Přejít na obsah

Omega PO 8500 42mm - pozor na nové fejky

lastam

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Ja jsem k temhle papirum od tretich stran skeptickej. Nikdo nevi jak ten papir ma vypadat, kazdej si muze udelat svuj a navic bych chtel videt tu formulaci potvrzeni pravosti. Pravdepodobne tam bude neco o jejich nazoru, ktery nezaklada zadny narok na jejich zodpovednost. Jeste tak v mistni komunite, kde se lidi znaji a vedi kdo je Bechyne, vsude jinde je podle me hodnota toho papiru nulova. 

edit: jinak se fakt divim, ze Bechyne ty papiry dava, z moji zkusenosti v zahranici zadny AD Rolexu nic pisemne nepotvrdi, i kdyz hodinky otevrou a ustne ti reknou svuj nazor. 

Odesláno

Ja jsem k temhle papirum od tretich stran skeptickej. Nikdo nevi jak ten papir ma vypadat, kazdej si muze udelat svuj a navic bych chtel videt tu formulaci potvrzeni pravosti. Pravdepodobne tam bude neco o jejich nazoru, ktery nezaklada zadny narok na jejich zodpovednost. Jeste tak v mistni komunite, kde se lidi znaji a vedi kdo je Bechyne, vsude jinde je podle me hodnota toho papiru nulova. 

edit: jinak se fakt divim, ze Bechyne ty papiry dava, z moji zkusenosti v zahranici zadny AD Rolexu nic pisemne nepotvrdi, i kdyz hodinky otevrou a ustne ti reknou svuj nazor. 

Napsal jsi to naprosto přesně. Ten papír má v této podobě nulovou hodnotu. Vyrobit ho lze během pěti minut, včetně razítka.  Ve Štěpánské ho nedávají, ale prodávají. A na tom papíru není nic o originalitě dílů, nebo stavu hodinek,  pouze nijak nevymahatelné dobrozdání že by hodinky jsou ( z větší části ) originál. Také věta že hodinky nejsou na seznamu kradených je úsměvná. K takovému celosvětovému seznamu kradených Rolexek totiž v ČR nemá nikdo přístup. Takže pokud jde o nějaký seznam, tak pouze o aktuální kradené hodinky z databáze policie ČR.

Odesláno

Ja jsem k temhle papirum od tretich stran skeptickej. Nikdo nevi jak ten papir ma vypadat, kazdej si muze udelat svuj a navic bych chtel videt tu formulaci potvrzeni pravosti. Pravdepodobne tam bude neco o jejich nazoru, ktery nezaklada zadny narok na jejich zodpovednost....

... na tom papíru není nic o originalitě dílů, nebo stavu hodinek,  pouze nijak nevymahatelné dobrozdání že by hodinky jsou ( z větší části ) originál. Také věta že hodinky nejsou na seznamu kradených je úsměvná. K takovému celosvětovému seznamu kradených Rolexek totiž v ČR nemá nikdo přístup. Takže pokud jde o nějaký seznam, tak pouze o aktuální kradené hodinky z databáze policie ČR.

tak když už tvrdíte co tam je a co není tak tady se můžete podívat. jo a účtují si 300

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

tak když už tvrdíte co tam je a co není tak tady se můžete podívat. jo a účtují si 300

No o tom jsem přesně psal. Nepíše se tam nic o originalitě jednotlivých dílů. Pouze je uvedeno číslo pouzdra opsané z hodinek. A o tom, že hodinky nejsou hlášené jako kradené třeba v Německu, nebo na Slovensku, tam není ani slovo. Opsané i číslo certifiktu značí, že tam někdo došel i s certifikátem, :) Za 300,- prima služba :D

Odesláno

Kdyby mi nekdo dal k hodinkam tenhle papir, tak to bych snad uz radsi vzal nejaky bez toho. Pusobi to tak amatersky, az to vzbuzuje spise neduveru.

Kazdopadne diky za foto. To s tim cislem certifikatu, neni tim mysleno spise tenhle papir a ze si je nejak interne cisluji? Pokud tam nekdo donese certifikat, k cemu pak tohle potvrzeni?

Odesláno

jistě že ti ho dají. Kdo jinej by měl když ne dealer.

Tak ještě se vrátím k tomu ověřovnání- od začátku jsem mluvil pouze o Dušákovi a tam ti takovej papír rozhodně nedají...ptal jsem se na to dvou servisáků (včetně jejich šéfa) a oni k tomu prostě oprávnění nemají...a hlavně nahlížej na to podle mě takto taky z důvodu, že takovej cár papíru je to poslední co by případnej podvodníků mohl okopírovat, naprosto souhlasím s klukama, že tento papír by mě jako kupujícího o pravosti opravdu nepřesvědčil

Odesláno

naprosto souhlasím s klukama, že tento papír by mě jako kupujícího o pravosti opravdu nepřesvědčil

a někdo tady psal že to přesvědčí o pravosti? Já určitě ne. Docela by mě ale zajímalo ktery papír by tě přesvědčil. Papír je furt papír. Mě nepřesvědči žádný.
Odesláno

Dušák už pár let žádnej doklad o originalitě nevystavuje, jelikož jim to výrobce zakázal, apoň mě tam bylo tohle řečeno. Byl jsem tam s Omegou a Breitlingem, co jsem kupoval zde na foru. Omegy Seamasterky ani neotvíraly, řekli, že jsou originál, Breitlingy otevřeli, seřídily, udělali test vodotěsnosti, vše zdarma, řekli, že jsou originál a šel jsem, ale papír ani boha. Béčka tevíraly z důvodu, že se dělají velmi věrné kopie.

Odesláno

a někdo tady psal že to přesvědčí o pravosti? Já určitě ne. Docela by mě ale zajímalo ktery papír by tě přesvědčil. Papír je furt papír. Mě nepřesvědči žádný.

ty se taky chytáš koukám úplně všeho- já tady taky netvrdil, že tě papír přesvědčí! Jen jsem reagoval na tvůj názor, že když jsou autorizovaný dealer, tak ti takovej papír vystaví. Vidíš, že už nejsem sám, co tvrdí, že Dušák narozdíl od Bechyněho toto neudělá. Zkrátka ti jenom řeknou svůj názor a to naprosto stačí, v tom se asi shodnem 

Odesláno

Takze zadny papiry nejsou duveryhodny? Jak teda overujete pravost? Puvodni papiry k hodinkam jsou teda taky cár papíru? Doklady o servisu taky? 

Vsechno je to vokopírovaný a všechno je podvod!

Odesláno

Zvlastni, ze me tento doklad o overeni u Bechyneho ani nenabidli a to jsem u nich byl uz s dvouma kouskama. 

Jen mi pan hodinar ze zadu vzkazal, ze by melo jit o original a tim to zvadlo...

Odesláno

Já si myslím, že když dnes fejkují velmi kvalitně hodinky, tak napodobit nějáký papíry a krabičku jsou opravdu už jenom banalita, takže za mě ano, jsou to jen cáry papíru. Jediná ochrana a jistota je si zajít do autorizáku a nechat odborně ověřit pravost a zda-li nejsou v databázi kradených hodinek  ;) Originální kompletní balení včetně dokumentace k hodinkám je samozřejmě super, já bez něho ani hodinky nekupuji, ale posuzovat podle něj pravost je blbost.

Takze zadny papiry nejsou duveryhodny? Jak teda overujete pravost? Puvodni papiry k hodinkam jsou teda taky cár papíru? Doklady o servisu taky? 

Vsechno je to vokopírovaný a všechno je podvod!

Odesláno

No a kdyz zajdu do autorizaku a overim pravost a jestli nejsou v databazi a dostanu na to papir, tak je to zpochybnovany jako car papiru.

Stejne tak mohou byt padelane i originalni baleni vcetne dokumentace.

Tak ja tomu asi nerozumim :-)

Odesláno

Jak píšeš- všechno je to podvod  :D  já osobně bych všechny doklady sice neházel do jedné kategorie "cárů" papíru, ale věřit podle nich cizímu prodávajícímu, že se jedná o originál, je zkrátka hazard. Když jsem byl s hodinkama u Dušák naposledy, tak jsem se servisáka docela vyptával právě na fejky (prý pozná 80% padělků Omeg už jenom podle hran a opracování pouzdra) a došla řeč i na papíry- a údajně všechny nejzdařilejší fejky co tam měli, byly vždy v kompletním balení. Hold si člověk musí dávat čím dál většího bacha!

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...