Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No nevím, já když se rozhodoval mezi 33 a 21 a potom je oboje viděl... Za mne jsou ty 33 sice pěkný, ale... fakt nudný... To propracování indexů 21 a zpracování pouzdra...Zkrátka pro mne jsou trochu jinde. 33 - pěkná klasika, ale 21 jsou šmrncovější. A když jsem je viděl vedle GS, prodavač si nebyl jistý, které mu vracím...

BTW je taky asi pro výběr nezanedbatelný, že Higuchi je má o dost dráž než 33

Odesláno

Zabavne dilema. Klasika, ktera nema chybu nebo dat prednost sportovnejsimu stylu? :-)

Podivej se na videa na youtube, mozna ti napovi.

Technicky stejne hodinky, staci se zeptat sam sebe, ktere se mi libi? ;-)

Odesláno

Doporučil bych zvolit SARB021. Pouzdro je úžasně propracované a absence lumi mi také nevadí. Ono za špatného světla lze čas díky bílým linkám uprostřed pohodlně odečíst.

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4

Odesláno (upraveno)

Ale fuj na Tebe :-) Stejně jsou SARB033 hezčí :lol2:  Ručky mají lumi a jsou bez ochrany korunky.Ale jinak se mi líbí a Tvoje fotky jsou také velmi pěkné.Ne,ne a ne a nechci..............Nebo že by jo...?  To jsou Tvé úplně nové?Gratulace Josefe!

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Bohušu, bohužel ne. Fotografie jsou z vlákna WUS, ale jsem na trajektorii k jejich zakoupení! Modrý SARB045 nikde nekoupím a zdejší člen je pustit nechce.. Tak mi nic jiného nezbývá :)))

Odesláno

Jak jsem řekl,pokud by neměly ochranu korunky a měly lumi na ručkách dalo by se o nich uvažovat.Ale mám doma SARB033,tak jsem v klidu.

Odesláno

Asi jsem konzerva, ale ty indexy na 021 na mne působí příliš masivně, o 045 bych uvažoval jen právě kvůli modré, tedy kdyby byly samozřejmě k dispozici (nebo za rozumnou cenu), krémové 035 jsou sice príma, ale se světlou barvou cifru neustále bojuji, jednou za čas se pro nějaký nadchnu, abych pak zjistil, že světlý cifr v kombinaci s tahem na mne působí, omlouvám se, ta nějak žensky. Tmavší tak na mne nepůsobí, naopak - je mnohem univerzálnější.Za mne tedy 033. Sám jsem měl SCVS003 a tato diskuse ve mne vybudila nostalgii, takže už pár dnů do košíků střídavě dávám a pak z něj zase vyhazuji 033.  

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nevíte, na kolik vyjdou celkem ty sarb033 včetně cla dph a nevím čeho všeho ještě dalšího?

Docela zvažuji, že bych si je taky objednal.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...