eloga Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 juknul jsem ještě do archivu a myslím, že je to jedna a táž osoba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Jo, to je ta stejna. Kdo to je, to popravde nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Pavla Třebínová, /27/ navigátorka, oběť rallye v roce 2008. RIP, asi tak, já jen, že se občas objevují fota a záběry, o kterých je třeba vědět více. Jako původní časoměřička jistě měla nějaké slušné chronometry, ale to vzal osud a čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 (upraveno) Ještě k tomu - já jsem pokud jde o tyto akce AZ-pneu atd., v roce 2012 v Letňanech viděl podobné holky, ale tam už neměly žádné ledabylé šaty ale barvami pomalované nahé tělo,. Bylo to svým způsobem asi více zajímavé a větší tahák na lidi než naše exponáty na čtyřech kolech. Tak jestli už tehdy po nich chtěly více nahého těla může být, že z toho byla nemodelka "vyjevená", to bych snad viděl na tu vizáž. Ale třeba by na to měla,Třebínová, škoda jí. Při tom jejím osudu mi nějak nikdy nešlo nevzpomenout na Jiřího Sedláře. Též RIP. ** zdroj foto z netu. Upraveno 23. listopadu 2020 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Elogo, diky za informaci, to jsem netusil. Nesleduju zrovna rally, takze ty jezdce a navigatory moc neznam. Pavlu Trebinovou jsem si vygooglil, protoze me samozrejme jeji osud zaujal. Z dostupnych fotek bych ale rekl, ze na fotce z vystavy Pavla neni, ze jde o dve ruzne holky. Ale nevim, kdyz si holka udela makeup, tak je z ni najednou jinej clovek, tak nechci uplne soudit. Ale diky za vzpominku na Pavlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Hlavně paní zemřela v roce 2008. A Tvoje fotka bude asi novější, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Prave ze neni. Je taky 2008. Furt mi ale neco rika, ze je to ze zari. Pani zemrela v cervnu. Az dorazim z prace domu, tak to proverim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Asi bych to ani neprověřoval, vždyť je to úplně někdo jinej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 před 9 minutami, VintageLover napsal: Asi bych to ani neprověřoval, vždyť je to úplně někdo jinej. Taky mi to nedalo a gůglil jsem a souhlasím s Karlem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Jak jsem psal vys, taky si to myslim. Ale v zenskejch se nevyznam, tak jsem nechtel hned soudit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Jak jsem psal vys, taky si to myslim. Ale v zenskejch se nevyznam, tak jsem nechtel hned soudit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Jsem z nich nadšenej. Po lázeňském pobytu u Tondy šlapou jak hodinky:) Padnou mi naprosto dokonale. Kdyby měl někdo jejich tmavou variantu doma navíc, přijímám nabídky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 fajné, správně u Tondy, to jsou ty nejlepší lázně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 (upraveno) Upraveno 25. listopadu 2020 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 nejlepsi je, kdyz karel posle ctvrtko/patecni prispevek sem a hned vedle Luke hodi prispevek do hodinky a zeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmiso Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Táto posledná seria je akoby na želanie pre mňa všetky fotky sa mi páčia Odoslané z ANE-LX1 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 V 25. 11. 2020 v 15:39, Anela napsal: nejlepsi je, kdyz karel posle ctvrtko/patecni prispevek sem a hned vedle Luke hodi prispevek do hodinky a zeny No a na fejsbuku Chronomagu je ještě jedna várka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Já tenhle týden dost monotématicky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Včera, dnes a pravděpodobně i zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Fliegeruhr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se