Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dle mého názoru na 100% kopie. Pán nás ale stále přesvědčuje, že je to originál a stál ho 30000,-Kč. Přihoďte prosím nějákou argumentaci,ať mu to můžeme otří o nos:)

Odesláno

Vlastimil7664 napsal:
Dle mého názoru na 100% kopie. Pán nás ale stále přesvědčuje, že je to originál a stál ho 30000,-Kč. Přihoďte prosím nějákou argumentaci,ať mu to můžeme otří o nos:)

Zkus mu pozorně přečíst nápisy na víčku.

Odesláno

Pokud to koupil za 30k tak někdo hezky vydělal. Přesně takové přivezl ze srandy z Asie kolega a vyšly ho asi na 1500 Kč. Překvapilo mě, že ocelové pouzdro bylo docela slušně zpracované. Když jsme to otevřeli tak jsme se docela nasmáli. Viděl jsem to prvně v životě. Plastová vložka a strojek to jsem ještě neviděl. Až za ním budu mít cestu tak se pokusím udělat fotku, stojí to za to. Zkus to otevřít mělo by to jít i prsty a bude mu jasno. biggrin.gif

Odesláno

Je to 100 % fake za to ručím. Jeden čas jsem chtěl něco takového pořídit také a vím jak vypadají faky Breitlingů. Tento typ se prodává za 3000,-Kč a je to kvalita repliky ,,B,,.

Odesláno

Vlastimil7664 napsal:

http://www.breitlingforbentley.com/en/

tady je jí docela dost ... je to fake, 30 000 to nemá ani náhodou ... prostě kdysi naletěl a teď to chce poslat dál ... .

Odesláno

dubraro napsal:
Tady jsou, byly mi nabízeny jako replika kat. B za asi 3000Kč. I to se mi zdá příliš, v Asii se prodávají na ulici za 50USD.

Už zlevnili - byl jsem před týdnem ve Vietnamu a cena byla 20-30 USD

Odesláno

Vlastimil7664 napsal:

Je to docela hnusná kopie, kterých koupíš v Bangkoku tisíce... Když tě pán pořád tak přesvědčuje, tak ať je vezme k autorizovanému servisu Breitling na ocenění do komisního prodeje, myslím že s ním rychle vyrazí dveře. Navíc konkrétně tento typ stojí nějakých bratru 160.000.-Ojro což je na naše 4.500.000.-Kč takže by na nich docela prodělal laugh.gif

Odesláno

chose napsal:
Když nevěří, ať si přečte co je COSC a změří si ty minuty co mu ta obluda za den udělá smile.gif

Když to není argument, moje Seika (relace 4,000kč) dělají za den nulu a co je to COSC nemají tušení.

Podle testů COSC jsem je neměřil, tam by si asi nulu neudrželi. Jen chci říct, že pokud by ta miyota uvnitř třeba dělala +3, aby neměl majitel zbytečnou naději.

Jinak za 30,000 je fake dost drahý a pokud by to byl, jako že ne, originál,tak je pán musel za 30kkč koupit rychle i s useklou rukou biggrin.gif

Odesláno

Soudím jen podle vlastní zkušenosti s podobnou replikou, minutová odchylka znamenala úspěšný den. Nicméně když už to má na sobě napsáno certified chronometer, proč si to zkusmo nepřeměřit. Nebál bych se, že by se tato konkrétní replika udržela s odchylkou v mezích.

Odesláno

Na spousty značek jsem už viděl spousty replik,hodně chodí spamy, ale ještě jsem neviděl fake Corum Coinwatch nebo Golden bridge. Nevíte jetli existují i tyto konkrétní modely? Ne že bych měl nebo dokonce nosil jakékoli fake, jen mě to zajímá.

Odesláno

Golden bridge sa asi ani nedá za rozumnú cenu vyrobiť ako fake.

Ale to som už čítal o JLC Reverso a tie ako fake už sú.Možno je to len otázka času a šikovnosti čínskych "hodinárov".

Odesláno

Ahoj, mel jsem repliky Tag Heuer z Thajska prej to mely být jedni z těch lepší platil jsem je asi 60 usd a kdyz jsem je nosil tři dni v kuse a potom to zkusil zmerit tak delali odchylku 1sec/den což si myslim že je hodne slušné...

Odesláno

jacob napsal:
Ahoj, mel jsem repliky Tag Heuer z Thajska prej to mely být jedni z těch lepší platil jsem je asi 60 usd a kdyz jsem je nosil tři dni v kuse a potom to zkusil zmerit tak delali odchylku 1sec/den což si myslim že je hodne slušné...

To je samozřejmě výborné, replika, se kterou jsem měl zkušenost vypadala spíš na $10, podobně, jako ty hodinky za 30 000 ze začátku vlákna.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...