Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Pohodli na nouzacich. Nevim, co to bude presne za masinu, ale v prvni rade (tam kde neni business, coz predpokladam) budes mit pred sebou papundeklovou stenu a tam uz si vubec nenatahnes nohy. Na nouzaku, pokud je uprostred toho moc nenatocis pac sedis nad kridlem. A mel bys na nouzaku hovorit anglicky.

Bude to z 99% 737-800 nebo 737 MAX 8. Oboje stejně na prd, co se týče místa.

https://www.travelservice.aero/sk/o-spolocnosti/flotila/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Micey: tak každý neni takovy velkopodnikatel nebo renterier...aby lital každý rok na Cookovy ostrovy nebo Seychely...nám to bohate stači. To viš...ČEZ moc neplati ....

Upraveno uživatelem laskajefajn
Odkaz ke komentáři

Paní učitelka se ptá dětí, co dělají jejich tátové. Mařenka říká: "Můj tatínek je pekař." Paní učitelka na to: "Pekař peče chleba, děti. To je moc užitečné povolaní." Pepiček říká: "Můj tatínek je hodinář." Paní učitelka na to: "Hodinář zpravuje hodinky, děti. To je moc užitečné povolaní." Ivánek říká: "Můj tatínek tančí nahatý kolem tyče v gay-klubu." Paní učitelka odpoví diplomaticky: "No, i tohle je povolaní, které někdo musí dělat." Po skončení hodiny vezme Ivánka bokem a ptá se: "Fakt váš tatínek tančí nahatý kolem tyče v gay-klubu?" A tu Ivánek upřímně odpoví: "Ale ne, ve skutečnosti děla u ČEZu, ale my se za něj hrozně stydíme..."

Odkaz ke komentáři

normální hetero let :D

sranda započla  hned po přistání když hovnocuc byl u letadla dřív než schody a koukal sem při výstupu na šplouchající hovna ...... a dorazil mě kreolec, kterej nás naložil na multikáru (kufry na kárku, alá přívěs) a odvezl nás k vodě 

.... ale nakonec dobrý ..... musíš bejt ale furt vožralej

Odkaz ke komentáři

Tohle je fakt dobry cteni. Vyplaznout 80 litru za to, abych sedel 7hodin v letadle jak sardinka a mohl videt 5cm velky svaby, netekla mi voda, nemohl jsem do more kvuli vlnam a kdo vi co jeste, vy jste teda darecci. By me presla chut tam jet. Laska ma nervy jak spagaty :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...