Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Dam na Tebe, vicemene, bud sezenu IWC GST, nebo to budou PO, ale 42 bez chrono. Diky.

42 na 20 ruku,na to zapomen,jak už jsem psal mám 18 a dilema jako hrom,big neseděj na ruce a trčí první článek tahu,ale 42 maj úzkej tah a vypadaj na mojí ruce jako dámský.

Tohle Tě nebere?nejsou to potápky ale 100m a Leonardo di Caprio je má k obleku,jo Ty máš ty pilotky,tak to chce něco jinýho.

pro rychlou orientaci

http://www.chrono24.cz/tagheuer/tag-heuer-carrera-automatik-chronograph-neu-inkl-mwst--id2266065.htm?countryIds=DE&countryIdsmore=0&dosearch=true&man=tagheuer&manufacturerIds=236&maxAgeInDays=0&modelId=153&models=153&movementTypes=1&query=tag+heuer+carrera&resultview=list&searchexplain=false&showpage=2&sortorder=1&usedOrNew=new&watchTypes=U&urlSubpath=/tagheuer/index.htm&manufacturerIds=236

36257d1247507988-tag-heuer-carrera-cv2a1

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Dam na Tebe, vicemene, bud sezenu IWC GST, nebo to budou PO, ale 42 bez chrono. Diky.

42 na 20 ruku,na to zapomen,jak už jsem psal mám 18 a dilema jako hrom,big neseděj na ruce a trčí první článek tahu,ale 42 maj úzkej tah a vypadaj na mojí ruce jako dámský.

Tohle Tě nebere?nejsou to potápky ale 100m a Leonardo di Caprio je má k obleku,jo Ty máš ty pilotky,tak to chce něco jinýho.

pro rychlou orientaci

http://www.chrono24.cz/tagheuer/tag-heuer-carrera-automatik-chronograph-neu-inkl-mwst--id2266065.htm?countryIds=DE&countryIdsmore=0&dosearch=true&man=tagheuer&manufacturerIds=236&maxAgeInDays=0&modelId=153&models=153&movementTypes=1&query=tag+heuer+carrera&resultview=list&searchexplain=false&showpage=2&sortorder=1&usedOrNew=new&watchTypes=U&urlSubpath=/tagheuer/index.htm&manufacturerIds=236

Tohle me nebere, a to jsem je parkrat videl i nazivo. Tvoje postrehy k PO se shoduji s mymi, takze z toho asi nakonec nic nebude. Pujdu se v tydnu podivat, co by se dalo z IWC, to asi bude nejlepsi varianta.

Odesláno

:)) tak z toho začíná koukat opravdu zvláštní kombo... asi ti nezbude, než jít do úlisnejch nardénů :) - třeba http://www.dusak.cz/cs/produkt/795-black-ocean/... dají se sehnat pod 100K...

(a nebo samozřejmě do těch IWC, to je podle mě kromě PO zdaleka nejlepší zde zmíněná volba...)

Musim priznat, ze se mi rysuje jeste jedna podminka, ne uplne oblekova, melo by to mit otocnou lunetu.

Odesláno (upraveno)

nehonim svoji prvni padesatku mezi prispevky....... ale ty "blek oušn nardeny" viz výše  :eek: :wub: :punk:

zadne z big case hodinek ala potapky nebudou "dost zadobre" s oblekem krome rolad (jen muj pocit, tak nejak se tyhle znacky nosi mezi lidmi ne? ciste tooly asi moc na porade nezaujmou mimo okruh hodinkovych nadsencu) a podobnejch znacek, coz ale neznamena, ze ja bych je tak nenosil! proto aby ty big case-ikdyz na velky ruce, tolik nervaly s oblekem, volil bych neco s pvd a vhodnym reminkem. treba (fotecka propujcena z chmagu) tyto laca. 45mm/1000m/vyska 16,x mm. svym zpusobem neokoukany a zajimavy tool a jiste ne nejvyssi.

featuredDSCF7647.jpg

Upraveno uživatelem kaliw124
Odesláno

Zdravím, co takhle vyzkoušet Longinesky LD ? 

544365d1319749620-longines-legend-diver-

Podle mě by šly k obleku dobře a ještě ušetříš.  Mají na výšku asi 13 mm . ( AT vintage jsou taky parádní, ale o chlup vyšší)  Osobně bych šel do PO nebo SOH a koupil větší košili :)  

Zdroj : WUS

Odesláno

Mel jsem je taky na tahu. Krasne, do detailu vymakane hodinky. Az tak moc, ze do bazenu bych je v zivote nevzal a ani ke kratasum. Nejak mi k tomu nesedly, ale libi se mi stale moc.

pro rychlou orientaci

36257d1247507988-tag-heuer-carrera-cv2a1

Odesláno

Chtel jsem napsat nejaky zakladni Panerai, aby se vesly do limitu, treba 112, a dat je na zraloka nebo neco vode-odolnyho, ale ted koukam ze jsi pridal do podminek lunetu, tak asi nic.

19280_MAIN_1889.jpg

Odesláno (upraveno)

Myslis, ze by 50M nestacilo? Snad by to melo byt na plavani v pohode, alespon podle navodu, nikam neskacu a ani se nepotapim. Nove Speedy mi moc nerikaji, chybi mi tam ten pribeh.

hypoteticky by melo.. 50m jsou ale garantovany jen do 0,5m hloubky, tak na to pozor.. ale na plavani by to fakt melo stacit

Zkousel jsem oboje, male jsou male ... no a velke velke. Hodne jsem je chtel, ale ani jedny mi nesedi. Asi to budu muset zkusit jeste jednou, fotka je rozhodne motivacni.

ja mam stejny problem s PO, ale mam ruku 18.. ja myslim, ze tobe by sedly, akorat proste nemas ten pocit/zvyk

pro rychlou orientaci

42 vubec.. myslim ale, ze jsi psal, zes je oboje zkousel...  tak pokud mas pocit, ze 42 by sly, tak mas jednoznacne pocitovou preferenci malych hodinek.. to jsem mel taky :)))  uz me to preslo :)  ale 42 pro 20 fakt ne

Upraveno uživatelem Peter78
Odesláno

Zdravím, co takhle vyzkoušet Longinesky LD ? 

544365d1319749620-longines-legend-diver-

Podle mě by šly k obleku dobře a ještě ušetříš.  Mají na výšku asi 13 mm . ( AT vintage jsou taky parádní, ale o chlup vyšší)  Osobně bych šel do PO nebo SOH a koupil větší košili :)  

Zdroj : WUS

Super tip na ty Longines LD :-). Po hodine hledani vseho mozneho a podobneho temto a IWC Aquatimer Vintage jsem se vratil k uplne prvnimu tipy od Sibirnaya a vrhnul se na predchozi generaci IWC Aquatimer v oceli. Myslim, ze tak to i dopadne. Jsou IWC, lunetu otocnou maji (vnitrni je pro oblek vyhodou) a cenove jsou za pulku IWC Aquatimer Vintage

Odesláno (upraveno)

Když to tak čtu, tak asi Ebel 1911 Discovery - cena rozumná, zpracování super, 43 mm, do obleku jsou naprosto v poho a na výběr jak v různých barvách, tak i různé řemeny na hraní.

EBEL-1911-DISCOVERY-SILVER-DIAL-1215795.

Ve 42 mm máš hodně povedené Perrelet Seacraft GMT, ale osobně bych se právě těm lunetám do obleku vyhnul:

942534d1358770405-gmt-vs-gmt-gmt-master-

Ale ono je leccos, vzhledem k primárním hodinkám a vrchní hranici rozpočtu bych se mrknul na Zenithy a klidně i Stratosy, v oblecích a na menších rukách je jich dost :) . A třeba Chopard Mille Miglia v košili taky nikoho neuráží, u nich je potřeba se dívat, protože ne všechny jsou 10ATM.

Upraveno uživatelem IntoPicture
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...