laskajefajn Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 (upraveno) Diky kluci za postřehy. Takže prvni řadu nebrat ale pouze exit row.Jinak TS ma ted ty Maxy 737. Objednavali tušim 40 letadel. Upraveno 17. srpna 2018 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 To mas stesti, ze to este nikdo necapl pred tebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Pohodli na nouzacich. Nevim, co to bude presne za masinu, ale v prvni rade (tam kde neni business, coz predpokladam) budes mit pred sebou papundeklovou stenu a tam uz si vubec nenatahnes nohy. Na nouzaku, pokud je uprostred toho moc nenatocis pac sedis nad kridlem. A mel bys na nouzaku hovorit anglicky. Bude to z 99% 737-800 nebo 737 MAX 8. Oboje stejně na prd, co se týče místa. https://www.travelservice.aero/sk/o-spolocnosti/flotila/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Sem myslel, ze maj A380ky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Maj, ale zrovna na Kapverdy s tim nelítaj, páč se nevejdou. A hlavně do tědlech sociálních destinací nemá smysl vypravovat takový prima éro s první třídou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 (upraveno) Micey: tak každý neni takovy velkopodnikatel nebo renterier...aby lital každý rok na Cookovy ostrovy nebo Seychely...nám to bohate stači. To viš...ČEZ moc neplati .... Upraveno 17. srpna 2018 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Ale dyk jo, chudoba cti netrati. Kazdej nekdy letel na Kapverdy a kdo rika, ze ne, lita tam furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Dobre Micey a jeho A380 v barvach TS :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Paní učitelka se ptá dětí, co dělají jejich tátové. Mařenka říká: "Můj tatínek je pekař." Paní učitelka na to: "Pekař peče chleba, děti. To je moc užitečné povolaní." Pepiček říká: "Můj tatínek je hodinář." Paní učitelka na to: "Hodinář zpravuje hodinky, děti. To je moc užitečné povolaní." Ivánek říká: "Můj tatínek tančí nahatý kolem tyče v gay-klubu." Paní učitelka odpoví diplomaticky: "No, i tohle je povolaní, které někdo musí dělat." Po skončení hodiny vezme Ivánka bokem a ptá se: "Fakt váš tatínek tančí nahatý kolem tyče v gay-klubu?" A tu Ivánek upřímně odpoví: "Ale ne, ve skutečnosti děla u ČEZu, ale my se za něj hrozně stydíme..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Sibiř: ))))))))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Ale dyk jo, chudoba cti netrati. Kazdej nekdy letel na Kapverdy a kdo rika, ze ne, lita tam furt. To mi nedělej tohle Probíráme na poradě hospodářský výsledek kvartálu a já vyprsknu smíchy... ten chronomag je mor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 já letěl tímhle hadrem ..... jídlo bylo .... pohodlí žádný ..... zpátky sme seděli na trojce ve dvou, takže to šlo a potrava taky byla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Knedlik; tos tam byl pred deaeti lety ne? Takhle pomalovane stroje uz snad neletaji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 (upraveno) 2014 a pozdravuj pedra a maria .. noa tohle je letiště a hlavní město ..... nic jinýho tam není Upraveno 17. srpna 2018 uživatelem Knedlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 to je nějaký Prag pride letadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 řekli mi že do toho mám nastoupit tak sem nastoupil .... sem poslušnej ..... na etiketě byl Travel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 (upraveno) ...a na palubě se děly věci :D Upraveno 17. srpna 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 normální hetero let sranda započla hned po přistání když hovnocuc byl u letadla dřív než schody a koukal sem při výstupu na šplouchající hovna ...... a dorazil mě kreolec, kterej nás naložil na multikáru (kufry na kárku, alá přívěs) a odvezl nás k vodě .... ale nakonec dobrý ..... musíš bejt ale furt vožralej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Tohle je fakt dobry cteni. Vyplaznout 80 litru za to, abych sedel 7hodin v letadle jak sardinka a mohl videt 5cm velky svaby, netekla mi voda, nemohl jsem do more kvuli vlnam a kdo vi co jeste, vy jste teda darecci. By me presla chut tam jet. Laska ma nervy jak spagaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se