najezděný.

Odkaz ke komentáři

Díky za tip, penzion sice neznám a vypadá dobře, ale k naší smůle - Harrachov a okolí je místo, které už máme docela nachozený a najezděný.

moze byt aj mimo CR?

chcel som ist sem https://cz.megaubytovanie.sk/apartman-kolibka-kremnica#object-info , ale nakoniec to bude nieco ine

Odkaz ke komentáři

lucid, zkus Novohradske hory. Je tam krasne a jako nej pllus ja beru minimum turistu oproti treba Sumave nebo Krkonosum. To co si psal si tam najdes, muzes zavejletit do Rakous na ,,snicl´´. Akorat, jak to neni tak proflakle, nedas si pivo na kazdem rohu. Loni jsem tam byl s kamosema na kolech a bydlelo se tady, dobra kuchyne, fajn majitele, Plznicka... :)

http://www.baronuvmost.cz/

Odkaz ke komentáři

lucid, zkus Novohradske hory. Je tam krasne a jako nej pllus ja beru minimum turistu oproti treba Sumave nebo Krkonosum. To co si psal si tam najdes, muzes zavejletit do Rakous na ,,snicl´´. Akorat, jak to neni tak proflakle, nedas si pivo na kazdem rohu. Loni jsem tam byl s kamosema na kolech a bydlelo se tady, dobra kuchyne, fajn majitele, Plznicka... :)

http://www.baronuvmost.cz/

Díky za tip, zkusil jsem hned napsat, vypadá to dobře. V novohradských horách jsem byl a jsou mi sympatický. 

Jed na Rujanu, ceny dobrý, místo zajímavý a není to tak daleko. Vím ze je to rozdíl proti CZ a SK ale i tak..lidi tolik není a místa bylo docela dost, stačí mrknout na booking

Že bych si zavzpomínal? Ve Stralsundu a na Rujáně jsem v mládí pár týdnů byl. Akorát se obávám, že na ženu tam bude chladněji a že patřičně nedokáže ocenit ani mé nostalgické vzpomínky. To bych tedy asi neriskoval. :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...