eloga Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 pěkný Duel mezi Kozama a Chronometrama, asi se bude zase prodlužovat, což je dobře.Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 První jarní den už byl, ale prý se ještě ochladit má, tak tady jedny pandy a na pozadí kry helsinského přístavu ze začátku března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Mne vzdycky ta naloz ve ctvrtek prekvapi. Vetsinou na to nemam moc cas. Nechal jsem si to na vikend a dobre jsem udelal Karle, btw dik za propagaci Tissotu. Presne ty z toho uvodniho videa mam v prodejnim vlakne. Akorat ted uz zas nevim, jestli je chci prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Jsem si zprvu pomyslel, že to video je dodaný od tebe.. takovej skrytý advertorial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 @andy - já bych je neprodával, navíc po tom videu.a jsou piece unique. a jsou skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Jako dobre jsou, ne ze ne. Jenze doma mam hodinek jak v hodinarstvi a v emailu smlouvu na bydleni k podepsani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Prdelky i časomíry moc fajn, ale ty káry a starý fotky... Co je to za ufo vedle toho RWB Porsche? A vůbec, parádních fotek je tam spousta, třeba červený veterán na náměstí, zasněžený New York(?), sklad 911tek, malej frajer v kvádru, Clint... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Tohle https://en.wikipedia.org/wiki/Lola_T70 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drda Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Kluci, vim, že sem to moc nepatří, ale kdybyste se někdo chtěl zbavovat Pogueů, Kakume nebo John Playerů, tak dejte vědět. Nechce se mi to tak úplně řešit venku a tady se jich určitě taky bude pár vyskytovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 (upraveno) ked je dnes ten stvrtok......a nez sa domna pustite ,je to nalezovy stav.Pojdu do lazni na kompletku. Upraveno 28. března 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Krásná patina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 ČR-SK-ČR-SK tyhle Dugeny to taky nemají lehké. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 guzmic vis neco,co ja nevim? lebo ja ich nemam z ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
futura Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Gombo, časostroj parádní, ale to pozadí bych řekl, že je taky vintage, nebo alespoň young.A taky vypadá moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Boston... Wow wow wow... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Gombo, časostroj parádní, ale to pozadí bych řekl, že je taky vintage, nebo alespoň young.A taky vypadá moc pěkně.Tak tak .Moj mazlik.Uz som tu s nim par krat machroval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 guzmic vis neco,co ja nevim? lebo ja ich nemam z ČRpokud dobře vidím jsou to moje bejvalky, koupil jsem je na Aukru, prodal jsem je tady zpět do Čech a předpokládám, že jsou zpět u tebe na Slovensku (tam žiju aj já). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
futura Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Ajaj, to fakt můžu, abych to tu neplevelil,dá se něco víc do SZ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 O5 fajnový čtvrtkopátkový pokoukáníčko-yes.Ty "Šestsettrojky" ... ,pěknýý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se