Frostie Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 (upraveno) Frostie: jo tak, wikipedia. Tak to pak samozřejmě jo Tyhle urban legend jsou zlo.Ještě napiš, že Breitling je švýcarskej.no, zdá se, že jsi se zcela pomátl a vést další diskusi s tebou postrádá racionální základ. Seiko je prostě japonec, bez ohledu na wiki /kterou jsem se ti snažil předložit jako důkaz/, ne urban legend. A na Breitlingu je nešvýcarského co? Je to snad německá nebo britská firma? http://www.seiko.co.jp/en/corporate/history/index.php http://www.breitling.com/en/Since1884/ Upraveno 18. srpna 2013 uživatelem Frostie
habadej Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Co zkusit nějaký Ball. Taky nejsou vidět na každý pazouře, zpracování super a o tom že mají koule, tak to u jména týhle značky nelze pochybovat
Daemonultimate Odesláno 18. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Videl jste nekdo SeaCrafty v realu? Jak vypadaji v porovnani napr. s Tag Aquaracer 500m ceramic (aktualni model)? Ty Tagy by byly muj tip i kdyz rozmer je jen 41mm.Použití keramiky a udržení kroku s konkurencí je mi velmi sympatické,bohužel i na tento model platí to,co už jsem o řadě Aquaracer psal.Díky.
Daemonultimate Odesláno 18. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Vážně. Jo, super jsou Mido All Dial Diver. Akorát holt to napojení pouzdra na řemen/tah..Trefil jsi hřebíček na hlavičku,nijak netrvám na možnosti měnit tahy,gumu a řemeny,ale v tomhle případě je to trochu více neštˇastné,jinak to není špatný typ od Mido,tak trochu vidím Longines a tak trochu ML pontos,ale není to ono.Díky.
Micey Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Frostie: Končim, to nemá smysl bavit se s někym, kdo věří těmdletěm povídačkám. Studuj, chlape, ať si mezi znalcema neděláš ostudu. Anebo si mysli, že máš pravdu:)Daemon: Kdyby sis odpustil lunetu (zase budou víc univerzální), koukni na Eterna KonTiki.
haky73 Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Postni materiál, já jsem hodinkový miminko. Sorry za OT. Studuj, chlape, ať si mezi znalcema neděláš ostudu.
Návštěvník YPO Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 .... TO: Daemon jediný "echtšvajc" tool potápky sou Omegy a Rolex .... to je ovšem mimo cenu a PO už máš za sebou pokud si pamatuju ...... takže si kup Sinn a je to vyřízený eště sem teda zapomněl na Panerej, ale tam si nejsem jist jestli to není italskojaponskotchajvanská koprodukce nebo reprodukce tak nějak sem to viděl na wiki
Daemonultimate Odesláno 18. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Co zkusit nějaký Ball. Taky nejsou vidět na každý pazouře, zpracování super a o tom že mají koule, tak to u jména týhle značky nelze pochybovatO Ballech jsem přemýšlel,když je Snížek postoval jako alternativu k Orisu.Měly skvělého zakladatele,ale přeci jen bych rád zůstal u Swiss produkce.Jinak hodinky jsou to parádní,nikde neopomenou tritium,super ochrana korunky a konstrukce,maličko hůř se u nás seženou v mém cenovém limitu a z US brát nic nebudu.Některé posty mě ukazují,že trvání na Swiss produkci může být někdy ke škodě věci.Ještě vše znovu promyslím.Díky 1
Daemonultimate Odesláno 18. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Frostie: Končim, to nemá smysl bavit se s někym, kdo věří těmdletěm povídačkám. Studuj, chlape, ať si mezi znalcema neděláš ostudu. Anebo si mysli, že máš pravdu:)Daemon: Kdyby sis odpustil lunetu (zase budou víc univerzální), koukni na Eterna KonTiki.Světoznámé potápky co si zahrály v nejednom filmu,u některých modelů bych si ani tu lunetu odpouštět nemusel,ale ty už jsou cenově dost vysoko. 1
Frostie Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 (upraveno) Frostie: Končim, to nemá smysl bavit se s někym, kdo věří těmdletěm povídačkám. Studuj, chlape, ať si mezi znalcema neděláš ostudu. Anebo si mysli, že máš pravdu:)Daemon: Kdyby sis odpustil lunetu (zase budou víc univerzální), koukni na Eterna KonTiki.ok, budu studovat. Jen poprosím o poskytnutí odpovídajících studijních materiálů a důkazů od znalce, vyvracejících mé smělé a neuvážené tvrzení, že Seiko je Japonec a Breitling Švýcar, abych si tedy mohl poopravit mé mylné mínění. Pokud je neposkytneš, tak z nás dvou jsi to ty, kdo si tu dělá ostudu... Sorry Upraveno 18. srpna 2013 uživatelem Frostie
kaliw124 Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 titanove edox day date automatic, ale ja bych na ne mentalne nemel.
Daemonultimate Odesláno 18. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 (upraveno) .... TO: Daemon jediný "echtšvajc" tool potápky sou Omegy a Rolex .... to je ovšem mimo cenu a PO už máš za sebou pokud si pamatuju ...... takže si kup Sinn a je to vyřízený eště sem teda zapomněl na Panerej, ale tam si nejsem jist jestli to není italskojaponskotchajvanská koprodukce nebo reprodukce tak nějak sem to viděl na wiki Pomalinku už přestávají být tool potápkami,v tom mi jistě dáš za pravdu,nicméně to by mi spíše vyhovovalo než vadilo,když by jsi kupoval řekněme škodovku a řekli by Ti,že jediný pořádný německý auto je S-kláda,bylo by to stejně fajn jako tvoje oznámení na začátku postu,ale pak jsi přiznal latˇku a trefil se do opravdu fajn produkce,ze které jsem nějaké divery v reálu viděl a měl i na ruce,jsou parádní,ale nebude to to pravé ořechové i když pominu,že nejsou tak úplně Swiss.A díky za humorné nadlehčení dohadování,kde vzniklo Seiko. Upraveno 18. srpna 2013 uživatelem Daemonultimate 1
Frostie Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Pomalinku už přestávají být tool potápkami,v tom mi jistě dáš za pravdu,nicméně to by mi spíše vyhovovalo než vadilo,když by jsi kupoval řekněme škodovku a řekli by Ti,že jediný pořádný německý auto je S-kláda,bylo by to stejně fajn jako tvoje oznámení na začátku postu,ale pak jsi přiznal latˇku a trefil se do opravdu fajn produkce,ze které jsem nějaké divery v reálu viděl a měl i na ruce,jsou parádní,ale nebude to to pravé ořechové i když pominu,že nejsou tak úplně Swiss.A díky za humorné nadlehčení dohadování,kde vzniklo Seiko. já se omlouvám za OT při tématu Swiss made potápky, ale musel jsem reagovat, i když jsem pravděpodobně ještě neznalý junák...
Daemonultimate Odesláno 18. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 titanove edox day date automatic, ale ja bych na ne mentalne nemel. Jestli jsem dobře vyhledal model tak ty jsou už na mě moc (velikostí).Takže jsme v tomto případě na tom tak podobně.Děkuju 1
Daemonultimate Odesláno 18. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 já se omlouvám za OT při tématu Swiss made potápky, ale musel jsem reagovat, i když jsem pravděpodobně ještě neznalý junák...Myslím,že nejen já jsem byl zvědav,co se dozvím a mimo to padly i nějaké návrhy,takže no problem 1
kaliw124 Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 (upraveno) jeee, no, ano. pardon. ja se nechal unest "big day-date". Upraveno 18. srpna 2013 uživatelem kaliw124 1
Návštěvník YPO Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Pomalinku už přestávají být tool potápkami,v tom mi jistě dáš za pravdu,nicméně to by mi spíše vyhovovalo než vadilo,když by jsi kupoval řekněme škodovku a řekli by Ti,že jediný pořádný německý auto je S-kláda,bylo by to stejně fajn jako tvoje oznámení na začátku postu,ale pak jsi přiznal latˇku a trefil se do opravdu fajn produkce,ze které jsem nějaké divery v reálu viděl a měl i na ruce,jsou parádní,ale nebude to to pravé ořechové i když pominu,že nejsou tak úplně Swiss.A díky za humorné nadlehčení dohadování,kde vzniklo Seiko. jasný dá se to nasadit minimálně do dvou poloh 1.chci tool potápky = hodinky co to fakt splňují x třeba ten Sinn2. chci jakoby tool potápky co budou ještě ke všemu hezký na voko a pro vokolí aneb "hledám vodotěsné hodinky" - Omega, Rolex a hektar dalších to samo splňují (Breitling záměrně nezmiňuju, páč to jsou hodinky pro řezníky a zelináře, kteří se jak známo moc nepotápí) ... těma svejma blábolama chci jenom říct, že nemá smysl dělat kompromisy, protože zcela jistě víš co by si chtěl, jenom hledáš cenově přístupnější ekvivalent .... děláme to tak fšichni, ale tudy cesta nevede
T1000 Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Já chtěl navrhnout Longines LD, ale padly tu už tochu podobné MIDO ADD a nebylo to ono. I když Longíny jsou velká klasika .
USER47 Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Teda musím říct, že Micey má umění trollingu hodně zmáknutý.:-D
Daemonultimate Odesláno 18. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 (upraveno) jasný dá se to nasadit minimálně do dvou poloh 1.chci tool potápky = hodinky co to fakt splňují x třeba ten Sinn2. chci jakoby tool potápky co budou ještě ke všemu hezký na voko a pro vokolí aneb "hledám vodotěsné hodinky" - Omega, Rolex a hektar dalších to samo splňují (Breitling záměrně nezmiňuju, páč to jsou hodinky pro řezníky a zelináře, kteří se jak známo moc nepotápí) ... těma svejma blábolama chci jenom říct, že nemá smysl dělat kompromisy, protože zcela jistě víš co by si chtěl, jenom hledáš cenově přístupnější ekvivalent .... děláme to tak fšichni, ale tudy cesta nevedeSakra,Ty mi vidíš až do...krku. Máš rozhodně pravdu v tom,že takhle to začalo,ale přerostlo to v honbu minimálních kompromisů.Takhle bych to i rád dotáhl do konce,jak jsem dýl a dýl na foru tím víc zjištˇuju že kompromisy budu dělat v jakékoli cenové kategorii,nemusím oslnit značkou,ale zárovenˇ nechci jít cestou top modelu průměrný značky ani cestou šit modelu značky lépe zapsané,ta poslední úvaha patří k cenové politice.Tak uvidíme,třeba se zadaří a třeba mi to otevře oči,že žádná střední cesta tady pro nás neexistuje,že není kvalitní střední značka za střední cenu v dobrý kvalitě,to určitě je,ale naše nároky už jsou mnohdy až nenormální (beru zpět množné číslo,abych někoho neurazil a vkládám číslo jednotné,vztahující se jen a pouze na mou osobu :-)).Je vidět,že už máš na foru něco za sebou,ta poslední věta opravdu sedí,ale nedokazují nákupy a prodeje i v těch pro nás nejvyšších segmentech na věčné hledání a boj s kompromisy,chutˇ zkoušet něco jiného aby jsme poznaly,že ty před tím byly ty pravé a zase se k nim vraceli.Ideál zřejmě nenajde nikdo z nás v žádné cenové kategorii tak se k němu snažíme alesponˇ co nejvíce přiblížit.Nevím,co bych chtěl,ale mám představu jak by to mělo vypadat a kolik stát,tak se k tomu snažim dopracovat. Upraveno 18. srpna 2013 uživatelem Daemonultimate 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se