Návštěvník Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 tie Seika vyššie sú veľmi pekné. Ja len tak skromne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 (upraveno) Upraveno 18. listopadu 2021 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Ještě z vikendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Zase jednou ne-seiko Tenhle ciferník mám moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 (upraveno) Upraveno 23. listopadu 2021 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 občas je problém sústrediť sa na cestu, keď má človek pred očami toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Nekrásnější TV dial hodinky na fóru, opravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 před 1 hodinou, Raguss napsal: občas je problém sústrediť sa na cestu, keď má človek pred očami toto To je klenot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 před 2 hodinami, Raguss napsal: občas je problém sústrediť sa na cestu, keď má človek pred očami toto Hm, tak bys možná měl zastavit, než to budeš fotit? Viď? Pak se rozplývej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Ale samozrejme, bezpečnosť na prvom mieste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 před 2 minutami, Raguss napsal: Ale samozrejme, bezpečnosť na prvom mieste Hele, mě to živí, takže jo. Ale hodinky to jsou pecka, proč myslíš, že jsem na to přišel? Zvětšoval jsem je na detail, co to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 tam není co zvětšovat, ručička jasně směřuje někam k 60kmh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Tak popojedem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny350 Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 pred chvilkou dorazil kuriér a neviem z nich spustiť oči... World's First Analog Quartz Chronograph, 1983 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 (upraveno) Tyhle autávie mi fakt chybí. Závidím Ti ten komplet. Upraveno 2. prosince 2021 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tristan. Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Uz se tesite na zitrek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Dlouho jsem tu nebyl, ale tady se nic nezměnilo, krása střída nádheru. A dokonce vidím své oblíbené skippery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 (upraveno) Upraveno 9. prosince 2021 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se