Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jdu vrátit zájezd a pojedu do Krkonoš... :)))))))))))))

Konečně slovo chlapa ;-)

Ale ne jeď a potom napiš svoje zkušenosti.

Jo a pohled z Kapverd ještě do cech nedošel ale to bude tím ze je to teprve 7 týdnů :-)

Odesláno (upraveno)

Konečně slovo chlapa ;-)

.....

Jo a pohled z Kapverd ještě do cech nedošel ale to bude tím ze je to teprve 7 týdnů :-)

No to ani nemohl, pac ten kapverdskej postak je i s kabelou na ty lodi, co ji nechce zadnej evropskej pristav prijmout ;-) Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Lasko, mlceti zlato, priste. Normalne je mi te lito.

Kamos se vratil z Kapverd pred mesicem. Byl tam 8 dnu s pani a desetiletym synem. Moc si tu dovolenou pochvaloval.

Návštěvník YPO
Odesláno

je tam taky spousta toulavejch psů na plážích

dělaj díry do písku

pak se do tý díry vykaděj

*takže nedoporučuju bořit nohy hluboko

Odesláno

Když ono to prožití dovolené je strašně individuální, takže jeden může Kapverdy zbožňovat, druhý nenávidět :-) Docela jsem zvědav na Lasky postřehy....

Já už toho mám vcelku také dost za sebou, a teď jsme si třeba s rodinou náramně užili pár dní v Jinolicích pod chatkou, paráda. Takže jak si to kdo udělá, takové to má, navíc z největší části dělá dovolenou počasí a v ČR to letos vychází velmi dobře :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jdu vrátit zájezd a pojedu do Krkonoš... :)))))))))))))

Hele, co jsem ted protrpel ty hyca na Malte, tak ti reknu - zlate Krkonose:)

Kazdopadne si to uzij a tesim se na postrehy. Mlada o Kapverdech furt basni, tak jsem zvedavy.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Paní říkala, že 26.-30.9. chceme do Londýna. Prosím, nemůžete mi někdo najít rozumné bydlení přes Airbnb? V centru či blízko centra, dva lidi, celý byt, nikoliv pokoj se společnou koupelnou s někým jiným. Já na to koukám, je toho hodně a nevím, kde to mám chtít. Třeba do 15 tisíc? Za případnou pomoc moc díky.

Nebo něco na Kapverdách...

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno

Cestovatelé, kam se vydat v říjnu? Dřív asi dovolenou nedostanu. Chtěl bych někam v blízkosti Evropy, preferuju aktivnější dovolenou, žádný válení,žádný Caorle, spíš památky, příroda, klidně roadtrip, možnost koupání výhodou. Pokuf možno abych tam nemusel chodit v péřovce, ale nemám rád vyprahlý destinace. Napadá vás něco? Co Portugalsko?

Odesláno

Lolohh: hele ja ti ty Kapverdi za osm petek prodam pro dva :) chces??? :)))

Hosi slibuju ze napisu kvalitni recenzi a uprimnou. A popravde i pres veskere negace se tam strasne tesim. Kdyz bude "ponorka" tak si pujdu zaplavat do more nebo do posilky :)

Odesláno (upraveno)

Cestovatelé, kam se vydat v říjnu? Dřív asi dovolenou nedostanu. Chtěl bych někam v blízkosti Evropy, preferuju aktivnější dovolenou, žádný válení,žádný Caorle, spíš památky, příroda, klidně roadtrip, možnost koupání výhodou. Pokuf možno abych tam nemusel chodit v péřovce, ale nemám rád vyprahlý destinace. Napadá vás něco? Co Portugalsko?

To Portugalsko jednoznacne doporucuju, dali jsme letos dvoutydenni trip a bylo to super! Sice uz to bude bez koupani v oceanu, na druhou stranu muzes parkrat prespat jako my v nejakem rodinem penzionu (agroturistika), vetsinou jsou to samostatne domky s centralnim bazenem. Tady jsme bydleli 3 noci https://www.obidoswoodvillas.com a bylo to po vsech strankach super!!!

Upraveno uživatelem Murphy97
Odesláno

Objavil som toto a zvazujem tam vybehnut na predlzeny vikend, na ich stranke to vypada ze je to tam paradne :)

https://www.allegria-resort.com/

Nebol ste tam niekto ?

No tak som to prubol. Môže byť.

Nečakane dlhý komplex. Na jednom konci FAMILY časť (mrte bazénov a bazenikov indoor /outdoor, tobogan, vodné striekačky, trampolíny, indoor detské ihrisko a bohviečo ešte), reštaurácia. Na druhom konci REZIDENC časť (bývali sme tam). Wellness svet, indoor / outdoor bazény (väčšina FKK takže žiadne mokré plavky ani uzkostlive balenie intímnych partii do uteraka). Veľa lehátok, veľa miesta na relax, kľud. Ďalšia reštaurácia, denný bar. Pobyt plná penzia plus, strava FAMÓZNA. Excelentná. Myslím že sem ešte prídeme.

Pri hoteli je tuším najväčšie golfové ihrisko v Rakúsku.

Odesláno

Áno, strava bola fakt vynikajúca. Jediný problém bolo miestne pivo. Po tých Ipach mi pripadalo ako zriedene cikanicky. Aj tak vyzeralo aj tak chutilo. Ináč všetko 1 *

Návštěvník Zmizík
Odesláno

No tak som to prubol. Môže byť.

Nečakane dlhý komplex. Na jednom konci FAMILY časť (mrte bazénov a bazenikov indoor /outdoor, tobogan, vodné striekačky, trampolíny, indoor detské ihrisko a bohviečo ešte), reštaurácia. Na druhom konci REZIDENC časť (bývali sme tam). Wellness svet, indoor / outdoor bazény (väčšina FKK takže žiadne mokré plavky ani uzkostlive balenie intímnych partii do uteraka). Veľa lehátok, veľa miesta na relax, kľud. Ďalšia reštaurácia, denný bar. Pobyt plná penzia plus, strava FAMÓZNA. Excelentná. Myslím že sem ešte prídeme.

Pri hoteli je tuším najväčšie golfové ihrisko v Rakúsku.

Je FKK to, co si myslím, že to je?

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Jo. Taky sem se musel zeptat gugla

FKK´ers?, vycházející z německého Freikörperkultur (německá naturistická hnutí byla první na světě, první byl roku 1898 klub Freikörperkultur v Essenu).

...Ten golf si ale fkk moc predstavit neumim..

Upraveno uživatelem km.kmk
Odesláno

Je FKK to, co si myslím, že to je?

asi ano. Samozrejme to fungovalo len v ramci adult wellness sekcie. Proste germani ficia na tomto a nikto s tym tam nema problem. Mohamedani zas zeny vo wellnesse zazipsuju az po temeno. Iny kraj, iny mrav. Ale myslim ze kupanie a opalovanie si zena v neoprenovej burke moc neuzije
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Já se jednou omylem vocitnul u FKK stánku s pivem a buřtama. Zvrhlíci tam stáli frontu, ehm, ale nejlepší bylo, jak tam pak posedávali na těch umělohmotnejch židličkách. Odhodil sem peněženku a utek a nic se mne nestalo. :D :D :D

Odesláno

Jo tak. Tak toto asi nebolo FKK. Ja sa v tom moc nevyznam. Proste v bazenoch a saunach boli holi ludia. Inde v rezorte potom ti isti ludia uz boli obleceni.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...