Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A tygrovaný potahy. :D Ne ale vážně, kolega v práci má takovýho mergla cikánských baronů a to jsou prďácký auta, zrovna minulý týden jsem ho přemlouval, ať ho nechá... a není problém, aby daly 1M km...

Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

Guzmic: konecne!!!! gratulace

Financ: cena odpovidala stavu!!!! Do te zahucelo dost

Upraveno uživatelem Jagman
Odesláno

Guzmic: konecne!!!! gratulace

Financ: cena odpovidala stavu!!!! Do te zahucelo dost

za ty peníze bych dneska přemýšel asi 3 vteřiny. Spíš ani nepřemýšlel

Návštěvník Jagman
Odesláno

No jak myslis ja nad ni premejslel par hodin a znam cloveka co ji koupil ale vic to rozebirat nebudu :)

Spokojenej jsem z 2,3 sportline manual :)

Odesláno

No jak myslis ja nad ni premejslel par hodin a znam cloveka co ji koupil ale vic to rozebirat nebudu :)

Spokojenej jsem z 2,3 sportline manual :)

nemyslím, vím. Dneska bych ji vzal hned a mrzí mě že jsem tehdy nebyl dostatečně uvědomělý a nekoupil ji. Pak ještě šla stříbrná za podobný peníze na Tipcars, ale nebyla tak vymazlená. Od tý doby jsem tak pěknou 190 na prodej neviděl

Odesláno

Jak pise znalec ;-), je to AM, ale dobre udelany :-D.

Puvodni v tomhle stavu bych asi nezaplatil. Tu puvodni jsem pri koupi dostal a je ulozena s hodinkami.

Odesláno (upraveno)

V tomhle ranku je studium nekonecny. Obdivuju lidi, co to maj vsechno v hlave a videj ty detaily na vsech moznejch hodinkach na prvni dobrou. I kdyz zrovna tyhle Autavky jsou proflakly :-), to je fakt.

Vzdycky zasnu, kdyz se tu rozebira nejakej inzerat, kolik je k nemu postrehu.

Ja na to nemam a momentalne s vintage koncim (no spis to bude jen pauza). Box naplnim novodobou produkci a jdu se starat o jiny veci.

Ale jednou se vratim ! :-D

Upraveno uživatelem honza71

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...