Přejít na obsah

DIESEL Grand Daddy

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

jak taková hrůza může projít nějakým schvalovacím kolečkem? :D  a kolik to má, 70mm? :lol2:

ale jinak celkem praktické, dá se testovat životnost čtyř různých baterií.. 

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

předpokládám, že admira si spletl vlákno, možná i forum. Plynoměry a elektroměry jsou jinde...

Odesláno

No podobnych zverstev si na zapestich mladych, uspesnych a krasych lidi, vsimam posledni dobou docela casto ;) Zrejme nova moda, cim vic subcifru tim vic adidas  :death:

Odesláno (upraveno)

Haaašišmarjá, to nemůžou myslet vážně..........

edit: ...pardon, nechal jsem se unést, se mi často nestává

Upraveno uživatelem xjr1
Odesláno
  V 30. 8. 2013 v 18:52, OndraPod napsal:

No podobnych zverstev si na zapestich mladych, uspesnych a krasych lidi, vsimam posledni dobou docela casto ;) Zrejme nova moda, cim vic subcifru tim vic adidas  :death:

to mas pravdu.. a ti uspesni nemusia ani vediet vycitat stoho orloja ani cas...ved na to je IPhone!!

Návštěvník Jagman
Odesláno

co to je? Hrozně by mě zajímalo foto na ruce to bude velké i na ja nevím noze mamuta?

• po 4 týdnech...
Odesláno

A já myslel že moje 49mm Suunto Core jsou nejvíc nejvěčí račmena všech dob...

I když je fakt že koncem prázdnin jsem tmavej podšálek odpovídajícího rozměru zaregistroval na jednom ukázkovým napomádovaným frikulínovi na večeři v brněnským Paladeu. Snažil se tam chudák károvat do takovýho blond telátka co mu sedělo naproti - ale slečna místo odpovídání evidentně preferovala výhled na parking a doslova skrz toho hošana vyhlížela nějakou atraktivnější značku ...vozu.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...