guzmic Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Zlaťáky mě baví stále víc a víc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Nuda v piatok.Tyto mají jaké označení kluci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Vzhledem k tomu, že mi v tomto vlákně pár lidí leze těmi svými kráskami fakt na nervy, tak si taky přisadím: Comming soon. Ještě to ale chvíli potrvá... Hele kde jsi je sehnal? Je to prdel, kolem Jaggiho chodím každé ráno do práce. Jestli jsi mi je vyfoukl někde pod nosem, tak budu nasranej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Je to z Ebaye. To jediné zatím prozradím. Jaggiho jsem si googlil jako první, když jsem ten záručák viděl. Celkem mě překvapilo, že ten obchod stále funguje. I když podle internetových stránek Omegy už nedělají. To ti celkem závidím. V Churu musí být krásně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Tyto mají jaké označení kluci?Seiko 6139 - 7080 "Hexagon" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Ty hexagony se mi líbí jak sfiňa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Na zahrádce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 ty Nivady sou vážně super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 ty Nivady sou vážně superto jsou, úplne je mi lito je prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 taky se mi ty Nivady líbí, pěknej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 to jsou, úplne je mi lito je prodat.Pěkné jsou, jářku, pěkné. Copak v nich tiká za strojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Pěkné jsou, jářku, pěkné. Copak v nich tiká za strojek?Venus 210 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Co se to tu děje? Financ prodává chrona, Kristián prodává svoje krásky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Noumáuně, prodejní vlákno jen nevím honem do který fronty- ještě že mám objednaný hodinky za prachy že asi budu muset bejt hodnej jinak bych byl fakt v kýblu s nervama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Co se to tu děje? Financ prodává chrona, Kristián prodává svoje krásky... u mě restruktualizace. Chrona nechám jen Heuery. 6 původních Primek a 2 limitky. Celkem 20ks, ostatní vintážky půjdou do světa. Noumáuně, prodejní vlákno jen nevím honem do který fronty- ještě že mám objednaný hodinky za prachy že asi budu muset bejt hodnej jinak bych byl fakt v kýblu s nervama...Nivady tu moc lidí neocení, takže spíš eBAY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Ještě že jsem pořídil ty moony, co je to prodejní vlákno? ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Kluci, buď jsem slepej, blbej, nebo oboje.... Co prodává Kristián??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Kluci, buď jsem slepej, blbej, nebo oboje.... Co prodává Kristián???už nic. Bylo to ve statusech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Ještě že jsem pořídil ty moony, co je to prodejní vlákno? ;-)Tvůj přírůstek jsem zachytil až nyní (nejsem masochista, a proto do tohoto vlákna chodím jen střídmě), velká gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Dopr...e! Chjo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se