VintageLover Odesláno 18. května Autor Nahlásit Odesláno 18. května před 3 minutami, tommasini napsal: Nemůžu si pomoct. Ale dám ješte jednu fotku. Vždycky když je dám na ruku, jsem z nich nadšenej. I ten remen se Ti povedl, Tome.
tommasini Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května před 1 minutou, VintageLover napsal: I ten remen se Ti povedl, Tome. Děkuju
radek123 Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května V 16. 5. 2025 v 13:59, Vladar91 napsal: Lemania 5100 v praci tohle pouzdro je super ... tady stejna strojovna v jinem obalu 6
tommasini Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Přesný čas je pro mě velice důležitý. Proto vždy nasazuji své hodinky Seiko, které mě přesně informují 4 1 1
libor2002 Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května před 10 hodinami, tommasini napsal: Přesný čas je pro mě velice důležitý. Proto vždy nasazuji své hodinky Seiko, které mě přesně informují Tyjo, to je Product placement jak prase 1
FantasticFabio Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 8 hodinami, VintageLover napsal: Karle, některé fotky jsou zničující! Víš to?! Ta slečna na Vespa má fakt super kloubouk!!!! Mě se mlží zrak !!!! Díky!!!!
Seamaster Odesláno úterý v 08:25 Nahlásit Odesláno úterý v 08:25 Ta slecna ma tedka 90 jaru a zove se Sophia Loren. To je snad horsi, nez nepoznat Rolex :)) 4
ponorka9 Odesláno pátek v 16:39 Nahlásit Odesláno pátek v 16:39 Karle, zase super pokoukání s dost velkou dávkou nostalgie! Díky. Nový přírustek, dnes třetí den na ruce.
eloga Odesláno pátek v 16:58 Nahlásit Odesláno pátek v 16:58 (upraveno) OK. Dobrá nálož, Rembrandt - Noční Hlídka, se 603 to je zvláštní počin. Tanky na mostě Nuseláku jsem zažil, bydleli jsme v ulici na most a v noci nám stály před oknama. Ráno rachot jako hrom a toho smradu... Takovéty nostalgické snímky z 60's z pražských ulic, tak to žeru, ten vůz jedoucí proti kameře po Národní od divadla - to je Hillmann IIIC, zajímavé auto, prodávalo se to tu, motor 1600. Vnady také pěkné... Upraveno pátek v 16:59 uživatelem eloga ed
FantasticFabio Odesláno pátek v 18:13 Nahlásit Odesláno pátek v 18:13 V 27. 5. 2025 v 10:25, Seamaster napsal: Ta slecna ma tedka 90 jaru a zove se Sophia Loren. To je snad horsi, nez nepoznat Rolex :)) Díky! Roleks? Tosou ňaký dobrý keksy? Jojo už semzas voněco víc clévr! 1
hinkle Odesláno pátek v 19:52 Nahlásit Odesláno pátek v 19:52 Podle me to Loren neni. Je to stylizace ala Loren, ale ta to, podle me, neni.
špelda66 Odesláno pátek v 20:05 Nahlásit Odesláno pátek v 20:05 (upraveno) https://www.ossinotizie.it/la-grande-attrice-italiana-al-centro-di-un-grave-errore-ma-non-era-lei Upraveno pátek v 20:11 uživatelem špelda66
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se