VintageLover Odesláno 16. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Adrenalin level 99. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 dneska je to teda nálož... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 dneska je to teda nálož...Suhlasim, neviem ci nie najlepsie co som zatial videl... Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 hehe, u dvou fotek jsem mimoděk zajel trochu pod stůl abych měl lepší úhel pohledu a sám nad sebou se tady už chvíli řežu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 asi vím u kterých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Dnes mě zaujal Tatraplán před Tesco a ten Lightning s Corsairem, no a pak ten zbytek Krásná práce, Karle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 @Tikal K tomu Corsairu mám taky něco v archivu... BTW jeden je v Hangáru 7 - Red Bull muzeum v Salcburku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Karle, opet velka parada, jako vzdy, diky moc. Dost jsem se zacervenal u toho Kaipanu, ?sarm? te bloncky me trochu prekvapil, to jsem necekal (jestli to teda na mobilu nemam nejak zkreslene) jinak pridam do letecke rady moji momentku z leteckeho dne v Chebu 2014. P-51 Mustang v plne rychlosti ve formaci s nasima Gripenama (ty teda trochu musely pribrzdit), rachot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 (upraveno) Krasny piatoček Karle Upraveno 16. srpna 2019 uživatelem cortes1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Dneska bych dal hlas pionýrce na Pionýru jako parádnímu spojení krásy a retro.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Za me vojenska pilotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 V tomhle vlákně je svět ještě v pořádku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Koukám na TV s TV z roku 73. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 No teda, to je ale krásný kousek, pane !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Diky. Jedny ze tri zde na foru, o kterych vim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 a divím se že jich tu je tak málo. Jedny z top hranatých hodinek, mám je radši jak monaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 a divím se že jich tu je tak málo. Jedny z top hranatých hodinek, mám je radši jak monakaNa to ze jich bylo vyrobeno 4950 a 50 cernych, tak Tvoje, moje a Stepanovy neni tak spatny vysledek :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Na to ze jich bylo vyrobeno 4950 a 50 cernych, tak Tvoje, moje a Stepanovy neni tak spatny vysledek :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Jsem nikdy nepostrehl, ze byly i cerne, diky za rozsireni obzoru...btw nekde uvadi jinak Only 2000 pieces made (1500 blue dial, 500 on black dial) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se