Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Uff: tak to letela s nami v letadle. Pulka na Kapverdy a dalsi pulka na Dakar(Senegal)

Sibir: jj mista jsme meli u nozovych vychodu a je to kurevsky znat. O 20cm vic mista pred kolenama.

Jinak jsem dnes zachranoval Češku a musim řict že pekne hnusny zazitek hned druhý den. Mel jsem co delat pak s sebou. Ty proudy jsou fakt zradny. Staci jedna vetsi vlna a clovek je nekolik metru dal v mori. Osobne mam respekt z vody ale to co se stalo...byl jsem z toho pekne v pi**

Dopadlo to dobre ale rozdejchaval jsem se pak hodinu na kraji pobreži. Nikomu to nepreju.

Cele to mohlo trvat tak 10minut ale me se zdalo ze to byla snad hodina.

Letos prý tady utonuly dve zeny.

Jinak ale paradni servis a jidlo evropskeho standartu. V patek nas cekaji ctyřkolky po severni pulce ostrova k nejakemu vraku na plazi. Cca 5 hodinovy vylet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K té medikaci při létání, mám osobku s Neurolem. Byl jsem tak v klidu, že mě kluci nabírali dlouho po srazu k odjezdu na letiště (chrněl jsem doma) a pak jsem byl tak milý na slečnu při odbavení, že jsme jako jediná skupina neplatili nadváhu (což potápky platí skoro vždy). Tak se to vyplatilo. A s chlastem při létání jsem skončil, když jsme se nadrali v salonku ČSA (tenkrát stávkovali dispečeři a čekalo se na odlet) a zpozdili letadlo. Ty pohledy lidí v éru, když jsme se tam potáceli po bazénu Gintoniku, a stevard hlásil že díky nám budeme čekat v letadle dvě hodiny na další díru k odletu, bych vám nepřál vidět :lol2:

Odkaz ke komentáři

Na clanek se vyser, ma chot je lekar a rika, ze to co rikas je kokotina :)

Protože létá taky první třídou :-) Stt, teď tady gugluji, Stt tomu říkají :-) Brácha letí příští týden na Zéland a kamarád diabetolog už míchá koktejl, cha, prej tak krásný let ještě nezažil, slibuje bráchovi :-) Já osobně to řeším jako ty, filmy, muzika, knížka, hafo chlastu, šup, jsem v cíli a happy.....

Odkaz ke komentáři

A s chlastem při létání jsem skončil, když jsme se nadrali v salonku ČSA (tenkrát stávkovali dispečeři a čekalo se na odlet) a zpozdili letadlo. Ty pohledy lidí v éru, když jsme se tam potáceli po bazénu Gintoniku, a stevard hlásil že díky nám budeme čekat v letadle dvě hodiny na další díru k odletu, bych vám nepřál vidět :lol2:

My takhle poparovali ve Vidni na letisti u Zugvogela, pak v Emirates do Dubaje, pak sme objednavali dalsi drinky a letuska nam rikala, ze kdyz budem nasoleny, tak nas nenechaj nastoupit do dalsiho letadla, a jestli vazne chcem dalsi drink, a my ze jo, pak na letistu dalsi drinky v Obergine a pak sme pokracovali v Emirates na Male a celkove to byla velice prijemna cesta :D
Odkaz ke komentáři

Jinak ale paradni servis a jidlo evropskeho standartu. V patek nas cekaji ctyřkolky po severni pulce ostrova k nejakemu vraku na plazi. Cca 5 hodinovy vylet.

A to bude tak všetko čo na Boa Viste uvidíš a ešte som zabudol na kopu prachu od štvorkoliek čo budú pred tebou.

Raz za život sa to tam prežiť dá, ale po týždni by mi tam asi jeblo.

Odkaz ke komentáři

My takhle poparovali ve Vidni na letisti u Zugvogela, pak v Emirates do Dubaje, pak sme objednavali dalsi drinky a letuska nam rikala, ze kdyz budem nasoleny, tak nas nenechaj nastoupit do dalsiho letadla, a jestli vazne chcem dalsi drink, a my ze jo, pak na letistu dalsi drinky v Obergine a pak sme pokracovali v Emirates na Male a celkove to byla velice prijemna cesta :D

Jo tak přesně todle už jsem si taky párkrát vyslechl a zatím jsem vždy odletěl, i když musím přiznat, že párkrát jsem při čekání na další let fakt raději střízlivěl, abych neměl problém.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, premyslim, ze bychom jeli pristi rok v listopadu/prosinci s nasi v te dobe 17 mesicni dcerou nekam k mori. V cervenci jedeme do recka na zkousku, tak uvidime jak to zvladne..

Mate nejake typy? Premyslel jsem o maledivach, karibiku nebo mexiku. Nebo by jste se na to uplne vysrali v tomto veku? Preci jenom min. 10 hodin v letadle..

Diky moc!

Odkaz ke komentáři

Deset hodin v letadle s takovým prckem je opravdu už trošku zu viel tedy. Já byl s klukem ve dvou letech na Mallorce, dvě a půl hodinky let, zvládl to bravurně ale za námi stejně stará cizá holčička řev, šok, pak omdlévala, rodiče úplně bílý, no upřímně strašný. Po této zkušenosti jsme jezdili už jenom autem k moři kvůli holce co se nám narodila a příští rok letíme poprvé, když holce budou tři a půl roku. Samozřejmě let tři hodinky, nic určitě poprvé delšího.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, premyslim, ze bychom jeli pristi rok v listopadu/prosinci s nasi v te dobe 17 mesicni dcerou nekam k mori. V cervenci jedeme do recka na zkousku, tak uvidime jak to zvladne..

Mate nejake typy? Premyslel jsem o maledivach, karibiku nebo mexiku. Nebo by jste se na to uplne vysrali v tomto veku? Preci jenom min. 10 hodin v letadle..

Diky moc!

to decko z toho v roce a pul nebude mit lautr nic, jakakoliv zdravotni komplikace bude bezva, kdyz budes vodkazanej na hydroplan do male a mistni kliniku, nebo spital na yucatanu, pripadne v havane apod. decko flakni k matce a zalet si solo s polovickou, udelas lip..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...