straspol Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Tikal : Radku, ty roxy jsou pozlacený ? Velikost bude cca 37, že? Budou ti malé a počítám, že do kategorie 60-80 let se nevejdou? Prostě ti závidím, toť vše.Já zas myslím, že ty Hujery mu určitě nebudou vůbec slušet...měl by se jich zbavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 (upraveno) Pánové, máte pravdu, jsou mi malé, ty pozlacené mají 36mm a ty 73473 mají 38mm, ale mám je rád a nedám Upraveno 17. dubna 2015 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 To pěkně hrnes na hromadu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Pánové, máte pravdu, jsou mi malé, ty pozlacené mají 36mm a ty 73473 mají 38mm, ale mám je rád a nedám Mě by byly akorát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 To většině, vás nedochůtčat. Můžu já za to, že nejsem líný se najíst ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 není ta cena trošku moc? tak o nulu?http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=403760 ale jinak pěkný kousek, ještě z dob, kdy létání na měsíc nebylo cool ps. samozřejmě nejsou moje, jen si tak trochu po obědě slintám na klávesnici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Nevím, možná jsou znalci, kteří to ocení. Spíše se mi zdá, že popis inzerátu a fotky spolu až tak moc neladí. Popis je vychvaluje do nebes, fotky to nepotvrzují . Jelikož mám dilema, zda můj poslední přírůstek patří sem nebo do vlákna do roku 1959, tak je prostě ukážu i zde.Ollech a Wajs, dle mého skromného odhadu přelom 50./60. let. Ale asi bych se klonil k těm 60-tým.Samotná značka tady na fóru asi není příliš zastoupená. Kupodivu stáje žije, i když v takové trochu garážové podobě. Prodávají pouze po internetu. V době quartz krize v průběhu 80.let "umřeli", ale pan Wajch značku později vzkřísil a stále drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 jedny olechy jsem si teda dal do watchlistu, ale nečekám, že to vyjde, cena bude určitě vyšší, než na kolik můžu jít.a z těch broadarrow mám podobný pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Dzos- nech je tady, s těma roxama si dělám srandu a i Karel (vintagelover ) jako zakladatel se jistě těmhle krásnejm kouskům, co to nesplňujou, rozhodně nebrání ( sám sem občas dá něco bez chrona ). Sem prostě patřej všechny tikající krásky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 (upraveno) Jojo... Já bych řekl, že to budou early sixties, ty OW. A dáme si nějakou tu starou reklamu... EDIT: Je to z katalogu z roku 1969. Upraveno 17. dubna 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrider Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Nevím, možná jsou znalci, kteří to ocení. Spíše se mi zdá, že popis inzerátu a fotky spolu až tak moc neladí. Popis je vychvaluje do nebes, fotky to nepotvrzují . Jelikož mám dilema, zda můj poslední přírůstek patří sem nebo do vlákna do roku 1959, tak je prostě ukážu i zde.Ollech a Wajs, dle mého skromného odhadu přelom 50./60. let. Ale asi bych se klonil k těm 60-tým.Samotná značka tady na fóru asi není příliš zastoupená. Kupodivu stáje žije, i když v takové trochu garážové podobě. Prodávají pouze po internetu. V době quartz krize v průběhu 80.let "umřeli", ale pan Wajch značku později vzkřísil a stále drží. ollech3.jpgMoc pěknej kousek... mě osobně se hodně líbí :-)Co je uvnitř za strojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 to jsou ceny jak z čínského webu . Jak silný asi tenkrát dolar byl? Bylo to asi ještě před rozhodnutí o rezervní měně, kdy dolar stal měnou, v které byla obchodována ropa a plyn. Z tu cenu bych je teď koupil hned a fšecky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Moc pěknej kousek... mě osobně se hodně líbí :-)Co je uvnitř za strojek?Díky, tak trochu "haluz" z ebay. Nečekal jsem, ale vyšlo to. Někdy je prostě dobrý den. Bohužel to pokazili celníci, v poslední době mi nic neodpustí . Strojek je valjoux 7730 alias (prý) venus 180. A protože je krásně zlacený, tak ho zkusím bliknout a ukázat. V porovnání se strojky 7733 a 7734 jich byla vyrobena asi jen 1/10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 jó, to byly tenkrát časy (lehce OT)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 (upraveno) jó, to byly tenkrát časy (lehce OT)... Jo to jo. Zkusil jsem vyhledat nějakou inflační kalkulačku a i se zohledněním inflace ty vychází dost lákavě. 190 $ v roce 1964 = 1.444 $ dnes. To bych si za suby docela nechal líbit . (Hledal jsem to v rychlosti, tak doufám, že jsem se nesekl). http://www.dollartimes.com/inflation/inflation.php?amount=25&year=1964 Upraveno 17. dubna 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 (upraveno) díky, toj sem hledal a nenašel. No Autavie za dnešních 17000 by se mi líbily taky. Upraveno 17. dubna 2015 uživatelem Rudina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Jo mít dnes takové ceny, to by byla pohádka :). Btw. tak jsem vyfotil strojek OW. Myslím, že by jim slušelo i průhledné dýnko. Na necelých 50 let dobrá kondice. Zároveň opravuji svoji chybu, Valjoux 7730 je to samé jako Venus 188, nikoliv 180. A dle dostupných informací ke změně názvu z Venus na Valjoux došlo v roce 1966 (ranfft.de). Takže hodinky jsou nejdříve tohoto data. A pro srovnání tady je Venus 188 a zde Valjoux 7733 Rozdíl je viděn na první pohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Abych tady jen nekafral, vytáhl jsem provětrat tenhle rodinnej kousek, kterej mě vlastně seznámil s Karlem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Jo, moc peknej kousek. Ja dneska nasadil Carrery s novým Horween Shell Cordovanem v tmavě modré s dirkama od Zekona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Nové sklo, přetěsnění, vyčištění a ty barvy na ciferníku jsou jako nové a černá je zase černá. Odesláno Ťapinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se