sibirnaya Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 S kym letis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 (upraveno) Ty si afro vole expert... to je na redeni krve, kdyz to nepotrebujes, tak ti je to k nicemu. Abys pretrpel let, tak si spis pichni herak...Tohle doporučují přímo doktoři na dlouhé mezikontinetální lety i když jsi zdravý jak rybička, říkají tomu prevence, herák je taky ok, ale neprotáhneš ho přes čepice :-) Upraveno 24. října 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ty si afro vole expert... to je na redeni krve, kdyz to nepotrebujes, tak ti je to k nicemu. Abys pretrpel let, tak si spis pichni herak... S herákem by asi letadlo přistávalo dřív, než v cílové destinaci a Afri by byl v kazajce Válium bude na let lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Je to uplne zbytecny, kdyz ses zdravej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 (upraveno) Je to uplne zbytecny, kdyz ses zdravej.Ty jsi psal kamaráde, že jsi vyšťavený po letu... :-) Samozřejmě já bych si to taky zatím nebodl, ale je pravdou že lidem se lítá lépe a předchází vážným onemocněním. Říkám byl to jenom článek v časopise jak si zpříjemnit dlouhé lety, který mě zaujal..... Upraveno 24. října 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Vsak jo, utahanej a smrdim. Ale na to mi fraxiparine nepomuze. Jedna znama, co s nama lita, si to picha, protoze je u ni riziko trombozy pri letu nad sest hodin, ostatni ne, protoze zdravejm lidem je to k nicemu. Ja to taky resim meducinou ala Bells.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Děláš dobře A jak můžeš být utahanej a smradlavej s první třídy? Já měl za to, že tam máte postele a sprchy.....nebo si to možná pletu s business class? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 (upraveno) S kym letis?Qatar Airways do Doha a pak Srilankan do Colombo a znova Srilankan do Male. Edit: do Dohy ne Dhaky Upraveno 24. října 2018 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 (upraveno) Afri business je furt pro socky:), pro kaviár, separé postel a sprchu musíš do jedničky. Přičemž teda sprchy má jen Emirates v 380.. Upraveno 24. října 2018 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Qatar Airways do Doha a pak Srilankan do Colombo a znova Srilankan do Male. Edit: do Dohy ne Dhaky Tak to ti fakt nezavidim ale neboj, na Maledivach na cestu okamzite zapomenes. Kerej resort? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 (upraveno) Tak to ti fakt nezavidim ale neboj, na Maledivach na cestu okamzite zapomenes. Kerej resort?Hele ono to je vlastně kvůli přítelkyni, šlo to i s jedním přestupem ale nechtěla letět víc jak 6 hodin v kuse Jedem na místní ostrov, Dhigurah. Rozmýšlel jsem to ještě s Mauriciem ale nakonec jsme zvolili todle. Upraveno 24. října 2018 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Takze zadnej chlast? Emirates letej tusim 6,5 + 4,5 h, katari vo neco jinak, to mezipristani na Sri Lance je nic moc - jestli tam teda nemate stopover. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ty si afro vole expert... to je na redeni krve, kdyz to nepotrebujes, tak ti je to k nicemu. Abys pretrpel let, tak si spis pichni herak... Abych ten dlouhej let přetrpěl tak letím vždy kolem 21 hodin. Hodinu dvě si čtu a pak si dám prášek na spaní a spim v pohodě šest hodin v kuse.Stilnox je vítěz. Beru ho dvakrát za rok, učinkuje hned a spím jako mimino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Takze zadnej chlast? Emirates letej tusim 6,5 + 4,5 h, katari vo neco jinak, to mezipristani na Sri Lance je nic moc - jestli tam teda nemate stopover.Ja moc nepiju takze je mi to jedno, vzdycky muzeme clunem vedle do resortu kdyby to bylo fakt treba. Na Sri lance je jen rychlej prestup. Trochu napicu je pak ta doprava z Male na ostrov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 ja sem taky na dlouhy štráse zastánce pilule na spaní, letel sem takhle dlouho teda jen parkrat a nejdrive se to snažil taky resit alko meducinou,ale u me to melo opacnej efekt a bylo mi z toho nahore dost blbe, takže už mam zasadu, že u delsich letu na 6h fakt nepiju a radsi si dam ten stilnox jak psal long, zazračná pilule:-)O tom co píše Afri vubec nevim, co to jako ma bejt? co to dela nebo co? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 No vidis, lasko. Jsem ti rikal, ze to bude super. V kterym ses hotelu? Jsi letel s tchyni, drtila to vcera pres Boavistu do Senegalu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Frexiparine je látka na ředění krve, předchází tak riziku vytvoření trombozy při delším letu. Nic víc to nedělá a necítíš to. Warfarin je tableta, která dělá to samé, ale strava ovlivňuje účinek (složitější používání). Bohužel vím o co jde, píchám si už třetí rok každý den. Tak když bude n?kdo chtít, poradím, nebo opíchám :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Já si užívám létání strašně moc, dá se říct že ho miluji :-) S tím Stilnoxem mě kamarád vyprávěl, jak si ho pěkně zobnul před odletem, a kamarádi mu pak vyprávěli jak ho museli na nějaké speciální židli dostávat z letadla ze slintou u pusy, jelikož letadlo mělo nějaké problémy a museli vyklidit letadla :-) Cha, to jen taková malá story ohledně uspávacích prostředků. Jinak ta injekce na ředění krve, nebo i prášky se berou z panického strachu ze žilní trombozy na kterou ročně umře nemalé procento cestujících. Druhá věc, že údajně je cestování pohodlnější, člověk se cítí uvolněně jelikož ho nebrní končetiny a psychicky se cítí lépe. Tělo se celkově chová lépe a nebolí. Ale článek nenajdu i kdybych se zabil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Na clanek se vyser, ma chot je lekar a rika, ze to co rikas je kokotina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 tak hoší jak to teda je, jakože si naredim krev a budu happy?? nak mi to neprijde logicky, ale možny je vsecko. Ja vim, že ten warfarin bral deda, protože se mu ucpavaly ty zily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se