libor2002 Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 Mno, prtavy jsou, to je vazne skoda. Ale uznani a pochvalu si zaslouzi! Modreny sroubky v 66ce - husty. Vsem majiteleum, at delaji dlouhooo radost.
Ondrej71 Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 Moc pěkné, hned bych do nich šel. Skvělá práce pánové
Jiribartl Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 ... škoda, že jsem do toho nešel. Fakt nádhera
Funthom95 Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 jsou nádherné...subtilní a skvělé. a jak tady už padlo nahoře - modřené šroubky v cal 66 jsou super. Nu ať dělají radost všem majitelům
Chosef76 Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 V 15. 8. 2013 v 10:27, Funthom95 napsal: jsou nádherné...subtilní a skvělé. a jak tady už padlo nahoře - modřené šroubky v cal 66 jsou super. Nu ať dělají radost všem majitelům Neví jestli super, spíše je to taková chronomagorská úchylárna :-)))))
mischa Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2013 V 14. 8. 2013 v 6:48, sibirnaya napsal: jenom kdyby nebyly tak prtavy jsou přiměřený velikosti mýho ptáka a obvodu zápěstí, dřív měly běžné pánské hodinky průměr kolem 32 mm a bylo to akorát, velikost prezervativů se také po celá desetiletí nemění, snad jen ovčí střívka, nebo rybí měchy se používaly tak velké, jak je příroda vyrobila. A u velkých hodinek mám dost problém s košileli a také sehnat řemen, který je chlapský jako ty velký hodinky, ale zároveň měkký, ohebný a pohodlný. Pracku mám normální, pro mě je ta velikost opticky, esteticky i pocitově akorát, no prostě taktory....
bohus76 Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2013 V 17. 8. 2013 v 14:17, mischa napsal: jsou přiměřený velikosti mýho ptáka a obvodu zápěstí, dřív měly běžné pánské hodinky průměr kolem 32 mm a bylo to akorát, velikost prezervativů se také po celá desetiletí nemění, snad jen ovčí střívka, nebo rybí měchy se používaly tak velké, jak je příroda vyrobila. A u velkých hodinek mám dost problém s košileli a také sehnat řemen, který je chlapský jako ty velký hodinky, ale zároveň měkký, ohebný a pohodlný. Pracku mám normální, pro mě je ta velikost opticky, esteticky i pocitově akorát, no prostě taktory....+1 Tak to sedí,jak prdel na hrnec
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Zrovna teď jsem dofotil to samé - stejný čas, stejný nápad ???Tak které - staré nebo nové?
st1g Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Taky velmi lituji, že jsem do toho nešel... Jsou opravdu moc moc krásné .
RAVA00 Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 Cauky zdravim vsechny,prosimte chtel jsem se zeptat renovaci delal Elton nebo jsi vse delal sam diky Jarda.Moc pekne take davam palec nahoru,mel bych zajem neco podobneho podniknout proto se ptam¨,a hlavne cena. Pekny den preji vsem.
bohus76 Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 Tyto v podstatě celé nové hodinky dělal komplet Elton,odvedl skvělou práci,stejně tak i otec myšlenky teda David A. Oplatí se to jen u větší zakázky nad 10ks,náklady se pak rozpočítají na všechny.Jen matrice na ciferník stála 10 papírů.stejně jako celé hodinky.Do této částky není započítáno pořízení stroje /konkr. kal.66 / a servisní práce na strojku.
Radimk Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 Traktory jsou momentálně asi jediné Primky, do kterých asi půjdu. Mám je nachystané k renovaci, ale řeším spoustu problémů. Řeším barvu cifru, přítomnost datumu, vteřinovku, sklo...no uvidíme, snad to klapne. Stroj je doma nachystán. Možná škoda, že jsem tenhle projekt nezachytil dřív. Jen taková drobnost- to mezikruží na původním cifru se mi líbí. Možná tam měl prolis zůstat..
bohus76 Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 Pak se pochlub Radime,třeba bych ještě jedny s datumem uživil.Jen by mne zajímalo jestli by šel použít kal.68 do traktorového pouzdra.Nemáš vyzkoušeno Davide?
Radimk Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 No musím to zkouknout, koupil sem starší traktory, a p. K. mi nabídla jak verzi s oknem tak i bez okna. bohužel, ne v obou barevných verzích. Řeším i změnu stroje. Centrální vteřina je klasika, ale mimostředka je .. klidnější?? "důstojnější" s malým ďáblíkem?? trochu mě mrzí sklo. Asi bych i nějakou kačku uronil za safír. Vodotěsnost aspoň na primární úrovni 50m snad docílím. A chci i individualizaci, tenhle kousek zústane v baráku. Jenže to už su na ceně mých "dream watch"..
financ Odesláno 27. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 Mám :-) strojek 68 se do pouzdra vleze, nevleze se na něho tenhle cifr. Možná by šel použít cifr z kal. 52, který je vyšší, ale to už jsem nedělal. Tímto bych se chtěl i omluvit všem na které se nedostalo. Projekt byl od začátku neveřejný, nikde na fóru jsem to úmyslně neprezentoval. Debaty o limitkách tu mají obvykle desítky stran a výsledek téměř žádný. Tomu jsem se chtěl vyhnout. Členové limitky se poskládali přes SZ strašně rychle a šlo to skoro samo. Celý hodinky vyráběl Elton. Až na pár detailů (některý jsou vidět, některý si nechám pro sebe) se použily stávající renovační komponenty. Potisk cifru, dýnko a korunka se dělaly pouze pro tuhle limitku a dle dohody s Eltonem se nebudou na jiných hodinkách opakovat. Rozpočet na jedny hodinky byl 9000 Kč (bez práce na strojku, řemenu a někteří si objednávali navíc gravírovanou překlápěčku). Vyrobit totéž v jednom kusu by stálo podstatně (násobně) víc.
financ Odesláno 27. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 V 27. 8. 2013 v 18:11, Radimk napsal: No musím to zkouknout, koupil sem starší traktory, a p. K. mi nabídla jak verzi s oknem tak i bez okna. bohužel, ne v obou barevných verzích. Řeším i změnu stroje. Centrální vteřina je klasika, ale mimostředka je .. klidnější?? "důstojnější" s malým ďáblíkem?? trochu mě mrzí sklo. Asi bych i nějakou kačku uronil za safír. Vodotěsnost aspoň na primární úrovni 50m snad docílím. A chci i individualizaci, tenhle kousek zústane v baráku. Jenže to už su na ceně mých "dream watch".. Na safír zapomeň, do tohohle pouzdra ho nezaplatíš a ani nedáš (jiná technologie uchycení). U Traktorů ti vodotěsnost Elton nezagarantuje, není tam žádný těsnění. Všechno se dělá stejnou technologií jako před 40 lety, jen z nerezu.
Radimk Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 V 27. 8. 2013 v 18:17, financ napsal: Na safír zapomeň, do tohohle pouzdra ho nezaplatíš a ani nedáš (jiná technologie uchycení). U Traktorů ti vodotěsnost Elton nezagarantuje, není tam žádný těsnění. Všechno se dělá stejnou technologií jako před 40 lety, jen z nerezu.Safír nelze?? Bojoval sem s tím i u PS1. A co minerál? Kdysi v pravěku mi ho, mám ten dojem, "vnutili" na PS1, za běžný peníz, jako jednu z prvních renovací. Jen měl takový hodně kulovitý tvar.
financ Odesláno 27. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 Ani minerál. Na PS I safír jde, Elton má pouzdro se safírem normálně v nabídce. Akorát výsledná cena hodinek je asi trojnásobná (celých hodinek, ne jen pouzdra)Nebo použít jiný pouzdro, třeba z Elegantů 39mm. Cenu pouzdra radši ani neodhaduju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se