Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je fakt tezky,tem autaviim by slusel i u me nenavidenej NATO hadr. Proste jim sekne cokoliv.

Návštěvník LukeD
Odesláno

Jo jo, taky z nich seru magi v kostkách kdykoliv je vidím. A jak říkáte, k ruce bych si je klidně i přidrátoval, hlavně že by mi říkali pane.

Odesláno

Kristian.nov, on 30 Led 2015 - 20:33, said:snapback.png

Se poved

je parádní, Odra je šikula.....mám stejnej...

na doladění by to chtělo opasek se stylovou sponou... :)

http://www.ebay.de/itm/Original-Tag-Heuer-Gurtel-Vintage-R08BEL10-Edelstahl-110cm-NEU-Neupreis-300-/251804817448?pt=Mode_Accessoires_Herrenaccessoires_Herreng%C3%BCrtel&hash=item3aa0bc9828

post-17647-0-71947800-1422656293_thumb.jpg

Odesláno

Jo kluci, díky!

Dam sem jednu rodinou, sice to úplně neni théma tohohle vlákna, ale historie všech tří kousků do vintage sahá :-)

Fakt nadhera Tome. Ty svetly autavie me vzdycky dostanou

kdyz je vidim a tenhle remen k sedi skvele... A moony jsou moony :-)

Odesláno

Pozor, agent provokatér opět v akci!

Už mě štve s tím fotoshopem :D Nádherná fotka, bez chyby...nechceš se podělit pls o to, jak vznikla? Nasvícení, pozadí, foťák apod... :) 

Odesláno

Už mě štve s tím fotoshopem :D Nádherná fotka, bez chyby...nechceš se podělit pls o to, jak vznikla? Nasvícení, pozadí, foťák apod... :)

Mě to přijde jak volant ve škodovce

Odesláno (upraveno)

Když si jí stáhneš, ve vlastnostech máš vše potřebné :-) fotošop nemám... v tomhle případě, tak jako ve většině, proběhlo jenom automatické vylepšení v Zoneru... A tady jsem musel trochu stáhnout barvu na cifru... byl tam nějakej barevnej odlesk:-)

Je to prostě z ruky v autě, žádná věda ani dlouhá příprava... střílím vod boku, buď to vyjde nebo ne:-) Tachometr nesvítí, takže je pozadí černý...

Upraveno uživatelem Kristian.nov

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...