Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Ty si afro vole expert... to je na redeni krve, kdyz to nepotrebujes, tak ti je to k nicemu. Abys pretrpel let, tak si spis pichni herak...

Tohle doporučují přímo doktoři na dlouhé mezikontinetální lety i když jsi zdravý jak rybička, říkají tomu prevence, herák je taky ok, ale neprotáhneš ho přes čepice :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty si afro vole expert... to je na redeni krve, kdyz to nepotrebujes, tak ti je to k nicemu. Abys pretrpel let, tak si spis pichni herak...

S herákem by asi letadlo přistávalo dřív, než v cílové destinaci a Afri by byl v kazajce :D Válium bude na let lepší.

Odkaz ke komentáři

Je to uplne zbytecny, kdyz ses zdravej.

Ty jsi psal kamaráde, že jsi vyšťavený po letu... :-) Samozřejmě já bych si to taky zatím nebodl, ale je pravdou že lidem se lítá lépe a předchází vážným onemocněním. Říkám byl to jenom článek v časopise jak si zpříjemnit dlouhé lety, který mě zaujal.....

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Tak to ti fakt nezavidim :) ale neboj, na Maledivach na cestu okamzite zapomenes. Kerej resort?

Hele ono to je vlastně kvůli přítelkyni, šlo to i s jedním přestupem ale nechtěla letět víc jak 6 hodin v kuse :D Jedem na místní ostrov, Dhigurah. Rozmýšlel jsem to ještě s Mauriciem ale nakonec jsme zvolili todle.

Upraveno uživatelem Exiztence
Odkaz ke komentáři

Abych ten dlouhej let přetrpěl tak letím vždy kolem 21 hodin. Hodinu dvě si čtu a pak si dám prášek na spaní a spim v pohodě šest hodin v kuse.

Stilnox je vítěz. Beru ho dvakrát za rok, učinkuje hned a spím jako mimino

Odkaz ke komentáři

Takze zadnej chlast? Emirates letej tusim 6,5 + 4,5 h, katari vo neco jinak, to mezipristani na Sri Lance je nic moc - jestli tam teda nemate stopover.

Ja moc nepiju takze je mi to jedno, vzdycky muzeme clunem vedle do resortu kdyby to bylo fakt treba. Na Sri lance je jen rychlej prestup. Trochu napicu je pak ta doprava z Male na ostrov.

Odkaz ke komentáři

ja sem taky na dlouhy štráse zastánce pilule na spaní, letel sem takhle dlouho teda jen parkrat a nejdrive se to snažil taky resit alko meducinou,ale u me to melo opacnej efekt a bylo mi z toho nahore dost blbe, takže už mam zasadu, že u delsich letu na 6h fakt nepiju a radsi si dam ten stilnox jak psal long, zazračná pilule:-)

O tom co píše Afri vubec nevim, co to jako ma bejt? co to dela nebo co? diky

Odkaz ke komentáři

Frexiparine je látka na ředění krve, předchází tak riziku vytvoření trombozy při delším letu. Nic víc to nedělá a necítíš to. Warfarin je tableta, která dělá to samé, ale strava ovlivňuje účinek (složitější používání). Bohužel vím o co jde, píchám si už třetí rok každý den. Tak když bude n?kdo chtít, poradím, nebo opíchám :-))

Odkaz ke komentáři

Já si užívám létání strašně moc, dá se říct že ho miluji :-) S tím Stilnoxem mě kamarád vyprávěl, jak si ho pěkně zobnul před odletem, a kamarádi mu pak vyprávěli jak ho museli na nějaké speciální židli dostávat z letadla ze slintou u pusy, jelikož letadlo mělo nějaké problémy a museli vyklidit letadla :-) Cha, to jen taková malá story ohledně uspávacích prostředků. Jinak ta injekce na ředění krve, nebo i prášky se berou z panického strachu ze žilní trombozy na kterou ročně umře nemalé procento cestujících. Druhá věc, že údajně je cestování pohodlnější, člověk se cítí uvolněně jelikož ho nebrní končetiny a psychicky se cítí lépe. Tělo se celkově chová lépe a nebolí. Ale článek nenajdu i kdybych se zabil...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...