Wanderer Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Jako jsou pěkný, ale s tím šátkem bych byl vopatrnej...:-)
kuncák7 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 To je fakt tezky,tem autaviim by slusel i u me nenavidenej NATO hadr. Proste jim sekne cokoliv.
Návštěvník LukeD Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Jo jo, taky z nich seru magi v kostkách kdykoliv je vidím. A jak říkáte, k ruce bych si je klidně i přidrátoval, hlavně že by mi říkali pane.
bubuking Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Kristian.nov, on 30 Led 2015 - 20:33, said:Se poved je parádní, Odra je šikula.....mám stejnej... na doladění by to chtělo opasek se stylovou sponou... http://www.ebay.de/itm/Original-Tag-Heuer-Gurtel-Vintage-R08BEL10-Edelstahl-110cm-NEU-Neupreis-300-/251804817448?pt=Mode_Accessoires_Herrenaccessoires_Herreng%C3%BCrtel&hash=item3aa0bc9828
Kristian.nov Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 (upraveno) Jo kluci, díky! Dam sem jednu rodinou, sice to úplně neni théma tohohle vlákna, ale historie všech tří kousků do vintage sahá :-) Upraveno 30. ledna 2015 uživatelem Kristian.nov
VintageLover Odesláno 31. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Krutopřísná sestava. Snad Tě doženu Tome.
Kristian.nov Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Krutopřísná sestava. Snad Tě doženu Tome. Díky, ale nevim včem bys mě zrovna ty, měl dohánět
varjag Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Jo kluci, díky! Dam sem jednu rodinou, sice to úplně neni théma tohohle vlákna, ale historie všech tří kousků do vintage sahá :-) Fakt nadhera Tome. Ty svetly autavie me vzdycky dostanoukdyz je vidim a tenhle remen k sedi skvele... A moony jsou moony :-)
tristan. Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Tak kdyz mame ten vikend :-) Mimochodem kdo vam v cechach sije ty krasne racing remeny ala Heuerville? Sent from my iPhone using Tapatalk
VintageLover Odesláno 1. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Jé, to jsou moje bejvalky. Jsem rád, že zůstaly na foru. Proč je já blbec prodával... Remeny = zrno, simon, jankoxxx, spinach, anela, atd...
Návštěvník LukeD Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Pozor, agent provokatér opět v akci!
Rodkopf Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Pozor, agent provokatér opět v akci! Už mě štve s tím fotoshopem Nádherná fotka, bez chyby...nechceš se podělit pls o to, jak vznikla? Nasvícení, pozadí, foťák apod...
financ Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Už mě štve s tím fotoshopem Nádherná fotka, bez chyby...nechceš se podělit pls o to, jak vznikla? Nasvícení, pozadí, foťák apod... Mě to přijde jak volant ve škodovce
Kristian.nov Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 (upraveno) Už mě štve s tím fotoshopem Nádherná fotka, bez chyby...nechceš se podělit pls o to, jak vznikla? Nasvícení, pozadí, foťák apod... Když si jí stáhneš, ve vlastnostech máš vše potřebné :-) fotošop nemám... v tomhle případě, tak jako ve většině, proběhlo jenom automatické vylepšení v Zoneru... A tady jsem musel trochu stáhnout barvu na cifru... byl tam nějakej barevnej odlesk:-) Je to prostě z ruky v autě, žádná věda ani dlouhá příprava... střílím vod boku, buď to vyjde nebo ne:-) Tachometr nesvítí, takže je pozadí černý... Upraveno 1. února 2015 uživatelem Kristian.nov
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se